CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 81797|Reply: 1090

BLOCKOUT 2024

  [Copy link]
Post time 12-5-2024 06:09 PM | Show all posts |Read mode
Edited by sora13 at 12-5-2024 06:17 PM

Artis dan pempengaruh Hollywood dah shaking. Beberapa orang artis tetiba start cakap pasal Palestine bila movement ni dah gaining momentum. Artis dan pempengaruh Malaysia pun ada dah kecut perut juga.
https://x.com/izhimanrami/status ... BWZ7-5N0c9Otkcj0zjw

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 12-5-2024 06:11 PM | Show all posts
Edited by sora13 at 12-5-2024 06:27 PM


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-5-2024 06:14 PM | Show all posts
Edited by sora13 at 12-5-2024 06:37 PM


  
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Utk dlm mlysia ni pulak jom la boikot retis yg acah2 pro palestine tp ujung2 pro israel.

Jah kop contohnya.
Minggu petama serangan tuhari dia kata dia sedih gila tgok kdaan anak2 gaza. Dgn dahi berparut berkedut2, ejas hingus sikit.... ejas air mata sikit... tarik hingus srottt srottt srottt... suara sengau resdung tu tersedu sedan geram dekat zionist.

Mggu kedua serangan... kulur kilir kilik beg dior, LV. Mcm babi
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-5-2024 06:19 PM | Show all posts


  
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-5-2024 06:20 PM | Show all posts
Kenapa tak keluar tweet dan ig post ni.
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 12-5-2024 06:23 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
sora13 replied at 12-5-2024 06:19 PM

Tkasih....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 12-5-2024 06:25 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Manusiabesa replied at 12-5-2024 06:19 PM
Utk dlm mlysia ni pulak jom la boikot retis yg acah2 pro palestine tp ujung2 pro israel.

Jah kop co ...

Kan..tak padan dgn berpurdah berusrah..
Hakikatnya masih lagi hadap dgn sponsorhip dr laknatullah..apa xde duit sgt ke smpai xleh nk say No pd brand israhell tu? Benak kata jah kaya? Artis lain elok plak xde jd face/duta mana mana pn elok je kaya raya xde sangap dgn duit brand.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-5-2024 06:31 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 06:36 PM | Show all posts
Boleh tak buh screenshot je terus, jenuh belek ig/tiktok nak dengar sampai habis dengan aksi terangguk2.
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by alesandra at 12-5-2024 06:41 PM

Aku masih kabur apa beza antara block dgn unfollow.sbb aku ada tgk video tt kt x .. katanya block lagi effective.hurt the celebrities.how?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-5-2024 06:41 PM | Show all posts

  
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 12-5-2024 06:28 PM
Kan..tak padan dgn berpurdah berusrah..
Hakikatnya masih lagi hadap dgn sponsorhip dr laknatullah. ...

Susu tetek terkesan katanya .. pastu buat video masak megi ngan usetaz burung ...hampeh betul
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak pak cik Wilson pun Kann...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-5-2024 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi mcm dah tak lalu sgt kat tiktok blockout ni dah kena ban ka
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg penting nadhir nasar dh explain kat twitter knp dia masih promote brand israel. So, netizen dh blh maafkan dan follow dia semula
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-5-2024 06:49 PM | Show all posts
alesandra replied at 12-5-2024 06:40 PM
Aku masih kabur apa beza antara block dgn unfollow.sbb aku ada tgk video tt kt x .. katanya block la ...

  
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-5-2024 06:52 PM | Show all posts
milafida replied at 12-5-2024 06:48 PM
Tapi mcm dah tak lalu sgt kat tiktok blockout ni dah kena ban ka

Ya, Meta dah turunkan the original IG. Tapi it still gaining momentum.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 18440 Replies : 17
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 221486 Replies : 3933
[JTBC/Netflix 2024] MISS NIGHT & DAY - Jung Eun Ji, Lee Jung Eun, Choi Jin Hyuk
Rahah[JTBC/Netflix 2024] MISS NIGHT & DAY - J
Views : 3787 Replies : 32
Datin Intan Najwa Mengandung
irveneDatin Intan Najwa Mengandung
Views : 34474 Replies : 102
Harry-Meghan kantoi lagi
manopHarry-Meghan kantoi lagi
Views : 19122 Replies : 12
Update: Ada  yang menjumpai anak lipas dan rambut di dalam makanan yang dibeli di kantin sebaliknya Kiosk Lebih Murah Dan Bersih’ – Pelajar Pertahankan Cikgu Jual Pelbagai Makanan Di Sekolah
YgBenarUpdate: Ada yang menjumpai anak lipas d
Views : 28369 Replies : 88
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31677 Replies : 215
Teka kerja apa
TomyamPutehTeka kerja apa
Views : 12573 Replies : 67
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92243 Replies : 874
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 20460 Replies : 339

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-7-2024 08:25 AM GMT+8 , Processed in 0.110893 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list