CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: xyla73

[tvN/viu 2024] Lovely Runner - Kim Hye Yoon, Byeon Woo Seok

  [Copy link]
Post time 6-5-2024 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
sitisbp replied at 6-5-2024 01:55 PM
Aiyooo... lambatnya nak malam huhu.
Pastu if lambat l0kl0k tayang maybe kena tunggu sampai esok pa ...

Iols pakai viu packaged atas unifi..rm5/bulan....12 bulan baru rm60 kan?rsnya ini plan viu yg termurah kots...fuh..selamat dia tak naik rege lagik....disney n prime iols takde...sumber tumpangan iols dah stop subscription..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-5-2024 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
honeybee1802 replied at 6-5-2024 02:06 PM
Iols pakai viu packaged atas unifi..rm5/bulan....12 bulan baru rm60 kan?rsnya ini plan viu yg term ...

Ada kat viu eh? Ya rabb i tak cek pun haha. Sbb dah lama takde drama nak tgk kat viu so unsubscribed. Bolehlah subscribe balik. Senang sikit nak ulang2 tengok semua episod .yeaaaa haha.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
sitisbp replied at 6-5-2024 03:12 PM
Ada kat viu eh? Ya rabb i tak cek pun haha. Sbb dah lama takde drama nak tgk kat viu so unsubscrib ...

Yup..ada kt viu...kuat betul magnet sol-sunjae ni...iols nak ngk atypical family tu pun terbayang nak ulang ngk the sweetness of them...
Ini kita layan ost dulu la....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-5-2024 03:16 PM | Show all posts
sitisbp replied at 6-5-2024 03:12 PM
Ada kat viu eh? Ya rabb i tak cek pun haha. Sbb dah lama takde drama nak tgk kat viu so unsubscrib ...

ya, ada kat viu...kan kat title thread ni terang2 dah tulis ada kat viu...
viu nilah paling murah dia punya subscription fee compared dgn yg lain2 tu...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-5-2024 03:20 PM | Show all posts
honeybee1802 replied at 6-5-2024 03:14 PM
Yup..ada kt viu...kuat betul magnet sol-sunjae ni...iols nak ngk atypical family tu pun terbayang  ...

kan...iols pun nak start tgk atypical family tu tapi tak boleh fokus...
sudahnya stuck kat epi 2 tak boleh nak abis...
tangan tu gatal je nak click video yg berkaitan dgn soljae...
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 6-5-2024 03:16 PM
ya, ada kat viu...kan kat title thread ni terang2 dah tulis ada kat viu...
viu nilah paling murah  ...

Gelojoh sgt sampai tak baca title u tulis betul2 hahaha
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 6-5-2024 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 6-5-2024 03:20 PM
kan...iols pun nak start tgk atypical family tu tapi tak boleh fokus...
sudahnya stuck kat epi 2 t ...

Oppa sunjae udah mengalahkan jang ki yong...jang ki yong plak rupanya tgh berserabut skang...maklum le kena penyakit gaya hidup moden...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-5-2024 04:00 PM | Show all posts
honeybee1802 replied at 6-5-2024 03:46 PM
Oppa sunjae udah mengalahkan jang ki yong...jang ki yong plak rupanya tgh berserabut skang...maklu ...

hehe...jang ki yong nampak busyuk...tak selera nak tgk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-5-2024 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Any new updates uols?rsnya tvn ni kang pkl 8-9 ada le lagi update tu...
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 06:44 PM | Show all posts
honeybee1802 replied at 6-5-2024 05:59 PM
Any new updates uols?rsnya tvn ni kang pkl 8-9 ada le lagi update tu...

Takde hahaha.
Adehhh.

  


Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 2-5-2024 07:11 PM
Hahaha…personal greed

Tapi skrg ni kdrama dah ada balik citer lite2 yg best2 mcm era 2016- ...

Betul. Bila nonton drama ni, dia kena ada alternate. Xleh manjang cite siyes or manjang cite rom-com. And ada masa kena stop sat, hiatus gittew. Hahahaha. Pastu br la start balik dgn new feeling.

Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 06:46 PM | Show all posts
Kat video ni hye yoon nampak cantik.
Mcm ni la kot irl dia lg cantik dr dlm drama.
  

Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Byeon Woo Seok ni first aku tgk dia dlm drama Moonshine ke apa nama dia, yg ada Hyeri & YSH. Dia second male lead. Suka gak tgk dia dlm drama tu. Now dah meletops, mesti lps ni jd male lead je dah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-5-2024 07:46 PM | Show all posts
Edited by xyla73 at 27-5-2024 08:22 AM

Ada ost baru...actually ni lagu lama, pernah dengar ada kat drama lain...Dlm citer ni lagu ni main masa ending epi 6 part Sol kena kidnap & Sun Jae cari dia...



English translation:
On a night when many friends gather, I am always there
When I can’t see you sometimes
Smelling your scent that I loved
Maybe it’s you? When I turn my head and look for you
When I happen to pass by your neighborhood
When your face keeps coming to mind
I guess so, I guess I like you
Every day, I only think of you
I want to see you and I can do well
I wanted to muster up the courage to call you
That doesn’t work, like a fool
When I found out about your email by chance
When I wait for you all night in front of the monitor
I guess so, I guess I like you
Every day, I only think of you
I want to see you and I can do well
I wanted to muster up the courage to call you, but it didn’t work out.
Do you know the darkness that cannot be said?
The long-awaited love is breathing in front of me
I guess so, I guess I like you
Every day, I only think of you
I want to see you and I can do well
I wanted to muster up the courage to call you, but it didn’t work out.
you always make me dream
I want to become a better man than I am now.
This time I go to see you, I practice
Words that I have hidden in my heart for such a long time
love you

Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
honeybee1802 replied at 6-5-2024 08:14 PM
https://youtu.be/DDzkKupMQKI?si=Xhb8_X1iW0qe2cTt

Sunjae critical..belum mati lagi ya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-5-2024 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
sitisbp replied at 6-5-2024 09:15 PM
Sunjae critical..belum mati lagi ya

Tvn keep on updating new clips..tp dop paham...huhuhu...kita tunggu la pkl 10
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 10:00 PM | Show all posts
Edited by sitisbp at 6-5-2024 11:18 PM

Ahjommmm  Sunjae ada gefren ke tueeee

  


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-5-2024 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Omo…sapa dah tgk epilog epi 9? Kita ada harapan  tgk wedding soljae
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-5-2024 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Btw Sun Jae tau yg Sol time travel…rupa2nya incident yg dimaksudkan tu jadi pada 10 Mei 2009, bukannya 1 Sep 2008. Jadi ada 2 incident lah skrg ni.

Killer tu lepas masa incident 1 Sep 2008, tertangkap masa incident 10 Mei 2009 disebabkan Sun Jae. That’s why Sol cuba avoid dari jumpa Sun Jae dlm time travel ke-3 ni, tapi iols tak rasa itu solutionnya. Mesti ada cara lain.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-7-2024 01:01 AM GMT+8 , Processed in 1.967705 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list