CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: hell0jennie

“Perceraian adalah jalan terakhir”- Nora Danish

  [Copy link]
Post time 29-4-2024 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
steady ND jawab, jujur dan penuh hormat kat suami walaupun riak muka sheols nampak dah fed up.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-4-2024 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 29-4-2024 09:39 PM
Bukan nampak., tpi mmg betul2 samseng wak
Kalau dah sampai ada kes bunuh tu mmg samseng la ...

Itu la . Tp pelik ramai suka neno. Bg i nora xsesuai dgn dia dgn kes bunuh lg. Idok la nk ank berdna kan org mcm ni, bapak dia lg samseng
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Alaaa nowa
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Shayang replied at 29-4-2024 07:27 PM
Tak paham apa senarnya masalah dorang tu ye, yg untung lawyer jugak

Tp sejak rujuk dorang mcm mak ...

Cara Denadenayl nak perhatian suami.  Cara dia tarik perhatian. Oklah better dari Denadenayl mencurang dgn rets bbnu. Jajaja
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Beza betul thread nowa dgn thread pasah...yg satu tu penuh hencapan..
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Nedim dah x dpt fulus dr bapak sbb mak tiri conquer kot.so jdlah bewok
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 29-4-2024 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus nowa tak cover rumah tangga bermasalah. Moga yg baik2 je la. Diorg ni Dulu2 Nmpk sekufu.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Realpeople17 replied at 29-4-2024 08:19 PM
Aku pun berharap dorang tak jadi cerai and dpt perbaiki penyebab berantakan tu. Aku tak minat pun  ...

Kan.. Contoh jelas & nyata adalah Yusry.. Playboy nak mampus tapi once dia settle down memang dia setia.. Tapi sayang tuk kes Erra, memang nampak Erra yang x sesungguh Yusry pun.. Last² jumpa Lisa yang sama² saling bersungguh..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-4-2024 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
oggy replied at 29-4-2024 10:07 PM
Iya bab jodoh ni tak dapat diagak masa depan kan.
Lagi satu contoh couple yg semua org terkejut be ...

Kan..
Senang cite kita bersemua berisiko je utk berserai mahupun dimadukan ke apa
Takleh nak jangka la bila tiba nak diuji
Kadang takut gak nk ngata2 org walaupun kita tgh bahagia ke apa
Lelagi bila perasan ada kawan yg tiba2 dh tukar nama fb, kalau dulu nama gabung ngn laki tiba2 pakai nama sendiri jer
Pastu rajin mengomen kat mana2 page berkaitan ngn ibu serai berai ni
Siap buh #beenthere bagai
Padahal kita kenal dorang sbg pasangan yg serasi selama ni.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 29-4-2024 08:06 PM
Wira tu sapa?

Wira Daim...anak Daim Zainuddin ... Wira nikah dgn Sabrina Khalid...

Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Shayang replied at 29-4-2024 10:01 PM
Ada baca komen netizen kata kena berubah camni baru umahtangga ok blabla
Tp kan semua ni pun tak m ...

Kan.. Padahal banyak & bersepah je contoh.. Padahal benda kena sama² match energy, vibe tu yang penting.. Persefahaman & keselesaan bersama tu yang sebenarnya..
Also kewangan jugak ye..
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 10:59 PM | Show all posts
Masukkeluar replied at 29-4-2024 05:38 PM
Haritu ned ajak pi cuti kt pulau redang pn sbb nk pujuk nora. Nmpk si ned ni beria pujuk dan syg l ...

Nowa ni jenis pmpn yang tak kesah la kiranya kan. Lantak ko la nak camne pun. Malas aku layan. Haa. Gitu ek. Maybe pengalaman dia ngan jejai kot buat dia tak kesah sangat pasai laki ni. Baik2 pun laki buat perangai gak.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
oggy replied at 29-4-2024 10:07 PM
Iya bab jodoh ni tak dapat diagak masa depan kan.
Lagi satu contoh couple yg semua org terkejut be ...

This!! Padahal punyalah I duk list kan dorang ni top 3 pasangan yang akan setia bersama sampai ajal memisahkan..
Sekali aiyooooo dah I lak ikut terkesan padahal bukan siapa² pun ngn dorang lolss
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekufu sgt noned ni tapi kalau dah habis jodohnya, iols doakan nowa kembali ke jejot anak prominent. Mesti mak prominet terpaling hepi tutup buku lama buka buku baru jejot pun single lagi tu
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
mizzy replied at 29-4-2024 07:28 PM
Bukan ke anak2 t20 ni jenis banyak invest merata? Jadi shareholder sana sini, bulan2 kutip duit je ...

maybe proxy jadi director company2.  Tapi tak tau lah company bungkus waktu covit time.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
DottieDot replied at 29-4-2024 10:58 PM
Kan.. Padahal banyak & bersepah je contoh.. Padahal benda kena sama² match energy, vibe tu yang p ...

Ada pasangan org tua yg aku tau sejak muda sampai ke tua selalu je gaduh dan ada masalah itu ini dlm umah tangga tau2 kekal juga sampai dedua tu meninggal.
Ikutkan antara pasangan yg selalu dijangka bakalan serai tp tak sangka bertahan lak.
Sementara tu yg kita nampk harmoni dan sekufu sejak drpd awal tau2 mengejutkan ramai org bila amik keputusan utk bawa haluan masing2.
Takda apa yg mustahil dan hidup ni mmg penuh kezutan dan hal2 yg tak dijangka.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-4-2024 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Padan muka la...dulu mendongak dunia ms bapak mertua tgh berduit kan
Pastu dh biasa hidup kene sponsor ...lps laki sendiri dh sengkek, merangkak2 la engko kene keje keras nk kene cari duit
Pasni pi la cari jantan anak orka lak yg bleh bela janda anak dua mcm ko tu...jantan biasa2 mesti ko x nak khueeen
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
allshares replied at 29-4-2024 10:11 PM
Tula. I padankan je muka nedim ni. Time pak dia menteri tu dia punya berlagak mcm malaysia ni bapa ...

Aku mula padankan muka boned tu bila mek pelin lahirkan anak lelaki
Padan muka boned ..sbb dia bukan lg anak kesayangan chief bab2 faraid pun, anak pelin dpt gak bahagian yg besar sbb anak lelaki
Mau boned x stress
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
bakawali_04 replied at 29-4-2024 08:02 PM
ai tak pasti utk other marriage
lagi2 melibatkan retis
tapi by my own experience

Tp org dulu2 xbg mcm ni...gaduh macam mana pun jgn dok asing.blk pun jgn pisah.sbb laki bini ni time rapat tula kita blh lupa apa yg gaduh.masa ni la time sesuai klu nk slowtalk. slowtalk...pujuk.bukan bincang kasar.

Klu cerai jgk mmg senasib sekufu betul nora ngan fasha.dua2 janda org kaya.pastu dua2 dgn kerja kuat sara laki baru.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
kerani_je replied at 29-4-2024 10:03 AM
Sebab ned dah x berduit..No money no honey gitu..Sejak bapak ned dah xde kuasa, ned pun dah miskin ...

Restoran ada lagi la
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

17-7-2024 12:39 AM GMT+8 , Processed in 0.071230 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list