CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: xyla73

[tvN/viu 2024] Lovely Runner - Kim Hye Yoon, Byeon Woo Seok

  [Copy link]
Post time 6-5-2024 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 6-5-2024 10:53 PM
Omo…sapa dah tgk epilog epi 9? Kita ada harapan  tgk wedding soljae

Aminnnnnnnn
Hahah rasa nak melompat oiii
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-5-2024 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 6-5-2024 11:01 PM
Btw Sun Jae tau yg Sol time travel…rupa2nya incident yg dimaksudkan tu jadi pada 10 Mei 2009, bukan ...


Ya..thats why i kata ada incident yg 14 thn yg sol tanya mak dia ms epi 8. Tp sol tak ingat/ memory loss. Now based on report sol baca in 2023...bila dia balik n report semua kat polis.... flow incident berubah. Dah tak sama dgn report yg dia baca in 2023.
Kali ni tmt shibal tu sembunyi di bakar, which is tak berlaku masa timeline sblm tu.
So bukti pembunuhan dah takde.
Mcm mana nak escape fate ni kita kena bersabar la. Yg penting dah kiss hahaha... semoga myth tu jd kenyataan so kita dpt tgk wedding soljae
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-5-2024 11:20 PM | Show all posts
Walau apa pun berdasarkan gambar ni, soljae will date eventually masa zaman uni...So don't worry too much...lagipun ada org spill yg ada kedai kek hantar kek 3 tingkat mcm wedding cake kat set penggambaran 8 Apr lepas...depa abis shooting 11 Apr...so most probably kita akan dpt wedding scene...cuma tak tau sama utk soljae ataupun Hyun Ju & Im Geum...



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
sitisbp replied at 6-5-2024 11:16 PM
Ya..thats why i kata ada incident yg 14 thn yg sol tanya mak dia ms epi 8. Tp sol tak ingat/ memor ...

Mcm mana si shibal ni tau ye...ke mmg dia follow sol..so tau sol pegi balai seme...
- couple 1.. geum n hyungju....mmg tak dpt dipisah ka...
-couple 2 -soljae....
I think sunjae saje j rapat dgn that girl...buat sol jeles...sol saje je rapat dgn tae song sbb nak elak dr sun jae..sun jae kecewa dah beli tiket nak ke us ke?bapak dia betul berharap dia boleh swimming lg...ini la dilema athlete...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-5-2024 11:30 PM | Show all posts
Edited by xyla73 at 6-5-2024 11:31 PM

Epi 9 kita nampak the making/asal-usul of Sonaki/Sudden Shower...rupa2nya lagu ni significant sgt dgn jln cerita...bukan setakat ost biasa...
Disebabkan lagu nilah Sun Jae dpt tau Sol datang dari future...
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2024 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 6-5-2024 11:30 PM
Epi 9 kita nampak the making/asal-usul of Sonaki/Sudden Shower...rupa2nya lagu ni significant sgt dg ...

No wonder dlm lagu tu ada sebut the gift from the sky...sbb sun jae start tulis lepas sol jatuh dr ststue tu..
Drama ni berjaya sbb dgr ost tu seme boleh bayangkan 2 ketul cute miut ni...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 7-5-2024 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 6-5-2024 11:01 PM
Btw Sun Jae tau yg Sol time travel…rupa2nya incident yg dimaksudkan tu jadi pada 10 Mei 2009, bukan ...

Sol igt dia boleh setelkan dreber psycho tu sensorang agaknnya sbb dia plak rs bersalah sbb dia rs punca sunjae mati in original n cedera parah seme sbb dia...
Harap tae song adalah jg fungsinya selain jadi ex boipren...kira dia tamatkan sekolah n buat bisnes pakaian...tp tatau la kan kot tetiba dia dpt ilham nak sambung belajar ke kan...
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2024 01:44 AM From the mobile phone | Show all posts
suka suka korang update..bz.. hjg mggu baru nk menelaah yg cute miut dlm drama ni..
moga bunga² bahagia je lps ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-5-2024 05:47 AM From the mobile phone | Show all posts
honeybee1802 replied at 6-5-2024 11:24 PM
Mcm mana si shibal ni tau ye...ke mmg dia follow sol..so tau sol pegi balai seme...
- couple 1.. g ...

I rasa ya dia follow sol. Dia tau alamat sol dari haelmoni.
Yg kat reservoir sunjae selamatkan sol tp sol 34 dah balik ke future. Sol19 trauma tak igt kejadian n tak report pasal kes dia kena culik n pembunuhan yg shibal tu buat. Ni polis kat epi 9 tu ckp apsal dah bbrp bulan berlalu baru nak report.

So walo ms kejadian reservoir tu polis dpt tangkap dia...i rasa dia tak lama la kat jail sbb sol19 tak report .

