CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: xyla73

[tvN/viu 2024] Lovely Runner - Kim Hye Yoon, Byeon Woo Seok

  [Copy link]
Post time 7-5-2024 06:18 PM | Show all posts
xyla73 replied at 7-5-2024 03:25 PM
Kompilasi Sun Jae malu2 kucing...lama dah iols cari...suka tgk dia acah2 nak senyum tapi tak nak Sol ...

Omoo i duduk dlm ig ni everytime lalu compilation sunjae buat muka malu2 tp suka ni semua i saved haha. I cant la tgk muka dia rasa nak tampar2 manja hahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-5-2024 08:20 PM | Show all posts
Edited by sitisbp at 7-5-2024 08:50 PM

  
  

Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2024 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
baru abis menelaah epi 2 kat tv..
senyum² je sorang²
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2024 09:16 PM | Show all posts

  

Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2024 09:39 PM | Show all posts
zehra2 replied at 7-5-2024 09:12 PM
baru abis menelaah epi 2 kat tv..
senyum² je sorang²

Senyum je ke
Bukan mcm ni eh
  

Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2024 09:53 PM | Show all posts
A few more minutes
  

Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 7-5-2024 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
sitisbp replied at 7-5-2024 09:53 PM
A few more minutes

Ada dahbkt viu...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-5-2024 11:19 PM | Show all posts
amacam semua? ada byk senyum kah epi 10 ni?
tak sabar nak tunggu isnin, padahal semalam baru je isnin
suka epi ni...paling best tgk Sun Jae & Tae Sung punya bonding...
dah bergasak pulak dua org tu kat kedai video mak Sol...
tgh2 havoc tu...
masing2 tak nak kalah, end up Tae Sung tidur kat rumah Sun Jae...  

Sun Jae dah retrieve time capsule tu, that's why dia tau Sol pun suka kat dia...
the confession atau lagi tepat re-assurance indeed memang heart fluttering...
Sun Jae tak kisah kalau memang ajalnya nanti mati sebab selamatkan Sol...
betul jugak kan, drpd buang masa takut & risau tak tentu pasal, better guna masa yg ada sebaik2nya to spend time loving each other...

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-5-2024 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sitisbp at 7-5-2024 11:23 PM
xyla73 replied at 7-5-2024 11:19 PM
amacam semua? ada byk senyum kah epi 10 ni?
tak sabar nak tunggu isnin, padahal semalam baru je isni ...


Aaarrhhhhhhhh sukaaaaaaaaaa!!!!

Tgh melting ni dgn kata2 sunjae
Again not a dull moment..semua feeling ada. Love all the scene. Thank god takde muka shibal sekiya hahaha

Cenggini la drama yg membuat kami hati berbunga sakura
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-5-2024 11:22 PM | Show all posts
ada perubahan kat tahun 2023, Eclipse tinggal 3 org...Sun Jae takde dlm tu...
tapi ada kuar dlm news Ryu Sun Jae kena attack, culprit on the run...
tapi kalau Sun Jae bukan dlm Eclipse, siapa dia sampai boleh masuk news?
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2024 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sitisbp at 7-5-2024 11:28 PM
xyla73 replied at 7-5-2024 11:22 PM
ada perubahan kat tahun 2023, Eclipse tinggal 3 org...Sun Jae takde dlm tu...
tapi ada kuar dlm news ...


Or maybe tu headline asal timeline sblm ni. Screen tu shaking n tunjuk eclipse without sunjae is the latest time line which sunjae tak join eclipse in 2009. Or sunjae masih jadi actor but not idol??

Anyway blh tido lena hehehe.
Lets wait for nexr monday...huhu lama lg
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-5-2024 11:32 PM | Show all posts
sitisbp replied at 7-5-2024 11:27 PM
Or maybe tu headline asal timeline sblm ni. Screen tu shaking n tunjuk eclipse without sunjae is t ...

oh mungkin jugak...nak tunjuk perbezaan antara headline lama & after time slip...
possible jugak Sun Jae jadi actor sebab dia pun ambik subject perfileman...
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2024 01:09 AM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 7-5-2024 11:19 PM
amacam semua? ada byk senyum kah epi 10 ni?
tak sabar nak tunggu isnin, padahal semalam baru je isni ...

sedihnyaaaaaa
:
jgn ler mcm²
tak sabor nk tgk esok
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2024 01:14 AM From the mobile phone | Show all posts
sitisbp replied at 7-5-2024 09:39 PM
Senyum je ke
Bukan mcm ni eh

hahahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2024 01:46 AM From the mobile phone | Show all posts
hati sudah ada sikit goyang.. sapa taesung ni..
mati atau jd detective nanti.
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2024 06:01 AM | Show all posts
This scene...
I'm sobbing and melting into a puddle of slime on the floor
  

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-5-2024 06:23 AM | Show all posts
zehra2 replied at 8-5-2024 01:46 AM
hati sudah ada sikit goyang.. sapa taesung ni..
mati atau jd detective nanti.


Yg pasti tak mati sbb ending epi 8 dia ada depan rumah sol in 2023.

Tak tau la kalu kali sbb imsol bgtau yg dia ni very perceptive and can be a very good detective then dia tukar profession from online clothing seller ke detective.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-5-2024 07:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Ost part 7…
Memang sedap2 betul ost citer ni…

Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2024 07:29 AM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 7-5-2024 11:22 PM
ada perubahan kat tahun 2023, Eclipse tinggal 3 org...Sun Jae takde dlm tu...
tapi ada kuar dlm news ...

Ini berdebar ni...what happened to him?did he really die?
Mmg la sweet deep kata2 sunjae tu...tapi..i have a mixed feeling gitu....mungkin epi 11-14 sengsara ke?uwaaaa...nangis dulu...kalo iols jd sol...rs air mata mencurah mcm air paip pecah tu dahhh...
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2024 08:02 AM | Show all posts
Lalu pulak wrap up party nya.Dah habis shooting.
So ending dah fixed takdak tukar2 skrip.
Kalu sunjae mati jgk (ni sbb woseok suka amik watak mati katanya huhu) i harap knetz riots bak seminggu dua
  


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-7-2024 02:50 AM GMT+8 , Processed in 1.147103 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list