CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: DidiAndFren

Nurul Shuhada lapor polis, mahu dedah dalang fitnah

     Close [Copy link]
Post time 6-5-2024 06:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Sapa plk lapaq nak fitnah dia. Ko sapa? Retiis? Influenza?? Pirahhh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-5-2024 07:09 AM From the mobile phone | Show all posts
momopoko replied at 6-5-2024 01:25 AM
Bila compare gambar ni dgn igs akak senteng, muka dia sepenuh² frame ya. Bila baca komen2 situ di ...

Udah 11jam post,baru 15 komen ternyata dia mmg kena menumpang nama Ex baru meriah IG.
Euwwwww konon ex akan hidup dlm bayang2 dia. Tapi ternyata terang lagi bersuluh shuringaiii yg hidup dalam bayang2 HR Dan Odah
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 07:12 AM From the mobile phone | Show all posts
asma87 replied at 6-5-2024 06:03 AM
Agak2 kalau seekor jantan disuruh buat pilihan antara shucirit  dan ritrude, jantan tu Akan pilih  ...

Baik la pilih ritrude . Mulut bising tapi cntik la nak dihadap. Body lawa,pandai berdandan pandai jaga anak.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 07:19 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 5-5-2024 10:40 PM
Sudu org selangor rasanya. Tak sama dgn ngai.

.
.
.
oooo org jawa atau banjar la tu kot kan?
tp ghupe dia mmg muka jawa sangat kan?
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 07:27 AM From the mobile phone | Show all posts
lolipopmanish replied at 6-5-2024 12:59 AM
Taksabar nak tau ngai reveal dalang tu

Ayat dia nanti
- menangis merayu mintak maaf
-didunia lepas akhirat nanti merangkak cari shu nak masuk syurga.
Nanti dia selit la ayat2 agama sikit

Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 07:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak paham cmna org tak lawa tp ada yg puji beriya lawa teruk katanyeh

Sbnrnya ko nk mnganjing ke ko nk pedajal dia. Nak dia perasan dia lawa?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 6-5-2024 07:34 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 5-5-2024 11:30 PM
Aku tak paham cmna org tak lawa tp ada yg puji beriya lawa teruk katanyeh

Sbnrnya ko nk mnganjing k ...

.
.
se7
ler...aku pun baru nk komen benda yg sama...tp aku tgh nk menyusun ayat aku yg berterabur tu hehehe...
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 07:49 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 6-5-2024 01:07 AM
Peliknya gmbar ni. Berapa lapis filter??? Dan kenapa muka dia plg kecik dlm gmbar pdhal realiti... ...

iols pun nampak dia pelik dalam gambar ni. dah macam anime saing2 haniskepam
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-5-2024 07:51 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 6-5-2024 07:30 AM
Aku tak paham cmna org tak lawa tp ada yg puji beriya lawa teruk katanyeh

Sbnrnya ko nk mnganjing k ...

hahahahaha kan?
pastu yang dipuji tu pulak mudah perasan
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 07:53 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 6-5-2024 07:09 AM
Udah 11jam post,baru 15 komen ternyata dia mmg kena menumpang nama Ex baru meriah IG.
Euwwwww ko ...

tak ada dah beratus beribu komen simpati macam awal2 kemunculan shuringai. Netizen dah mula muak dan nampak perangai sebenar dia agaknya..
makin lama makin menyampah perasan bagus
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 07:59 AM From the mobile phone | Show all posts
divalaura replied at 6-5-2024 07:51 AM
hahahahaha kan?
pastu yang dipuji tu pulak mudah perasan

kadang tu maybe org kesian kot..saja nk jek nk amik hati kot ...mmg ada org jenis mcmni..tk lawa tp saja je kata lawa sb tknk bgi org tu down ke apa mcmtu
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 08:05 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 6-5-2024 12:49 AM
Ni eh

Mohon akak senteng kutip bingai jd madu!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 08:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Skyline_84 replied at 5-5-2024 11:59 PM
kadang tu maybe org kesian kot..saja nk jek nk amik hati kot ...mmg ada org jenis mcmni..tk lawa t ...

.
.
.
betul jg tu...kekadang bila ada org puji baru naik semangat...
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
lmfh replied at 5-5-2024 05:11 PM
So sebenarnya dia hidup dlm bayang2 org itu?. Org itu ada di mana2. Agak2 klu dia jln malam2 terla ...

ahahahahahahaa... dah tergelak macam ngai pulak...

lawak...
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
asma87 replied at 5-5-2024 10:03 PM
Agak2 kalau seekor jantan disuruh buat pilihan antara shucirit  dan ritrude, jantan tu Akan pilih  ...

Kalau saya, saya akan lari jauh dari kedua-duanya...
Tapi, kalau terpaksa memilih, saya pilih ritrud... sebab masih sedap mata memandang...

Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
momopoko replied at 5-5-2024 11:41 AM
Kaka bukan ke dia pernah reply komen ig lebih kurang mcm ni "jgn sampai suami akak jatuh hati dgn  ...

Ya, betul... Ini masa netz komen pasal dia pakai blusher tebal tu kan...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-5-2024 08:53 AM | Show all posts
slyfynx replied at 5-5-2024 12:53 PM
Wartawan sekarang mmg main buat ayat je ke? Ape beza Nurul Shuhada dgn Nurul Shuhada Mat Shukri?
B ...

wartawan tenuk kutip dr kandang mana tah tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
babycc replied at 5-5-2024 02:50 PM
Dia ni bodoh.. aku yg mati ayat nak reply apa kat dia.. hahaha.. saje je komen bodoh2 kat situ.. e ...

Awak ke ninenauneh yang dia sangka odah tu?
Jangan tdo bilik bawah tau...

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 09:08 AM | Show all posts
Edited by cursebreaker at 6-5-2024 09:12 AM
divalaura replied at 5-5-2024 08:10 PM
tak ada kasut lain ke dia ni

oh my sape yg post pic ni?

kalo shu yg upload, konpem edit ni..tetiba kepala jadi kecik..pelik btul nampak..pastu paling kecik dlm 3 org tu plak tu.. tak segan ke meng-anime walhal pic muka asal merata riti da selama ni??
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak jugak buat report polis kat Shah Alam ye… kenapa tak buat kat Perlis? Senang sikit dia nak ulang alik kalau polis perlukan apa2 info atau ada info baru. Haaa malas jaga anak2 eh? Nak berjoli kat sini eh? Hahahaha… kata sayang anak, setakat gambar anak kat sekolah je ada. Mana gambar2 Ngai spend quality time dengan anak2? Perlis tu punyalah banyak attraction sekarang - ladang buah tin, perpustakaan perlis, makan ice cream kat Medan Kangar, makan ikan bakar kat kuala perlis, jalan2 pantai Langkawi… mana semua gambar2 tu? Orang yg sayang anak, dia akan suka spend time dengan anak.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-7-2024 11:57 PM GMT+8 , Processed in 3.000421 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list