CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: DidiAndFren

Nurul Shuhada lapor polis, mahu dedah dalang fitnah

     Close [Copy link]
Post time 17-6-2024 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 17-6-2024 11:00 AM

Agaknya dulu Ngai penuh pengharapan anak²nya akan bergandingan dengan anak² PS macam ni... berkawan dengan PS yang disayangi mentua kaya raya...
Mimpi ngeri je la ko Ngai...
Allah rencanakan itu hak Bella bukan hak engko Ngai...
Ko setakat mampu di who are you kan oleh retis² yang ko hadap sangat tu...
Nak benda baik² berlaku dalam hidup ko, ko pun kena buat baik, bukan mencirit membusukkan diri sendiri dan serata alam...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-6-2024 09:55 AM | Show all posts
up cikit bior thread ni terus mendonia kat bodgos
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2024 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
momopoko replied at 15-6-2024 04:11 PM
Memang kembang betul ya mcm Jabba the Hutt Star Wars tu.

xmemasal iols terbayang badan gru dicantum dgn muka jabba the hut..Maka jadilah shuringei
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2024 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 17-6-2024 03:36 PM

bahasa pentaksub sama je dgn idola pujaan hati..mampos2..Semoga syed hanafi jadi abah baru brother dan sister
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2024 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Rancaknya thread ni hahah
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2024 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Farnor replied at 16-6-2024 02:35 AM
Apo dia buat ini? Shukongk kena sedar bukannya kekal cantek main injection ini.

Fat burner kata sorg forumer..Dah acik porem sllu ckp muka dia besar pinggan..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 18-6-2024 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2024 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Glass_shoes replied at 18-6-2024 10:34 AM
Fat burner kata sorg forumer..Dah acik porem sllu ckp muka dia besar pinggan..

Ramai jer muka fat burner tpi pndai juga cari image sendiri. Ni pergi cucuk ntah apo2..pdhal masih muda lagi.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-6-2024 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
rosevelvet replied at 15-6-2024 08:28 AM
Malunya alu tgk janda ni

Berani kritik dia. Semua dia bongokkan. Kena puji ya. Puji.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2024 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 18-6-2024 07:06 PM
Berani kritik dia. Semua dia bongokkan. Kena puji ya. Puji.

Once rempit forever rempit
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2024 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila belum move on ginilah
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2024 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Selama ni iols SR je. Geram betul jari jemari ni nak hamun si ngai ni. Rasa nak jumpa depan2 maki dia sampai puas. Hak tuih ludah sekali
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2024 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by missHaidiD at 19-6-2024 10:42 AM
Nanadjo replied at 17-6-2024 10:24 PM
Dia dah claim awal2 muka anak2 dia copy paste muka dia. Hmm lantak kau la ngai. Ambik la anak kau  ...


Ank sulong tu menyeringai cm mak dia.  Mkin bila da besar mewarisi muka hodoh maknya .
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2024 02:01 PM | Show all posts
sunyi benang ni harini.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2024 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Mohon mod katup je la benang ni.  Mls aku nk scroll smpai 300+ pages.  Kita cerca ngai kt benang mak hr je.  Makin bnyk pages makin lembab nk refresh
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2024 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Mohon berkumpul di sini pula yach

https://b.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=5356660&extra=&mobile=2
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-6-2024 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
basikalmudanya replied at 16-6-2024 12:24 PM
Semalam iols dengar live dia tak silap dia ada mention 4.8k. Siapa yg ada dengar jugak mohon betul ...

I curious. Banyak sangat ke payment dia as duta product. Sebab gaya dia spend tu macam kaya sangat pula
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2024 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Ngai. Tolonglah guna akal fikiranmu tu untuk adjust seatbelt si umar tu. selit la part atas tu kat bahagian belakag headrest. Anak tu nampak sangat tak selesa. Haduhhh. Tu pun tak boleh fikir ke
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2024 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
HappyGumbira replied at 19-6-2024 02:15 PM
Mohon berkumpul di sini pula yach

https://b.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=5356660&extra= ...

Hari2 I sekodeng benang shungai ni nak baca shungai kena hencap apa hari ni. Tapi kurang syok makin slow pulek..nak pindah benang sebelah la
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2024 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Slow dah benang ngai ni..tghu tarikh bicara je laa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-7-2024 01:20 AM GMT+8 , Processed in 3.529925 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list