CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: xyla73

[tvN/viu 2024] Lovely Runner - Kim Hye Yoon, Byeon Woo Seok

  [Copy link]
Post time 3-5-2024 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
sitisbp replied at 3-5-2024 12:38 PM
Betul. Hye yoon mmg menjadik dia bawak watak imsol. Especially bab2 memalukan hahaha.. sampai kita ...

Haah hye yoon ni jenis heroine takde nak sopan...so nampak natural je...viewers can easily connect dgn peel2 dia tersunjae2 tu bila jd fan tu kan...
Sun jae plak dgn peelnya depan2 kekonon macho..serius...pandang tepi dia sengih...
Lagu sudden shower tu woo seok tu nyanyi sendiri ke?time konsert terasa la aura idolnya si sunjae ni...lg2 dia dok kt piano nyanyi lg ni...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 3-5-2024 03:27 PM | Show all posts
honeybee1802 replied at 3-5-2024 03:11 PM
Haah hye yoon ni jenis heroine takde nak sopan...so nampak natural je...viewers can easily connect ...

ya lagu Sudden Shower dgn I'll Be There to Woo Seok nyanyi sendiri...
skrg dah masuk chart pulak lagu Sudden Shower tu...
abih fans suruh ECLIPSE debut betul2...
padahal fake grup created utk drama je...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-5-2024 03:48 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2024 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 3-5-2024 03:48 PM
Production company kata kalau byk permintaan, depa akan arrange special event utk ECLIPSE :

https:/ ...

Terbalik plak..biasa dr idol jd pelakon..ni dr pelakon boleh jd idol..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2024 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
honeybee1802 replied at 3-5-2024 04:04 PM
Terbalik plak..biasa dr idol jd pelakon..ni dr pelakon boleh jd idol..hehe

Lagu2 ost charting quite good jgk. So no wonder la ada permintaan. Tambah plak sajak sgt roper sunjae tu as idol kan. Biasa idol kan visual tu faktor penting. Lg plak blh nyanyi dgn lagu catchy.
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2024 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
sitisbp replied at 3-5-2024 05:51 PM
Lagu2 ost charting quite good jgk. So no wonder la ada permintaan. Tambah plak sajak sgt roper sun ...

Itu la..iols suka ngk part concert they all...sbb lagu2 sedap2...n visual they all tu...and scene mmg feel mcm concert...mak tunggu seme takde kt rumah mak layan anak ikan sensorang..hahaa...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 3-5-2024 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Rupanya di sebalik summer scenes..terjun kolam..terjun tasik...hujan dan berpayung tu rupanya shooting time autumn/winter...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-5-2024 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
wima replied at 3-5-2024 02:02 PM
Tula..complete pakej...lakonan pun iols rs boleh tahan...smpai je rs sedih dia tu..rsnya last moya ...

Happy ending for sure…kalau tak, memang nak kena bakar tvN…tapi tolonglah buat happy moments kat ending tu lama sikit…jgnlah 5 minit terakhir je…
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-5-2024 09:38 PM | Show all posts
  


Haha...love the comment section.
Agree part yg sunjae is the next minmin n level up of looserism  



Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2024 09:42 PM | Show all posts
  


Gawdddd
  
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2024 09:44 PM | Show all posts
xyla73 replied at 3-5-2024 09:17 PM
Happy ending for sure…kalau tak, memang nak kena bakar tvN…tapi tolonglah buat happy moments kat ...

Amiinn...kannn.Ada baca2 gak kata happy ending.




Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2024 09:53 PM | Show all posts
  



  


Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2024 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
sitisbp replied at 3-5-2024 09:42 PM
Gawdddd

Nasib baik ngk pakai personal device..hahha...
Woo seok ni...sampai ke director pung twgur agresif sgt...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-5-2024 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagusnya citer ni walaupun ada unsur thriller sikit tapi tak overshadow the romcom part…main story masih fokus pada hero & heroin…byk citer skrg yg cuba campur mcm2 genre ni tak menjadi…konon2 nak nampak biar ada wow factor tapi jadi caca-marba…contoh castaway diva tu…

So utk writers lain kat luar sana, this is how you write romcom drama…cerita make it simple…nak bagi konflik boleh tapi make it bare minimum…sebab bila letak konflik yg terlalu besar, feel tu dah hilang…utk citer romance, feel tu sgt penting, ye…
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2024 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 3-5-2024 03:27 PM
ya lagu Sudden Shower dgn I'll Be There to Woo Seok nyanyi sendiri...
skrg dah masuk chart pulak l ...

eh nyanyi sendiri ke.. waahh.. dia ni asal idol.ke.. tgk umur mcm dah 32 ke 34 mcm tu


fans komplen tvn tak promote drama ni betul²
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2024 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
zehra2 replied at 3-5-2024 11:20 PM
eh nyanyi sendiri ke.. waahh.. dia ni asal idol.ke.. tgk umur mcm dah 32 ke 34 mcm tu



Ex model rsnya...itu panjang kaki tu....ada shoot yg taxi lalu tu kot dia kena duduk..kalo idak susah nak masuk frame...
Tp hye yoon ni sokmo hero tinggi2..rowoon tu lg tinggi rsnya...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-5-2024 09:34 AM | Show all posts
Good morninggggg
Kita layan deleted scene mentara nunggu isnin ye uols hehe.

Imsol fangirling mode... only focus is to protect her precious idol haha. Hardworking idol worshipper
  

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-5-2024 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
zehra2 replied at 3-5-2024 11:20 PM
eh nyanyi sendiri ke.. waahh.. dia ni asal idol.ke.. tgk umur mcm dah 32 ke 34 mcm tu



Umur dia dah 32 tahun…tapi sesuai lagi kan berlakon jadi high schoolers…

Tvn promote drama big budget je…drama slot isnin-selasa ni moderate je…budget tak tinggi…lagipun siapa jelah nak tgk drama tayang masa hari bekerja ni…tapi tvn silap kalau diorg buat andaian camtu…mesti diorg tak expect citer ni dpt sambutan luar biasa…
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2024 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 4-5-2024 09:56 AM
Umur dia dah 32 tahun…tapi sesuai lagi kan berlakon jadi high schoolers…

Tvn promote drama big  ...

Masa awal2 tu ada yg berkempen stop tayangan ..sbb sama dgn real life idol yg suicide. Tp takkan sbb some people sensitif derang kurangkan promo kan.

Sib baik la tak terkesan walo kata tak promo beriya. Tetap mantap gak i tgk byk review semua suka citer ni.
Td baca kat fb ni director yg sama buat citer flower of evil. N penah menang daesang 2021 ke bila tah. Tak igt citer apa.

Ada gak yg komen tak nak tgk sbb citer konsep time travel..kan mcm dah byk lately kan. I rasa rugi derang tak try tgk haha. Definitely among the best time travel drama setakat ni.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2024 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
sitisbp replied at 4-5-2024 10:47 AM
Masa awal2 tu ada yg berkempen stop tayangan ..sbb sama dgn real life idol yg suicide. Tp takkan s ...

Ptt le..flower of evil tu best gak..n shoot dia pun cantik..
Agak2 nanti next timeline member dia still kawin with abang dia?ada anak?kerjaya?deep jgk kata2 dia...

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-7-2024 12:53 AM GMT+8 , Processed in 1.454367 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list