CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: xyla73

[tvN/viu 2024] Lovely Runner - Kim Hye Yoon, Byeon Woo Seok

  [Copy link]
Post time 17-6-2024 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Wosok kat milan peramah ya. Ramai betul dia tegur sana sini. Fan servis pun jalan jgk dok sign2 otograf.  Speaking sikit2 utk convo blh la ek.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-6-2024 02:13 PM | Show all posts
sitisbp replied at 17-6-2024 01:57 PM
Wosok kat milan peramah ya. Ramai betul dia tegur sana sini. Fan servis pun jalan jgk dok sign2 otog ...

kadang mcm kesian
mungkin tak sangka sambutan fans camni..

tkpe lah harap Varo susun strategi. nk kekalkan momentum mmg payah. ada baca katne woo seok mcm nk improve dia punya diction n lakonan. makna nya dia ambik perhatian apa yg org komen psl kelemahan dia.
Varo ni mmg 100% agensi korea ke.. sbb byk agensi yg  kecik2 ni mcm ada biaya dari China..
mcm lee dohyun tu rasa nya company join dgn China.. tp tk byk artis ler.. senang manage tp projek drama n film meletop2..


Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 02:23 PM | Show all posts
eh kita mmg tk dpt tengok gambar2 kat phuket ke..
mungkin sebab privacy ke apa..
aritu ada sapa ntah tulis.. kalo gambar dah upload makna nya depa dah takde kat situ

kita mmg jaki skit kot award populariti ni.. sebab kita yakin mbak mmg boleh menang kalau bukan award undian ni.
tp ari tu fans mamel  dulu kala ajak mengevote.. jadik kita funding je lah.. biar dia yg pulun undi

mmg nampak sgt seteru dgn QOT je.
kita teringin sgt nak tengok mbak berlakon sama dgn rowoon/jaewok semula bila masing2 dah matang n byk pengalaman berlakon selepas 5 tahun.
mungkin vibes nya berbeza

skrg mmg byk drama adapt dari webtoon.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
zehra2 replied at 17-6-2024 02:23 PM
eh kita mmg tk dpt tengok gambar2 kat phuket ke..
mungkin sebab privacy ke apa..
aritu ada sapa ntah ...

Td i nampak jcw fanbased advised stop voting for jcw. Sbb mmg org lain lg jauh tertinggal. Mmg 2 pairing ni je yg ramai vote. 2 hari punya patern, dah mlm akan ada influx voting utk qot lead.. gap akan berbelas ribu. Pagi nya gap akan jd 5k plus minus.

Phuket berapa hari ya? Lupa pulak ritu mcm ada derang bgtau kan.
Mmg kena tunggu balik kot baru update.
Takut kena kerumun la tak aman nak rehat2.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
zehra2 replied at 17-6-2024 02:13 PM
kadang mcm kesian
mungkin tak sangka sambutan fans camni..


Tak sure varo ni sapa shareholdernya.
Tp mcm pack sgt jadual wosok.
Dia sanggup kot mentara tgk hype ni.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 04:13 PM | Show all posts
sitisbp replied at 17-6-2024 02:34 PM
Td i nampak jcw fanbased advised stop voting for jcw. Sbb mmg org lain lg jauh tertinggal. Mmg 2 p ...

laa ya ke..
jiwonie tu tkde lah fanbased yg kuat tp sbb sama KSH jd undi dia pun mencanak2..

sebenarnya kita pun tk tau sapa yg lain masuk calon
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 17-6-2024 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
zehra2 replied at 17-6-2024 11:50 AM
adoi.. nasib tak salah naik bas...  mbak... tu ler dulu lg dah kata.. bersosial skit ya..

Mamai agaknya..helimoni pun ada...excites dia amik video cucu kt airport...
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
zehra2 replied at 17-6-2024 02:23 PM
eh kita mmg tk dpt tengok gambar2 kat phuket ke..
mungkin sebab privacy ke apa..
aritu ada sapa ntah ...

Iyer la..QoT tu mega....masuk netflix plak tu...LR ni underdog...tetiba meletup plak...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-6-2024 11:19 PM | Show all posts
Kali ni.... hye yoon jawab dia akan follow rapat.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2024 01:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by zehra2 at 18-6-2024 01:55 AM
sitisbp replied at 17-6-2024 11:19 PM
Kali ni.... hye yoon jawab dia akan follow rapat.


kita pun rasa mbak yg confess dulu ajak bang woo seok bercinta.. kdg ckp mcm reel tp real.
ada ternmpk klip.. masa promosi drama.
yg depa ajar mengeja.
mbak ajar ilove you
bang woo seok ajar pls wait...
mcm ckp brrdua je.. tp tunjuk kat kamera
rasa mcm ada yg tepek kat sini
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2024 07:15 AM | Show all posts

  

Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2024 07:21 AM | Show all posts
  

Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2024 07:31 AM | Show all posts
  

Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2024 08:55 AM From the mobile phone | Show all posts
zehra2 replied at 17-6-2024 09:51 AM
duduk sebelah Sana twice tp himpit ke sebelah .. napa tu bang woo seok..
sian Sana.. selfie ler skit ...

Ooo..sebelah twice tu pelakon jepun... iols ngk mamat ni dlm dr storks...bila ngk medic drama jepun rs medic drama korea over norŕrr...hehee...
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2024 09:17 AM | Show all posts
ayooo.. camne nak move on..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-6-2024 09:30 AM From the mobile phone | Show all posts
zehra2 replied at 18-6-2024 09:17 AM
ayooo.. camne nak move on..

Takleh nak move on…

Tgk citer lain rasa hambar je…bukan sebab citer tu tak best tapi sebab LR dah rasuk kita punya minda walaupun drama dah lama abis…
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 18-6-2024 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Skrg ni org dah korek2 interview lama2 pasal derang punya ideal type…

Wooseok :
- tak suka model2 punya type, prefer yg petite & chubby
- younger (merujuk kpd kenyataan yg dia blh buat that person mcm dongsaeng) but wise
- reason kenapa dia nak yg petite tu supaya dia blh letak kat riba (so impian dah tercapai kalau tgk bts kat sofa tu )

Hyeyoon :
- nak someone yg fun yg blh enjoy their moments together

My delulu mind is saying they have found each other thru LR but someone could be in denial
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2024 10:00 AM | Show all posts
honeybee1802 replied at 18-6-2024 08:55 AM
Ooo..sebelah twice tu pelakon jepun... iols ngk mamat ni dlm dr storks...bila ngk medic drama jepu ...

yeahh kentaro sakaguchi
nanti ada drama dgn lee seyoung what comes after  love
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2024 10:17 AM | Show all posts
xyla73 replied at 18-6-2024 09:30 AM
Takleh nak move on…

Tgk citer lain rasa hambar je…bukan sebab citer tu tak best tapi sebab LR d ...

tetiba bts yg dah berpuluh kali tengok.. naik balik dgn caption yg baru..
tetiba kena menelaah..

dah kenapa forum ari ni... slowww
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2024 10:31 AM | Show all posts
Korek jgn tak korek
Yg ni.... imply hyeyoon dah lama masuk dlm radar wosok.
  

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-7-2024 02:19 AM GMT+8 , Processed in 1.299647 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list