CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: DidiAndFren

Nurul Shuhada lapor polis, mahu dedah dalang fitnah

     Close [Copy link]
Post time 6-5-2024 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 6-5-2024 12:11 AM
Iols pengikut tegar benang dia pon xde plak mention kat mana2 dia jual diri????

Tgk la mcm mana  ...

Check in pun tak pernah sebut tpi dia dgn yakin kata kena  fitnah check in
Sendiri kantoikan diri ke apa suka menambah cerita dia ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-5-2024 12:53 AM From the mobile phone | Show all posts
telracs replied at 5-5-2024 11:59 PM
"..........  menjatuhkan ........"

Kau siapa eh untuk dijatuhkan?

Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 6-5-2024 12:49 AM
Ni eh

Jetsetter ni kalau time kena pegi mahkamah je naik bas?

Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 5-5-2024 08:10 PM
Fitnah apa? Fitnah psl berat badan ko sebenornya bukan 50kg tp 70kg???

Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 12:59 AM | Show all posts
Taksabar nak tau ngai reveal dalang tu

Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 01:07 AM From the mobile phone | Show all posts
divalaura replied at 5-5-2024 08:10 PM
tak ada kasut lain ke dia ni

Peliknya gmbar ni. Berapa lapis filter??? Dan kenapa muka dia plg kecik dlm gmbar pdhal realiti......
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 6-5-2024 01:09 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 5-5-2024 08:38 PM
Pakdol aku ss khas utkmu

Sorry ngai hijack jap benang ko

Sori nk ot sbb u tepek sini. Wat happened to her face????
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 01:10 AM From the mobile phone | Show all posts
lightheaded67 replied at 5-5-2024 05:49 PM
tah lah tp kan ai rasa, dia suka je balas2 gado leweh leweh saiko gini. elok lah bio dia lawan aci ...

I suka tgk dia gado berlawan dgn acik forum (tapi pada dia fake account odah). Biar dia mereng sorang2 sambil up igs pastu delete, repeat SAJM.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-5-2024 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 6-5-2024 01:07 AM
Peliknya gmbar ni. Berapa lapis filter??? Dan kenapa muka dia plg kecik dlm gmbar pdhal realiti... ...

badan dia tk sync dgn kepala...pelik kan gmbar tu..badan still nmpak gedabak je
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by lmfh at 6-5-2024 01:29 AM
asfaz replied at 5-5-2024 11:16 PM
Hahaha kat ai punya Komen dia yakin kenal ai sape. Gelak betul baca. Yakin giler dia


So sebenarnya dia hidup dlm bayang2 org itu?. Org itu ada di mana2. Agak2 klu dia jln malam2 terlanggar tiang pun mesti dia syak tiang tu adalah org itu?
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 01:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Skyline_84 replied at 6-5-2024 01:11 AM
badan dia tk sync dgn kepala...pelik kan gmbar tu..badan still nmpak gedabak je

Bila compare gambar ni dgn igs akak senteng, muka dia sepenuh² frame ya. Bila baca komen2 situ dia sendiri mengaku termakan pujian org kata cantik bila pakai bawal.

No wonder berkepak tak jejak dibumi yg nyata. I tak nampak di mana manis, cantik sbb tone suara pun annoying hanya HR yg tahu. Omg ke hati I yg kelam
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 02:53 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 5-5-2024 01:39 PM

Muahahahahahahahahahahahaha

Teruskan lah membadut ye Shuringai
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 02:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Benda takde yang terok
Saje dia humbankan diri masuk loji
Stop lah acah victim
Bipolar ke haper
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 06:03 AM From the mobile phone | Show all posts
momopoko replied at 6-5-2024 01:25 AM
Bila compare gambar ni dgn igs akak senteng, muka dia sepenuh² frame ya. Bila baca komen2 situ di ...

Agak2 kalau seekor jantan disuruh buat pilihan antara shucirit  dan ritrude, jantan tu Akan pilih mana?
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 06:31 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 6-5-2024 12:36 AM
I pon ada soft spot dgn sasa 30k sbb dia cool orgnya. I xpasti perubahan dia skrg kekal lama atau  ...

Dia claim dia yg tinggalkan apis okeh

Pastu ada skali dia merentan kt apis buang dia dgn ank2. Dlm kepala otak dia kalau apis nk ank2 kena ambik pakej dia skali.



Mmg dah gila ngai ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 06:34 AM From the mobile phone | Show all posts
asma87 replied at 6-5-2024 06:03 AM
Agak2 kalau seekor jantan disuruh buat pilihan antara shucirit  dan ritrude, jantan tu Akan pilih  ...

Baik ambik rita. Muka menyenangkan jgk. Didik ank pun pndai

Ngai ank bogel pun dia tnjuk dlm igs
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-5-2024 06:35 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 6-5-2024 01:09 AM
Sori nk ot sbb u tepek sini. Wat happened to her face????

Entah le. Terkejut aku tgk bengkak.semacam muka dia

Agaknya muka2 tirus tu semua edited kot
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 06:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Pak.dolla at 5-5-2024 11:33 PM
missHaidiD replied at 5-5-2024 01:46 PM


.
.
.
sudu camca mmg dr dulu gigih mencantikkan muka dan diri tp tetap x cantik² kan? mungkin sbb dalaman dia b*cuk kot sbb tu terpancar kat muka kot?

sudu pun satu negeri dgn ngai jgk ke?
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 06:39 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 6-5-2024 12:49 AM
Ni eh

Rantai wajib tayang yach
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 06:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 6-5-2024 06:39 AM
.
.
.

Sudu org selangor rasanya. Tak sama dgn ngai.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-7-2024 11:57 PM GMT+8 , Processed in 2.749395 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list