CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: DidiAndFren

Nurul Shuhada lapor polis, mahu dedah dalang fitnah

     Close [Copy link]
Post time 5-5-2024 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 5-5-2024 01:39 PM

Ada tulis pasal forum?..forum apa tu?...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-5-2024 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by asfaz at 5-5-2024 02:24 PM
noor2 replied at 5-5-2024 02:05 PM
Ada tulis pasal forum?..forum apa tu?...


Oo yg ni.. dlm live aritu dia ckp org fitnah dia check in. Walhal mana ada pun. PM tak tulis cmtu,and yg drop komen2 kat IG pun takde pun tulis ayat dia check in
Tu yg ckp kantoikan diri sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2024 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by asfaz at 5-5-2024 02:43 PM
lightheaded67 replied at 5-5-2024 01:52 PM
ater kome pon,suka no ngusik dia
kt tt pon dia dh rajin drop komen ngabo bab serai dia


Kaki belit mmg kita usik
Ai yg reply Komen ltk link yt masak dia pun dia gigih reply banyak. Lastnya dikatanya ai persendakan Allah..haa giteww kaki belitt
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2024 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Glass_shoes replied at 5-5-2024 12:55 PM
kalau yg komen pemburu munafik tu rasa xde pulak cakap jual diri..Bkn main dia spin ye @asfaz..Bak k ...

Kat live siap ckp org fitnah dia check in.
Mana ada Pm tulis cmtu,and yg Komen2 pun takde sebut pun
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2024 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka dia bkn ko tgk cm nk kasi penampor tp rasa nk terajang pijak2 smpai lunyai

Da le hodoh pastu perasan diri tu cntik. Yihhhhh sgt
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2024 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 5-5-2024 01:49 PM
Shu shu shu shu shu shu shu...rimas.
Yg ni xde kaitan dgn exlaki dia kan, kenape bukak thread sini.  ...

Ada kaitan la. Kan dalam artikel tu tulis 'bekas isteri hafidz roshdi'

Selamanya la akan di address sebegitu, walaupun konon gigih nak berdikari & jari influenza. Dah kerjanya menjaja bab si duda je, no wonder la asyik di address 'bekas isteri hafidz roshdi' je
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 5-5-2024 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
lightheaded67 replied at 5-5-2024 01:52 PM
ater kome pon,suka no ngusik dia
kt tt pon dia dh rajin drop komen ngabo bab serai dia

Tu je modal dia. Kang orang lupa pulak kewujudan dia di alam maya. Alangkan 'parut kekal' yang makin pudar pun dia claim masih ada tapi tertutup dek teknik mekap katanya. Ingatkan parut pudar sebab produk kak senteng berkesan
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2024 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 5-5-2024 01:49 PM
Shu shu shu shu shu shu shu...rimas.
Yg ni xde kaitan dgn exlaki dia kan, kenape bukak thread sini.  ...

Bakal retissss tauuu

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-5-2024 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 5-5-2024 01:31 PM
Sambungan. Tpi dia dah delete ,tapi pantassss lagi achik forum kutip bukti

Acahnyeeee...mcmc setakat mana je buat kerja?pernah ke ada kes dakwaan yang dibawak under 233?mcm xde je..polis plak..kes2 xde vip politaik terlibat..mana maunye dorg amik port..Suh saman sendiri under civil je..berangan makcik bingai sorg ni.ahhahaha
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2024 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Hidup tenang ke? Nampak insecure je bak pepatah, bagai anjing dengan bayang-bayang.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2024 03:11 PM | Show all posts
setiap kali dengar nama Nurul Shuhada mesti teringat Nurul Syuhada Nurul Ain
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2024 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila masa dia kena fitnah jual diri?
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2024 03:14 PM | Show all posts
ye ye je lah skmm layan..ko ingat ko sapa? kalau kes 3R ye lah urgent..takde kepentingan pun dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2024 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Ka ni cerita putar alam macam baby meninggal tak jadi tu?
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2024 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Another story dalam edisi Shu Cirit Apa Hari Ini?
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2024 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
dear shungai,
utk membuktikn ko difitnah…
sila kemukakan,
1)ss/dm org kata ko jual maruah
2)ss/dm org kata ko check in
3)ss/dm org kata ko dpt semua kesenangan ko sekarang dgn jual diri

make sure ss/dm tersebut bertarikh sebelum 29.4.2024(tarikh ko buat report)..
kalo ko berjaya buktikn maknanye ko x menipu..
kalau x ade 3 sbb:
1)ko mmg suka buat cerita sbb nk perhatian
2)ko cuak takut temberang ko pecah so ko try nak
cover
3)ko punye cuak smpai ko terkantoi kan sendiri padahal x de sesiapa cko mcm tu pn

ko x suka menipu or ko dah biasa menipu????
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-5-2024 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
ohhhhhh one more thing ngai…
ko kata semua ni fitnah ???
tp ko kata ko tau sape yg sebarkan fitnah ni…
siap ko kata org tu orang rapat dgn ko&tahu semua psl diri ko???
knp ko rase die????
fitnah ni boleh dtg de sesiapa pong sbb nama pun fitnah…
firtnah ni menyebarkn sesuatu yg x betul…
jd yg beria ko nk salahkn org yg ko syak tu knp??
ko kata die tahu semua psl ko???
so skrg ni benda ni fitnah ke bukan???
confused peah…
ade sesiapa boleh fahamkn peah x?? huhu
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2024 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
peahtahilalat replied at 5-5-2024 03:35 PM
ohhhhhh one more thing ngai…
ko kata semua ni fitnah ???
tp ko kata ko tau sape yg sebarkan fitnah ...

I pun jadi confuse bila baca komen peah ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2024 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Ai paling confuse bab yang ada orang nak check in dengan dia
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2024 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
sbb yg kami acik2 porum tau,
pemburu munafik hanya mention kopi ehem ehem…
kami yg baca rasa ayat tu mcm biasa je…
knp ngai trigger sgt????
x de pulak kami baca jual maruah&check in semua tu???
betulkan peah kalo peah salah…
ngai selalu ckp siapa makan cili terasa
pedas..
peah suka peribahasa,
sepandai tupai melompat,mesti jatuh ketanah juge…
kat malaysia ni bukan apiz&family je benci ko…
ramai jgk netijen yg benci jd pelik ko boleh teka org buat fitnah..
sesuatu sgt ni..ada apa2 ngai sorok ke???
peah pn harap cpt la org yg ngai ckp tu direveal sbb peah rasa org tu mesti tahu mcm2 psl ngai…
entah knp peah boleh rasa org tu yg akn kantoikn penipuan ngai nanti…
setuju x dgn peah???
masalahnyeee ngai betul berani ke reveal org tu sbb ngai kata die tau semua psl ngai..
x takut ke kalau ngai punya penipuan semua terbongkar???
yakin nye peahhh..kn ngai kata die x suka menipu..
okaylah peah percaya huhu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-7-2024 02:27 AM GMT+8 , Processed in 2.603885 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list