So lead up to incident 2 , Shibal ni follow n nak bunuh sol19, kena tangkap by sunjae n polis n kena penjara n bebas masa 2023.

So bila sol34 balik ke 2009, shibal ni mmg tgh bebas n memfolow sol34 plak n nampak sol34 buat report.
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2024 05:55 AM From the mobile phone | Show all posts
honeybee1802 replied at 7-5-2024 12:14 AM
Sol igt dia boleh setelkan dreber psycho tu sensorang agaknnya sbb dia plak rs bersalah sbb dia rs ...

I rasa lah since taesong very observant n tau sol19 n sol34 ni berbeza... lps ni dia pun dpt tau sol34 come from the future or di rope in utk settle isu sunjae/ sol nak kena bunuh in 2023.
I rasa ada kaitan kenapa taesong muncul kat hujung epi 8 depan rumah sol in 2023. Most probably dia nak protect sol from shibal. So maybe dia tau shibal ni target sol masa 2023. Shibal plak mmg target both sunjae n sol sbb incident 2009 tu dia tertangkap n kena penjara.

Tp adakah shibal tau sol time travel??

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-5-2024 05:58 AM From the mobile phone | Show all posts
honeybee1802 replied at 6-5-2024 11:24 PM
Mcm mana si shibal ni tau ye...ke mmg dia follow sol..so tau sol pegi balai seme...
- couple 1.. g ...

Iols rasa shibal tu memang follow Sol…serial killer memang gitu peel dia…dia tak puas hati selagi tak dpt victim yg dia dah aim…ada yg tanya kenapa dia aim Sol…serial killer tak perlu apa2 motif…dia just pick victim yg dia nak…

Iols harap instead of pushing away Sun Jae, Sol bagilah dia hint sikit apa yg jadi sbnrnya…mcm apa yg dia buat masa first time jump…n iols suspicious kat Tae Sung…bukannya apa, dia mcm tau yg Sol ni time travel…why not work together dgn Tae Sung to catch that shibal…dah bapak dia pun polis kan…i’m sure Tae Sung ni ada kegunaannya nanti…
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-5-2024 06:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols rasa Sun Jae tak jadi gi US walaupun dlm preview nampak mcm dah beli tiket…kalau dia gi US, siapa nak jadi vocalist Eclipse? n those songs yg kita dengar selama ni will not exist…somehow iols still nak dia end up jadi idol instead of PE teacher…he’s so charismatic as an idol…
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2024 06:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau pun taesung tak tau sol time travel, 2023 Polis / ayah taesung bgtau sol utk dptkan protection...ni ms sol jumpa dia lps sunjae kena stabbed by shibal.

Chances yg taesung tau history incident 2009 mesti ada sbb apak dia handle case tu.

Maybe dia ada depan rumah sol in 2023 epi 8 tu sbb dia tau shibal tu dah bebas dr penjara so dia dtg nak tgk2 kan sol?? Ex girlfreind kan
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2024 06:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sitisbp at 7-5-2024 06:43 AM

Haelmoni pun ada misteri ya.
Dah 2 kali hint haelmoni ada memori event2 ni.
1. Dia igt sol penah lumpuh epi 8
2. Dia pakai jam sunjae n ckp dia jaga jam tu epi 9.

Adakah haelmoni berdoa agar dpt  selamatkan sol dr lumpuh dah kena bunuh?
Kenapa haelmoni sorang je yg ingat?
Ke ada kaitan dgn dia bg alamat rumah ke shibal tu masa awal2 epi berapa tak igt.
Mungkin dia rasa dia la penyebab sol di timpa malang?
Maybe nnt ada kesinambungan dr epi 1 ms sol lumpuh n haelmoni nyanyuk.
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2024 07:26 AM | Show all posts
Edited by sitisbp at 7-5-2024 08:08 AM

Tvn
  
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2024 07:50 AM | Show all posts
  

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 7-5-2024 08:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa masa tak terhenti masa Sol terspill yg dia datang dari future?
Iols rasa the rule is dia boleh cakap pasal apa jadi kat diri dia sendiri tapi bukan org lain…byk kali kita nampak dlm first time slip yg dia bgtau Sun Jae dia pernah accident tapi tak jadi apa2…tapi bila dia sebut pasal event yg blm berlaku & jadi kat org lain, masa terhenti…kalau dia blh figure out how the rule works maybe dia blh work out something…
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2024 08:11 AM | Show all posts
Edited by sitisbp at 7-5-2024 08:17 AM

Its a sign or insuran for happy ending
  

Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2024 08:16 AM | Show all posts
Marah- marah sayang.
Sunjae tak blh nak marah lama2
  

Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2024 08:36 AM | Show all posts
Edited by sitisbp at 7-5-2024 08:38 AM

Wowww.... mcm2 jadik rupanya.
Tapi hasilnya mmg

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-7-2024 01:03 AM GMT+8 , Processed in 1.470389 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list