CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: xyla73

[tvN/viu 2024] Lovely Runner - Kim Hye Yoon, Byeon Woo Seok

  [Copy link]
 Author| Post time 4-5-2024 09:20 PM | Show all posts
Edited by xyla73 at 4-5-2024 09:32 PM

selain drpd Sudden Shower, ada 4 lagi lagu lain yg Woo Seok nyanyi...tapi video2 ni semua fan made...belum ada yg official lagi...

1) Run Run

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 4-5-2024 09:24 PM | Show all posts
2) I'll Be There

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-5-2024 09:29 PM | Show all posts
Edited by xyla73 at 5-7-2024 09:36 PM

3) No Fate



Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-5-2024 09:31 PM | Show all posts
4) You & I

Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2024 01:46 AM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 4-5-2024 09:20 PM
selain drpd Sudden Shower, ada 4 lagi lagu lain yg Woo Seok nyanyi...tapi video2 ni semua fan made.. ...

yeayyyy.. tq
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2024 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 4-5-2024 09:20 PM
selain drpd Sudden Shower, ada 4 lagi lagu lain yg Woo Seok nyanyi...tapi video2 ni semua fan made.. ...

Nice. Dia punya idol game mmg terbaik.
Betul2 ada gaya la jd idol. Scene concert ni semua mcm real.

Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 5-5-2024 10:14 AM | Show all posts
Edited by sitisbp at 5-5-2024 10:15 AM

Yg ni pun sedap jgk.Like A dream
By Minnie G idle



Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2024 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
eh kejap..
sebenar nya selama ni sun jae tu yg tunggu sol kan..

jgn laa sad ending.
suka sgt drama ni sbb teringatkn drama extra ordinary you. hye yoon & rowon & lee jaewok.
chemistry yg mantap, ost yg best sgt.
lagu² sondia & straykidz.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 5-5-2024 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
zehra2 replied at 5-5-2024 11:20 AM
eh kejap..
sebenar nya selama ni sun jae tu yg tunggu sol kan..


Iols dah rewatch sampai epi 6…

Ya, original timeline Sun Jae suka Sol dlm diam…
Kalau tak sebab Sol time travel, Sol tak tau pun Sun Jae suka kat dia…

Ada yg kata tak logik Sun Jae belum move on lepas 15 tahun, tapi iols rasa possible sebab dia rasa bersalah atas apa yg jadi kat Sol…
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-5-2024 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasib baik drama ni ada 16 episod…puaslah sikit tgk Sol & Sun Jae…skrg ni kan derang suka shorten the episodes especially drama romcom…selain drpd happy ending, of course kita nak ending yg tak nmpk rushing…
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2024 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
https://youtube.com/shorts/pul2U7WfMQY?si=17yoNLR524FEotZc

Si sol ni punya lurus...n sun jae punya jelesnya...
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2024 03:55 PM | Show all posts
Edited by sitisbp at 6-5-2024 05:53 AM

Yg ni pun deleted scene.
  


  
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-5-2024 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
240505 theqoo hot topic with 100+ comments

Lovely Runner is a script written after looking at Kim Hyeyoon

Director Jongho Yoon said, “Casting was important because Im Sol is the character that leads the way overall. I heard that the writer chose Kim Hyeyoon when writting the script. She said that if Hyeyoon said no, this work wouldn't have been completed. She is a person who works hard from her acting to her personality" (petikan artikel dari naver)

Yes, true…kalau heroin selain drpd Hye Yoon rasanya tak menjadi citer ni…sebab utk watak Im Sol ni perlukan pelakon yg blh bawak watak dari zaman teenager sampai dewasa dgn meyakinkan…

Suka tgk Sol buat aegyo masa dia suruh Sun Jae buat house tour & masakkan ramyeon utk dia…Sun Jae pun terus cair langsung tak boleh tolak…
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-5-2024 04:51 PM | Show all posts
Ni kalau siapa nak baca the timeline siap dgn tarikh sekali dari original timeline sampai ke timeline after time travel...
Kadang2 iols pun confuse jugak lagi2 Sol tu ada 2 personaliti (versi ori & time travel)...
https://mydramalist.com/discussions/time-walking-on-memory/124879-important-dates-to-remember
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2024 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 5-5-2024 04:18 PM
240505 theqoo hot topic with 100+ comments

Lovely Runner is a script written after looking at Kim H ...

Yes. Aegyo tp tak cringe. She really nailed it as imsol. Imsol is hyeyoon la kan dah mmg writer tulis based on her character. Even part2 yg memalukan pun ok ja utk dia.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2024 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 5-5-2024 04:51 PM
Ni kalau siapa nak baca the timeline siap dgn tarikh sekali dari original timeline sampai ke timelin ...

Mmm..macam mana iols boleh terlepas im sol pi balai sign restrictiom order...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 5-5-2024 07:38 PM | Show all posts
Byeon Woo Seok jadi guest RM next week...
Pada yg dah tersunjae2 tu jgn lupa tgk (termasuklah diri iols sendiri)
https://x.com/soulpinenuttalk/st ... wANmp2gMPJ76rkpIECw
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2024 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 5-5-2024 04:51 PM
Ni kalau siapa nak baca the timeline siap dgn tarikh sekali dari original timeline sampai ke timelin ...

Panjang nya haha. Bagus2 sbb pening date dgn event ni mcm ada clashing kan kalu tak igt bila n event apa.

Tarikh sunjae mati yg 1st time 1st jan 2023. Imsol travel back for the 1st time.
Then balik ke year 2023 sekejap tp still lumpuh.
Dia balik ke 2008 for the 2nd time. But 10days has passed. Kali ni 1 sept dia berjaya selamatkan kaki dia sbb dia igt apa jd ms 1st time kena so dia lbh bijak. Tarikh masih sama.

Mati 2nd time 16 Jan 2023. Kena stabbed kira mati la kan.

1st round mati on 1st jan ..2nd round on 16 jan. So date kematian boleh berubah sbb msti tied up dgn concert date bukan date yg 1st round mati.

Cemas jgk ni sbb mcm mati tu tetap berlaku.
Kata yg 3rd time travel ni last kan?
So last chance nak ubah fate sunjae.
Sampai epi 8 tu.. ada lg incident lain kan yg berlaku 14 thn dulu..yg imsol tak igt tu. Dia ada tanya mak dia. Ke same incident kat reservoir? Sbb yg mula2 incident dia kena langgar n masuk reservoir tu 15 thn lapse time nya kan. Beza setahun. So sbb tu kot travel 3rd time ni time kat uni/ kolej.


Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2024 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 5-5-2024 07:38 PM
Byeon Woo Seok jadi guest RM next week...
Pada yg dah tersunjae2 tu jgn lupa tgk (termasuklah diri i ...

Baikkkk hehe
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2024 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 4-5-2024 11:38 AM
Knetz ni cepat sgt jump to conclusion…asal ada persamaan sikit terus terlompat2 suruh cancel…man ...

Magic kt pelakon tu uols..lg satu time travel dia santai2...x complicated sgt...berbunga2 ati tgk dorg sweet2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-7-2024 12:57 AM GMT+8 , Processed in 1.329834 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list