CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: DidiAndFren

Nurul Shuhada lapor polis, mahu dedah dalang fitnah

     Close [Copy link]
Post time 5-5-2024 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
sophiehana replied at 5-5-2024 10:12 PM
SY tu sape? lupa la sapee  . sakit kepala mikir siapaka gerangan sy

Sarah Yasmin tu kot
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-5-2024 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Takde keje polis nk siasat hal remeh ko ni.
Tak mendatangkan faedah pape.
Nyah!! Gi balik kampung
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2024 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
ngai tulis skmm laju buat kerja/ handle kes dia ya?

apa kes ngai ni hasutan yang boleh menjejaskan ketenteraman negara, jejaskan ekonomi, menyebabkan rusuhan kaum ke?
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2024 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tunggu je si shungai ni menyaman org,, dari hari tu lg,,, apa x nmpak apa..
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2024 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa dia fitnah diri dia sendiri! Sendiri bukak pekung dlm kain. Tapi, ada jugak ye yang berselera?
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2024 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
bellaamsar replied at 5-5-2024 10:23 PM
Mohon ngai ubah style shawl. X seswai ye dh rupa humpty dumpty

Kan bawal tu. Sejak2 ada yg kata dia elok pakai bawal terus tukar berbawal tp kelepet gtu tk lawa. Btol la tu nmpk humpty dumpty
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 5-5-2024 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
sophiehana replied at 5-5-2024 02:12 PM
SY tu sape? lupa la sapee  . sakit kepala mikir siapaka gerangan sy

SY
Sarah Yasmin
Samsul Yusof
Saleh Yakob
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2024 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
kukukatablog replied at 5-5-2024 03:04 PM
Salleh Yaakob

Eh...

Boleh tambah lagi

SY
Sukri Yahya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-5-2024 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
shaiy replied at 5-5-2024 11:49 PM
Kan bawal tu. Sejak2 ada yg kata dia elok pakai bawal terus tukar berbawal tp kelepet gtu tk lawa. ...

cer tgk cer tgk
gmbar berdiri sorg nampak berisi…
gambar bertiga mungkin edit sbb kepala ngai nampak kecik x mcm pinggan eco huhu…
yg pasti muka kt ig story akak senteng sgt berbeza dgn gambar yg dipost huhu…
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2024 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
"..........  menjatuhkan ........"

Kau siapa eh untuk dijatuhkan?
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
fair_iza replied at 5-5-2024 01:06 PM
Xde pn dgr gosip dia jual diri? Rsnya saban hr aku berumah tangga kt medsoc?

Iols pengikut tegar benang dia pon xde plak mention kat mana2 dia jual diri????

Tgk la mcm mana apiz tu x gila hidup dgn dia ni? Adan uker kena tumbok
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 5-5-2024 01:31 PM
Sambungan. Tpi dia dah delete ,tapi pantassss lagi achik forum kutip bukti

Ye ke dia ni? Cuba cek entah2 skizo entah sapa2 yg dia imagine pitnah dia
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Halusinasi ke? Sape gosip dia jual diri? Kalau jual pun, ada ke orang nak beli... Bagi free pun takde sape nak.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
KucaiHijau replied at 5-5-2024 04:16 PM
Peliklah die ni.....terpaling tersakiti...terpaling rasa cantik. Adelah sbb Hafiz xnak dah ngan ko.. ...

Kes dia ni buat i tiba2 rasa mulia lg wife yg dimadukan sbb husband tu still nk wife no 1. Mcm dia ni terus kena buang. Dgn xkeje nya. Tgk perangai mmg xterkejut la kenapa
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
peahtahilalat replied at 5-5-2024 04:23 PM
jom ler ramai2 nasihatkan ngai…
jika ia adalah fitnah..
biar polis jlnkn kerja berdasarkn report  ...

I pon ada soft spot dgn sasa 30k sbb dia cool orgnya. I xpasti perubahan dia skrg kekal lama atau tunggang agama mcm dlu, tp klau selalu tgk live n video dia, i rasa i suka she n i believe one day dia akn kekal dgn perubahan baik. Nmpk jenis merendah diri
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
mawardia replied at 5-5-2024 04:27 PM
Kalau dikenang-kenangkan dulu time apiz nak kawen dgn dia, I rasa beribu org x caya apiz nak settle  ...

Dari bcinta dgn apis lg i rasa muka dia mcm minta penampar tp masa tu ramai kesian kan dia n ramai kata biar la dia dah taste apis gitu . Last2 setiap benang apis yg ada ngai ni i cuma mampu komen, tlg la stop upload gmbar shu ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-5-2024 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Naftalena replied at 5-5-2024 04:27 PM
persoalannya sekarang, ada ke lelaki berselera nak ajak kau check-in, ngai?

Klau pemburu munafik tulis mcm ni, klau betul pon rasanya xde sorang pon percaya. Maaf
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 5-5-2024 04:37 PM
Takde ayat jual diri takde ayat goda suami org dan paling penting takde ayat check in.

Ehem ehem tu boleh jd mcm2. Dpt ke shu jd check in. So sendiri kantoikan diri sdri?
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
linb replied at 5-5-2024 03:50 PM
Ai paling confuse bab yang ada orang nak check in dengan dia

euww bukan nk hina..ada ke yg selera nk check in dgn dia..tgk dri tepi dok mnyeringai pun dh seram...shungai stop la delulu..no wonder x laki mental...ko pun mental jugak ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 12:49 AM From the mobile phone | Show all posts
peahtahilalat replied at 5-5-2024 11:56 PM
cer tgk cer tgk
gmbar berdiri sorg nampak berisi…
gambar bertiga mungkin edit sbb kepala ngai nam ...



Ni eh

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-7-2024 11:56 PM GMT+8 , Processed in 3.048652 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list