CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: DidiAndFren

Nurul Shuhada lapor polis, mahu dedah dalang fitnah

     Close [Copy link]
Post time 6-5-2024 09:16 AM | Show all posts
kan da kata selagi tak pat batang
selagi tu la meroyan mencapub sana sini
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-5-2024 09:18 AM | Show all posts
missHaidiD replied at 6-5-2024 07:30 AM
Aku tak paham cmna org tak lawa tp ada yg puji beriya lawa teruk katanyeh

Sbnrnya ko nk mnganjing k ...

atau tu akaun fake dia sendiri
nak jaf=di ruhanat, post sendiri jawab sendiri
kah kah kah
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
tak habis2 berzikir jantan je minah hodoh ni..
sangap ke?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 09:31 AM From the mobile phone | Show all posts
cursebreaker replied at 6-5-2024 09:08 AM
oh my sape yg post pic ni?

kalo shu yg upload, konpem edit ni..tetiba kepala jadi kecik..pelik  ...

anime sangat kan? kalau kaksenteng upload pun mesti kena melepasi tapisan shuringai dulu
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku baru lepas stalk ig syafie naswip yg baru kawen tu. Ikutkan Bini piee tu lagi terlebih layak dpt limelight banding shungai. Afiqah tu dgn lemah lembut nya, cantik, sopan..even free hair pon xgigih nak tunggang Agama ikut napesu. Kawen dgn pelakon hebat cam syafie pon xde sibuk nak kejar limelight. Followers pon xsampai 20k. Letak gambar pon xde caption panjang berjela macam shucirit.  Sangat2 minimalist, dia bukan Jenis jelita tapi nampak tenang n suka tengok muka Bini pie Ni Banyak Kali.  Agaknya hati dia pon Baik so terpancar terus Kat raut wajah dia. Vibe Bini pie Ni beza betul dgn shucirit Ni. Kurang g tengok ig Bini pie, ikarxy

Ni baru betul Bini pelakon yg low profile. Ada rupa n Kurus pon xde sibuk nak kejar fame.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 10:06 AM | Show all posts
GummyBear123 replied at 6-5-2024 09:10 AM
Nak jugak buat report polis kat Shah Alam ye… kenapa tak buat kat Perlis? Senang sikit dia nak ulan ...

Jangan bagi idea sis nanti dia tiru sebiji2. Ataupun dia akan buat cerita yg ibu terrrpaksa tinggal sister & brother sekejap sbb ibu cari rezeki demi kesenangan anak2 ibu, maklumlah abah bagi nafkah sikit (sambil meleret2 menceceh mengecam ex).
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 6-5-2024 10:08 AM | Show all posts
telracs replied at 6-5-2024 08:53 AM
Ya, betul... Ini masa netz komen pasal dia pakai blusher tebal tu kan...

Aah betul kaka. Orang tu komen pasal blusher tebal tapi dia memang ada masalah pemahaman, ke laut jawapannya. Macam lah laki2 di luar tu hamak sgt kat dia.

Tak jumpa pulak ss komen tu.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
emera replied at 6-5-2024 08:05 AM
Mohon akak senteng kutip bingai jd madu!!!!!

Kak senteng pun suspicious. Entah2 kak senteng pun mmg sedia jd madu org. Gambar laki pun kabur muka. Pastu banyak nau masa bjimba dgn si bingai ni instead of spend quality time dgn laki
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-5-2024 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
momopoko replied at 6-5-2024 10:08 AM
Aah betul kaka. Orang tu komen pasal blusher tebal tapi dia memang ada masalah pemahaman, ke laut  ...

Pdhal laki2 normal kat luar sana (kecuali kelempuk inai dgn syaithon la kan) mmg mengeji rupa dia. Dia je tak sedar2
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 6-5-2024 07:30 AM
Aku tak paham cmna org tak lawa tp ada yg puji beriya lawa teruk katanyeh

Sbnrnya ko nk mnganjing k ...


