CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: xyla73

[tvN/viu 2024] Lovely Runner - Kim Hye Yoon, Byeon Woo Seok

  [Copy link]
 Author| Post time 5-5-2024 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
wima replied at 5-5-2024 08:23 PM
Magic kt pelakon tu uols..lg satu time travel dia santai2...x complicated sgt...berbunga2 ati tgk  ...

Itulah, pemilihan pelakon sesuai dgn watak…tambah pulak dgn visual diorg…

ada unsur thriller sikit tapi instead of buat kita jadi stress, it’s plot device yg rapatkan lagi hubungan antara leads…
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-5-2024 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
sitisbp replied at 5-5-2024 07:43 PM
Panjang nya haha. Bagus2 sbb pening date dgn event ni mcm ada clashing kan kalu tak igt bila n eve ...

Harap2 sunjae takde la mati kena stab....tragis tul la si sunjae ni...kalo berlakon asyik mati jekk...udah buat kita sengih2 mcm kerang busuk...mati...iskk...
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2024 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 5-5-2024 04:18 PM
240505 theqoo hot topic with 100+ comments

Lovely Runner is a script written after looking at Kim H ...

Tp takde lg dlm iv yg tanya apa persamaan hye yoon n im sol eh?ke iols missed memana iv...?
Tp hye yoon mmg pandai bawak watak dia...even dlm sky castle iols rs geram jek...rs nak tampor2 je dia...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-5-2024 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by xyla73 at 5-5-2024 10:51 PM
sitisbp replied at 5-5-2024 07:43 PM
Panjang nya haha. Bagus2 sbb pening date dgn event ni mcm ada clashing kan kalu tak igt bila n eve ...

Date bila kena tu tak fixed tapi certain event memang akan terjadi cthnya kecederaan bahu Sun Jae tu memang dah tak boleh nak prevent…

Lagi satu, in original timeline, kejadian masa Sol masuk dlm reservoir dgn kena kidnap & kena langgar tu berlaku pada hari yg sama…tapi lepas time travel, dia jadi pada hari yg berlainan & jarak agak jauh…cuma date kena kidnap tu still samalah kan (1 Sep 2008)?

Tapi lepas tgk summary ni, apa2 pun iols kesian giler kat Sun Jae…in original timeline, dia cuba berusaha selamatkan Sol tapi end up blaming himself…dlm versi time travel, dia selamatkan Sol jugak tapi Sol tak kenal dia sebab Sol versi ori dah mai masuk dlm badan…that’s why Sol cakap dia taknak jumpa Sun Jae lagi sebab he reminds her of the accident…dahlah sblm tu kena reject...
so utk time travel yg ke-3 ni, iols rasa Sol akan lagi desperate utk selamatkan Sun Jae...sebabnya tinggal ada 1 chance je lagi & kali ni dia bukan lagi sekadar fan tapi his lover...n tolonglah jgn reject Sun Jae lagi, kesian Sun Jae....  
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 01:33 AM From the mobile phone | Show all posts
tak bersedia langsung kalo sad ending..

deleted scenes pun byk yg best eh tp kenapa kena potong..
dah ep 8 jgn rushing² laa. bg kita org layan perasaan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-5-2024 07:57 AM | Show all posts
Good morning semua...
Belanja epi 9 pre-release...

there's a famous yeonseo university legend that says if you kiss someone on your freshman year's  first MT (membership training), you'll end up marrying that person...

  






Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 6-5-2024 08:03 AM | Show all posts
Sebagus ini ya..
  

Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 08:34 AM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 6-5-2024 07:57 AM
Good morning semua...
Belanja epi 9 pre-release...


Yg ada potensi hyungju n abang sol la kot..hehe...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 6-5-2024 09:25 AM | Show all posts
xyla73 replied at 6-5-2024 07:57 AM
Good morning semua...
Belanja epi 9 pre-release...

Yg ni ada translation...

https://x.com/hellobungz/status/1787280940961817015?s=46&t=1zuwANmp2gMPJ76rkpIECw
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
monday... yeayyyy
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-5-2024 09:59 AM | Show all posts
Edited by xyla73 at 6-5-2024 10:04 AM

Byk halangan ye nak produce citer ni...akhirnya they defeat all the odds...siapa sangka kan, tiba2 dpt sambutan di luar dugaan...


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 6-5-2024 09:59 AM
Byk halangan ye nak produce citer ni...akhirnya they defeat all the odds...siapa sangka kan, tiba2 d ...

Mmg rezeki dia la kot. Ni nama nya masa utk dia bersinar. Dok baca byk dah dia berlakon sana sini sebenarnya tp org tak nampak mcm imsol la ahaha. Depan mata pun imsol tak nampak sunjae.

I pun cuma notis dia kat strong girl namsoon tu... i pikir helok nya villain.
Tu pun tak tgk habis. Now i pun join team tersunjae sunjae kahhhh.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 11:24 AM | Show all posts
iols baru nak start drama ni...hehehe
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-5-2024 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
lynn_dmm replied at 6-5-2024 11:24 AM
iols baru nak start drama ni...hehehe

Jaga2 uols…kang masuk team tersunjae2
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 12:23 PM | Show all posts
lynn_dmm replied at 6-5-2024 11:24 AM
iols baru nak start drama ni...hehehe

Hati2 uols
  




Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-5-2024 12:55 PM | Show all posts
sitisbp replied at 6-5-2024 10:15 AM
Mmg rezeki dia la kot. Ni nama nya masa utk dia bersinar. Dok baca byk dah dia berlakon sana sini  ...

tiap actors ada dia punya breakthrough moment...kiranya drama ni dia punya breakthrough project lah...
hope lepas ni namanya makin menyinar & dapat lagi byk main roles...

patutlah Im Sol tak perasan Sun Jae...mamat helok camtu boleh dia tak perasan duduk berjiran dgn dia...
samalah mcm kita pun tak perasan Byeon Woo Seok...
kiranya memang tepat betullah casting...memang elok sgt...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-5-2024 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 6-5-2024 12:55 PM
tiap actors ada dia punya breakthrough moment...kiranya drama ni dia punya breakthrough project la ...

Betul...iols dlm flower crew tu mamat ni jd yg paling tinggi n hensem dlm crew tu..iols tak perasan mugkin sbb pakai costume tradisional gitu  kan...
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 6-5-2024 07:57 AM
Good morning semua...
Belanja epi 9 pre-release...


Punya sembunyi2 kan...

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
honeybee1802 replied at 6-5-2024 01:06 PM
Punya sembunyi2 kan...

ayo.. mmg sepadan laa dia org ni. comel je
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
honeybee1802 replied at 6-5-2024 01:06 PM
Punya sembunyi2 kan...

Aiyooo... lambatnya nak malam huhu.
Pastu if lambat l0kl0k tayang maybe kena tunggu sampai esok pagi ..huwaaaa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-7-2024 01:00 AM GMT+8 , Processed in 1.929492 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list