CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: xyla73

[tvN/viu 2024] Lovely Runner - Kim Hye Yoon, Byeon Woo Seok

  [Copy link]
Post time 3-5-2024 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sitisbp at 3-5-2024 08:54 AM

Hah ada benang. Dok cari2 few days tak jumpa. Citer ni best. Light2 je . I blh tgk each scene takyah skip2. Suka both visual ... tak sangka sherashi seshuwai chem nya.
Dah tau sapa killer takyah nak pikir sgt.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 3-5-2024 09:20 AM From the mobile phone | Show all posts
sitisbp replied at 3-5-2024 08:52 AM
Hah ada benang. Dok cari2 few days tak jumpa. Citer ni best. Light2 je . I blh tgk each scene takyah ...

Lambat sikit bukak benang sebab layan QoT dulu…tapi bila dah sampai epi 8 tak tahan dah nak mengomen…ni tak boleh jadi, kena bukak benang jugak…

Ye betul, takde scene yg membosankan langsung…jalan cerita best & tak meleret2, casts sedap mata memandang, ost best, pendek kata memang nothing wrong so far…iols tak pernah skip2 tgk citer…kalau kena skip jugak, memang drop langsung lah lepas tu…
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-5-2024 09:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Kim Hye Yoon ni walaupun suara dia kelakar sikit tapi acting wise dia bagus…dia ada wide acting range…boleh jadi kelakar, sengal, annoying…dia punya micro expression pun bagus…hat ni kena perhati betul2 sebab kalau tgk gitu2 je memang tak perasan…

Byeon Woo Seok iols baru perasan kewujudan dia melalui citer ni…tapi memang menjadilah bawak watak Ryu Sun Jae ni…sesuai dgn dia…sekali imbas ada iras2 Ji Sung especially tang eye smile & his facial features…boleh berlakon jadi adik-beradik…
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2024 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 3-5-2024 09:31 AM
Kim Hye Yoon ni walaupun suara dia kelakar sikit tapi acting wise dia bagus…dia ada wide acting ran ...

Iols tak paham naper certain netijen kata hye yoon nampak tua...sbb pd iols dia ni sesuai sgt pakai uniform sekolah...
Bila dia jd adults...iols plak kekok ngk...sbb dlm paler iols dia riang ria mcm budak sekolah je...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-5-2024 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
honeybee1802 replied at 3-5-2024 09:43 AM
Iols tak paham naper certain netijen kata hye yoon nampak tua...sbb pd iols dia ni sesuai sgt paka ...

Bukan ke Kim Hye Yoon memang byk berlakon jadi budak sekolah? Suara dia pun memang sesuai utk budak sekolah…yg dok complaint tu haters la tu…kalau dah tak suka semua tak kena…
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-5-2024 10:45 AM | Show all posts
Preview epi 9...Sol time travel ke zaman uni...




Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 3-5-2024 12:10 PM | Show all posts
lagi satu nak kabo...Sol zaman sekolah yg kita tgk ni versi time travel dari tahun 2023 ke tahun 2008, bukan Sol yg ori ye...
of courselah dia kena nampak lagi tua dari yg lain2 tu...
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2024 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 1-5-2024 09:18 AM
siapa layan citer ni meh sini moyan...
lepas tgk epi 8, tak tahan dah nak mengomen...


Ya ampun uols...iols pun mencemar duli dtg sini...lama dh tak moyan tgk kdrama ni...manjang tgk sekerat jalan je...tak pun gina speed...

Drama ni buat iols excited tunggu isnin..huhu
Comey sgt sunjae yaaa....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-5-2024 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
honeybee1802 replied at 3-5-2024 09:43 AM
Iols tak paham naper certain netijen kata hye yoon nampak tua...sbb pd iols dia ni sesuai sgt paka ...

Eehh.. i tgk nampak muda je. Ada2 je netijen haha. Kecik lg pun so elok2 gitu nak jd dak sekolah.
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2024 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 3-5-2024 09:20 AM
Lambat sikit bukak benang sebab layan QoT dulu…tapi bila dah sampai epi 8 tak tahan dah nak mengo ...

Kann..n ost pun sedap2.

