CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: sora13

BLOCKOUT 2024

  [Copy link]
Post time 13-5-2024 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
aechae replied at 13-5-2024 12:04 AM
Kesimpulan iols, artis tu tetap artis so klu yg spesis gededaq mmg dia akn buat derkk je, mana mun ...

Laah bila masa nk bgaduh dgn retis? Boikot unfollow block jelah. Skurang2 nya kurg la jgk follower depa dan engagement pn kurg. Apa ko ni..xfhm fhm motif movement ni? Adoi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-5-2024 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
bungarose replied at 12-5-2024 08:25 PM
Boikot ajer setakat maner bley

iyer dik bunga…kaka pun mcm tu…boikot mana yg kita mampu buat…mcm kaka boikot F&B and clothing companies…

seblm list blockout keluar…kaka mmg dah lama boikot retis2 yg menunggang agama nie…
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts


Block yerrr.jngn unfollow jerr...kalo xpenah follow pn,block jerr so artis2 yg ada endorse produk2 isroel ni xdpt engagement....biaq brand2 yg ada hubungan ngan isroel ni gegaq...isroel celake...enko ingat engko kebal,cara nk ajar guna duit jerlah...tlng jgn boikot medsos mcm ig kerrr facebook kerr sbb news updates sumer kt sane nanti berita xsampai...benda nie bekesan,taylor swift perasan kebal pon dh off comment
/limit comment

Timer kasih kt tt yng smangat mlwn malaon2 pencacai tahik isroel....byk nau3 alasannnnn laaaa....
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
ninajaybee replied at 12-5-2024 09:52 PM
Dah kenapa Kak Nabjali pun nak diboikot? Janna? Ish. Berpadalah kot. Dah jadi macam kalau tak promot ...

Ya weyh. Beli kat mcDonalds, org pandang kita mcm apa nyah. Tak tulis pasal P, dh jadi dosa beso.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-5-2024 12:14 AM | Show all posts

  
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts


Iklan jap..

Ostad kesygn benak


Ostaz apa iklan tnjuk jari tengah

Dasar tolol
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 13-5-2024 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 13-5-2024 12:09 AM
Laah bila masa nk bgaduh dgn retis? Boikot unfollow block jelah. Skurang2 nya kurg la jgk follower ...

Refer reply komen i kt Sora atas ni..

I amek rujukan dr X, si naim daniel yg xda dlm list tu sbb dia pegi twit something td n org bash diaa..
Mgkin dia dh delete twit tu skang tp dh jd pnjang cite sbb dia pn ada reply ayat yg x sepatutnya..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-5-2024 12:17 AM | Show all posts
missHaidiD replied at 13-5-2024 12:15 AM
Iklan jap..

Ostad kesygn benak

Astaghfirullah!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-5-2024 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
zuriey replied at 12-5-2024 11:15 PM
U sure?
Tadi ayam kfc sold out
2 store i pg sold out

Sokl out sbb dia goreng sikit jer kak....dulu goreng sekawah,now goreng sebesen jerrr
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
sora13 replied at 12-5-2024 11:13 PM
You tahu tak student2 bjiak berbangsa Yahudi dan pelbagai bangsa lagi yang terpaksa membayar berpu ...

Allahu…tak sia2 Allah swt bagi mereka otak yg sgt cerdas…mereka dah guna nikmat tu dgn baik…semoga semua students yg berjuang tu dirahmati dan dilindung Allah swt, amin.

Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Laki so jah awal2 da off komen.  



Dasar tolol penunggang agama
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Litle miskin dan2 post psl plstne.. Ramai dh kena blok nelopa pn sama kena
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
milafida replied at 12-5-2024 06:48 PM
Tapi mcm dah tak lalu sgt kat tiktok blockout ni dah kena ban ka

Tt masih fyp kaw2
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Lemak pnye tiktok da takde ke
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
meols paling kecewa nadhir nasar tu. Padahal sebelum 7 okt heols terpaling support palestine, eh tibahjah sekarang engkau okay pulak sauk semua job yang ada unsur2 sokong zionis.

Money talks ek
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
List artis mlysia yng disuruh block tuhhh tmasoklah yng rajin Post palestin tp dlm pada tuh ambik jgk job  paid review jenama2x yng kena boikot mcm maggie,nestle,...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 13-5-2024 12:29 AM | Show all posts
Nenolen replied at 13-5-2024 12:18 AM
Allahu…tak sia2 Allah swt bagi mereka otak yg sgt cerdas…mereka dah guna nikmat tu dgn baik…sem ...

Aamiin! Dulu I tak suka Gen-Z tapi bila isu Palestin ni timbul, dia orang memang bukan jenis kena cucuk hidung macam boomers. Mereka really buat research dan dan sangat2 berani berpegang pada kebenaran.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Binderclips replied at 12-5-2024 06:49 PM
Yg penting nadhir nasar dh explain kat twitter knp dia masih promote brand israel. So, netizen dh bl ...

for me tu ayat nak sedapkan hati fans. Padahal sebelum ni bukan heols tak tahu those brands that he signed up with for the deals, memang sejak azali lagi affiliated with the zionist, sebelum 7 oct lagi. Open secret nyah

sebelum ni heols antara retis yang selalu speak up pasal palestine, mustahil la tak aware pasal brands tu punya affiliations.

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-5-2024 12:32 AM | Show all posts
Wenpa replied at 13-5-2024 12:09 AM
Block yerrr.jngn unfollow jerr...kalo xpenah follow pn,block jerr so artis2 yg ada endorse produk2 ...

bagilah i seribu zionis pun, i boleh lawan tapi kalau terpaksa lawan dengan bangsa sendiri about Palestin, it's heartbreaking.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 12-5-2024 11:03 PM
org Barat lagi peka dan terkesan dgn isu humanitarian dari kita
bagus juga lah...population derang ...

Negara kita belum tahap maju lagi. Logiclah ramai mentality kelas ke 3. Di Europe negara maju, org2 kerja receptionist ke apa cara thinking se-level tinggi dari kelas ke3 kt negara kita
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-7-2024 12:06 AM GMT+8 , Processed in 0.460625 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list