Nak puji tu ok tpi melampau sgt ayatnya. Cantik ,ok la.
Cantik sangat tu beria sgt
siap tambah lgi tu rugi la org sana tinggalkan shu,dah cntik sangat ni.
Walhal dah maki org sana teruk2 pastu tambah ayat cmtu. Sebenarnya nak suruh hr amik shuringaiii jadi bini balik kah?
Belum lagi bila org tegur pasal aurat. Tgk aje la tololwers dia masuk bekap.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
divalaura replied at 6-5-2024 09:29 AM
tak habis2 berzikir jantan je minah hodoh ni..
sangap ke?

Siap tag tu harap di repost ke tu rilohmoon pun tak repost balik malah kau delete pulak igs tu.
Berdua aje dgn akak senteng?
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 6-5-2024 10:46 AM
Siap tag tu harap di repost ke tu rilohmoon pun tak repost balik malah kau delete pulak igs ...

rapat nau ngan akak senteng lately..
ada je muka2 duta timbang kilo skin*** yang lain tapi tak lah rapat macam ngan shuringai
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts

Tololwers yg Komen ni mana? Ada lagi tak mencapup kat IG shuringaiii.  Sekarang siapa yg hidup dlm khayalan? Org sana hidup happy ,yg pojaan tololwers pulak duk syak acc lain odah odah odah

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Back to back travel kalah org yg betul2 kerja. Akak dagu pun tak kencang mcm ni.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 6-5-2024 07:30 AM
Aku tak paham cmna org tak lawa tp ada yg puji beriya lawa teruk katanyeh

Sbnrnya ko nk mnganjing k ...

Iols kadang puji jugak ngai cantik, tapi iols puji ada makna. Tak nak cakap nanti modus operandi iols terbongkar hehehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
divalaura replied at 6-5-2024 09:29 AM
tak habis2 berzikir jantan je minah hodoh ni..
sangap ke?

Ini bila punya igs ni sis?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-5-2024 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
divalaura replied at 6-5-2024 10:50 AM
rapat nau ngan akak senteng lately..
ada je muka2 duta timbang kilo skin*** yang lain tapi tak lah ...

Sian akak senteng belum insaf atau diberikan kesedaran siapakah ngai. Akak dagu dah nmpk skit dia mcm slowly nk let go Shu, senteng ni nk tumpang limelight turun nak court ambil promote product. U wait. U wait
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
divalaura replied at 6-5-2024 07:49 AM
iols pun nampak dia pelik dalam gambar ni. dah macam anime saing2 haniskepam


Nnt dia ni pun bakalan ada dungeon mcm hanis kalau perangai berterusan mcm ni. Hiburan acik2 forum..
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
KantoiLagi replied at 6-5-2024 12:36 PM
Ini bila punya igs ni sis?

Harini punya
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Binodino replied at 5-5-2024 02:44 PM
Tu je modal dia. Kang orang lupa pulak kewujudan dia di alam maya. Alangkan 'parut kekal' yang mak ...

Ternyata produk kak senteng tak mujarab lah. Hanya make up + filter berlapis sekarang dah pandai edit kecik kan kepala terus nampak pelik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Rambut   dalam roti -kek??? HUMAN hair is in your bread, pizza or pastry!
Truth.8Rambut dalam roti -kek??? HUMAN hair i
Views : 10294 Replies : 7
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 221850 Replies : 3936
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 20807 Replies : 22
Datin Intan Najwa Mengandung
irveneDatin Intan Najwa Mengandung
Views : 34610 Replies : 103
Update: Ada  yang menjumpai anak lipas dan rambut di dalam makanan yang dibeli di kantin sebaliknya Kiosk Lebih Murah Dan Bersih’ – Pelajar Pertahankan Cikgu Jual Pelbagai Makanan Di Sekolah
YgBenarUpdate: Ada yang menjumpai anak lipas d
Views : 28454 Replies : 89
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92271 Replies : 875
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31692 Replies : 216
[JTBC/Netflix 2024] MISS NIGHT & DAY - Jung Eun Ji, Lee Jung Eun, Choi Jin Hyuk
Rahah[JTBC/Netflix 2024] MISS NIGHT & DAY - J
Views : 3787 Replies : 32
Harry-Meghan kantoi lagi
manopHarry-Meghan kantoi lagi
Views : 19223 Replies : 12
Teka kerja apa
TomyamPutehTeka kerja apa
Views : 12573 Replies : 67

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-7-2024 08:36 AM GMT+8 , Processed in 2.574122 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list