Masa mat ni belakon citer strong women apa tajuk tu..dia jd villain. Tp citer tu teruk sgt i drop. Ms tu 1st time tgk dia.. helok mat ni tp tak blh nak teruskan la merapu sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2024 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by honeybee1802 at 3-5-2024 12:30 PM
xyla73 replied at 3-5-2024 10:45 AM
Preview epi 9...Sol time travel ke zaman uni...


Ada2 je la si sol ni kan...
Tak reti plak nak mskkan klip youtube ni...
Ntah mcm mana nanti epi 9 dia trrtido kt atas statue...aduuiii...

Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2024 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 3-5-2024 09:31 AM
Kim Hye Yoon ni walaupun suara dia kelakar sikit tapi acting wise dia bagus…dia ada wide acting ran ...

Betul. Hye yoon mmg menjadik dia bawak watak imsol. Especially bab2 memalukan hahaha.. sampai kita sekali terasa 2nd hand embarassment. Dia mungkin bukan actress terpaling cantik ke apa tp yg penting dia hidupkan watak tu beyond superficial la. Kita jd suka character imsol... gemes bak kat org seberang.

And wonseok /sunjae pun really nailed it bab2 expression kan. Kita plak terasa tersipu2 tgk tenungan tajam tuh. N bila dia malu or hidden his excitement ... adorable.

Masa mula2 tgk news presscon i fikir the height difference imsol/ sunjae nnt spoil the chem..but i was wrong. Dlm citer nampak elok jah.


Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2024 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
wima replied at 3-5-2024 12:18 PM
Ya ampun uols...iols pun mencemar duli dtg sini...lama dh tak moyan tgk kdrama ni...manjang tgk se ...

Samaaa... tak sabar tunggu isnin haha.
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2024 12:42 PM | Show all posts

  


Sorry la uols..excited sgt
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2024 12:49 PM | Show all posts
  


Last haha.
I cannot help but rasa yg ms dia main piano tu sebiji mcm Jin BTS .. sbb costume hampir2 dah n Jin ada that shot too ms bwk lagu epiphany.

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-5-2024 01:12 PM | Show all posts
wima replied at 3-5-2024 12:18 PM
Ya ampun uols...iols pun mencemar duli dtg sini...lama dh tak moyan tgk kdrama ni...manjang tgk se ...

yes wima...meh sini moyan sama2...lama dah tak nampak uols...


memang dah lama takde kdrama yg buat kita rasa nak moyan...
Sun Jae ni bukan aje comey, tapi jugak pandai nyanyi...

byk ost citer ni yg dia nyanyi sendiri...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-5-2024 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
sitisbp replied at 3-5-2024 12:39 PM
Samaaa... tak sabar tunggu isnin haha.

Tula...lama dh tak rasa excited sebegini..
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2024 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
sitisbp replied at 3-5-2024 12:42 PM
Sorry la uols..excited sgt

Sila la letak byk2 uols...bg meriah tred ni...syok je cuci mata...sejuk mata memandang..haha
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2024 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 3-5-2024 01:12 PM
yes wima...meh sini moyan sama2...lama dah tak nampak uols...



Tula..complete pakej...lakonan pun iols rs boleh tahan...smpai je rs sedih dia tu..rsnya last moyan drama camni kt sini masa true beauty dulu kot...mmg lama sgt dh smpai dh lupa..

Mmg merdu sgt suara dia tu...iols duk ulang2 ost tu...bile dh tau maksud lagu tu lgla feelnye...smpai ke hati ni lakonan dia masa main piano tu..boleh rs kesedihan dia tunggu sol lama bertahun tahun...

Rsnya happy ending la nnti kan...effort sgt sol tu nk pastikan sunjae jgn mati...huhu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-5-2024 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
sitisbp replied at 3-5-2024 12:42 PM
Sorry la uols..excited sgt

Takpe…tepeklah byk2…boleh moyan sama2…

Btw lawak scene ni…beria2 cuba sorok benda tu tapi Sol nampak jugak…In Hyuk ni pun lah satu…nak buat benda pelik2 buatlah kat rumah sendiri
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-7-2024 01:08 AM GMT+8 , Processed in 1.261392 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list