CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: hell0jennie

“Perceraian adalah jalan terakhir”- Nora Danish

  [Copy link]
Post time 29-4-2024 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Ned ni tak macam jejai.. Jejai tu nampak manly sangat and humble.. Motif iols puji Jejai? Kahkahkah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-4-2024 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Nora ni bagus pada aku
Dulu ned bergaduh dgn apak n mak tiri
Skrng dah ok
Dgn nabila pun bergaduh teruk skrng dah elok boleh saling komen2 di ig
Aku rasa semua tu usaha nora juga nak satukan keluarga
Kalau ikut ned sampai kiamat la dok bergaduh sana sini
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2024 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
mizzy replied at 29-4-2024 07:28 PM
Bukan ke anak2 t20 ni jenis banyak invest merata? Jadi shareholder sana sini, bulan2 kutip duit je ...

Yg ni betul
So mukhriz ank ex pm tu katanya dlm 150 company dia ada share..tiap bulan gitu je dpt income.
Rasa anak2 di pn sama
Xpyh keje pun..duit masuk ja.
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2024 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 29-4-2024 10:25 PM
Itu la . Tp pelik ramai suka neno. Bg i nora xsesuai dgn dia dgn kes bunuh lg. Idok la nk ank berd ...

Tah mcm mane bapak dia boleh naik jd diplomat kat usa nun… aku pernah kenal sorang ini nak kahwin dgn satu keluarga. famous n ada sejarah bunuh. makbapak dpt tau. keluarga perempuan tak bagi langsung. walau orka..
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2024 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
FS tu obvious sgt tgh menanggung biawakkkkk..  Sbbtu si aidil tu gigih jaga badan nak puaskan FS.  Tunggu masaaaa jerrrr tu.
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2024 01:20 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 29-4-2024 11:19 PM
Aku mula padankan muka boned tu bila mek pelin lahirkan anak lelaki
Padan muka boned ..sbb dia bu ...

Tula mendongak langit sgt kan. Mmg dia benci kan adiknya tu, maybe tu jgk jadi sebab apaknya mls nk layan ned. Padan muka langsung tak kesian kalau ingatkan perangai hanat dia dulu.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 30-4-2024 01:27 AM From the mobile phone | Show all posts
allshares replied at 30-4-2024 01:20 AM
Tula mendongak langit sgt kan. Mmg dia benci kan adiknya tu, maybe tu jgk jadi sebab apaknya mls n ...

Mana ada dia benci adik dia.
Pernah nampak dia wish birthday adik dia secara  elok je walau berkias kat igstory.
Cuma dgn maktiri la tak ngam.
Kalau ngam mesti adik dia dgn ney2 boleh kawan baik.
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2024 01:31 AM From the mobile phone | Show all posts
oggy replied at 30-4-2024 01:27 AM
Mana ada dia benci adik dia.
Pernah nampak dia wish birthday adik dia secara  elok je walau berkia ...

Owh ingat benci adik dia. Sbb dulu punya la dgn baby pun sibuk nk berebut title the only chief junior.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-4-2024 01:46 AM From the mobile phone | Show all posts
allshares replied at 30-4-2024 01:31 AM
Owh ingat benci adik dia. Sbb dulu punya la dgn baby pun sibuk nk berebut title the only chief jun ...

selama ni mak tiri bongok tu je yg sibuk berebut title the only, the one & only, the horny bagai semua tu je. bkn utk anak dia tu je mak tiri dia ni gila rebut title, title as the one & only wife pun dia gigih rebut.
teringat kes dia siap print card dia kerja ntah position apa dlm tourism masa tu jadi heboh. tu la penyondol bimbo mesti forever insecure. mak tiri tu je gila ngan hashtag ntah apa2.
ned mestilah geram, anak mana x geram bila wife baru bapa tiberr serang mak kita, gelar macam2? dh okay la tu si pelin tu x makan penampar. pttnya kakak ned pi tampar pelin ni masa dia gelar mak mereka mcm2.tapi tu la rasanya masih ada lagi rasa hormat & sayang mereka adik beradik kat ayah x guna tu. yg sis tgk paling cool ialah abang ned. mak need pun nampak baik2 je orangnya. ned je nampak gengster tapi sejak ngan nora mmg nampak lebih byk sisi baik dia dari buruk.
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2024 01:50 AM From the mobile phone | Show all posts
zuriey replied at 29-4-2024 05:53 PM
Terkezut..neno neno tgk sekufu dari segi pemikiran akhirnya nak bercerai jua
Boleh la nowa kembali p ...

buat apa nk back to jejai, jantan yg x hargai dia dan curang time dia tgh pregnant? sekali tu cukup la. lgipun nora tau je dia bkn love interest jejai pun dan same goes to nora. nora mmg ngam sangat2 ngan ned, moga semuanya elok2 aja ;(
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2024 01:59 AM From the mobile phone | Show all posts
OsHiN_hOnEy replied at 29-4-2024 06:34 PM
dulu kan
ingat lagi, masa si ND thank si Ned sebab 'surprise belikan i rumah'
rumah yg mini swimmi ...

hahhh ni pun satu big Question mark, apa jadi ngan rumah mereka yg ada swimming pool tu? masa tu bkn ke ke heboh sbb rumah tu milion2 RM. dan2 tiber mereka pindah dan mcm dh x nampak dh rumah tu.
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2024 05:08 AM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 29-4-2024 10:08 PM
macikkkkk

lupa nak cakap selamat hari raya

Selamat hari raya sayammm

Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2024 05:11 AM From the mobile phone | Show all posts
allshares replied at 30-4-2024 01:31 AM
Owh ingat benci adik dia. Sbb dulu punya la dgn baby pun sibuk nk berebut title the only chief jun ...

Kat itu mmg gelaran si bossned. Tapi mak tiri menyemak.
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2024 07:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 29-4-2024 09:39 PM
Bukan nampak., tpi mmg betul2 samseng wak
Kalau dah sampai ada kes bunuh tu mmg samseng la ...

Punya la samseng, hujung2 suruh kejar kawan siapkan rumah bini, menikus.
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2024 07:51 AM | Show all posts
semoga baik2 je nowa & tak payahla doakan kawen balik ngan jejai
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2024 07:59 AM | Show all posts
Acik2kepam replied at 29-4-2024 05:29 PM
Mungkin ada kaitan ngn isu rumah dia la kot.
Kontraktor tu bff dorang yg dianggap adik
Jadi punca la ...

ni teori ke cite betul?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-4-2024 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 29-4-2024 02:04 PM
Kelaka crew tu. Mcm high school sgt
Padehal dah kertu 40an belaka
Nak group2

Kan.
Terpaling bangsat zaman2 bapak dia lagi kabel kuat n mendunia dlm politik
Semua org menjilat
Naseb baik si Betty tu sedar n dah insaf dpt laki boleh membimbing.
So Nora ni kifarah la utk korang laki bini.
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2024 08:23 AM From the mobile phone | Show all posts
allshares replied at 29-4-2024 02:11 PM
Tula. I padankan je muka nedim ni. Time pak dia menteri tu dia punya berlagak mcm malaysia ni bapa ...

Kan
Sikit aku tak kesian.,
Dua laki bini pun sama.
Lagi kesian pada mak ayah mendiang Darren tu, anak mati kena bunuh.
Pelaku terlepas bebas, hidup happy mcm nothinh happen.
Selalu kifarah tu akan dtg balik bila dah masuk umur2 40an+ ni
Mungkin ini la masa nya.
Sikit2 Allah tarik nikmat tu.
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2024 08:27 AM From the mobile phone | Show all posts
PinkyPie replied at 29-4-2024 11:14 PM
Punya la samseng, hujung2 suruh kejar kawan siapkan rumah bini, menikus.

Dia dgn kawan dia si gemuk tu kan
yg selalu pakai jam kiri kanan tu
dok bercigar acah2 mafia mexico.
choii.
Skrg bila dah jatuh,siapa pun tak tkut n respect
Naseb ada mak kandung yg berduit, boleh la menumpang hidup.
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2024 08:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Knapa korang taknak nd jejaii????
Nnt leh kita saksikannn royanan fs lakkk..hahahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

17-7-2024 12:39 AM GMT+8 , Processed in 0.062650 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list