CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: sora13

BLOCKOUT 2024

  [Copy link]
Post time 12-5-2024 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
sleepandream replied at 12-5-2024 07:35 PM
nak boikot mende... social media pun pakai facebook, IG... iphone...dekat rumah tengok netflix.... b ...

Tak payah boikot apa2

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-5-2024 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
percaya lah benda ni sekejap je
nnt retis2 dlm list tu bagilah justifikasi bagai sebab promote brg lahanat tu blah blah blah..
netizen pun nnt lembut hati balik
benda ulang2 sama je

Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
neve4881 replied at 12-5-2024 07:18 PM
Post mana? Cam x jumpa pung

Nadhir iklan milo kot?
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Boikot ajer setakat maner bley
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-5-2024 08:26 PM | Show all posts
hell0jennie replied at 12-5-2024 08:16 PM
merepek2 je rakyat B40 ni... padahal korang tu yg chronically online hp melekat kat tangan 24/7, sam ...

well, kita orang buat sesuatu yang bermanfaat dengan take our power back from celebrities bukan macam kau pergi korek hidup artis lepas tu sebar fitnah, korek lagi artis ni dah bercerai ke belum, artis tu ada masalah rumah tangga. artis tu dah tak cakap i love you, you love me. lagi bangang.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-5-2024 08:28 PM | Show all posts
Merqeen pun kan, lagilah dia duta Tiffany and Co. yang antara penyumbang terbesar ke IDF secara langsung.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 12-5-2024 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 12-5-2024 08:16 PM
merepek2 je rakyat B40 ni... padahal korang tu yg chronically online hp melekat kat tangan 24/7, sam ...

Ngko hina sangat b40s yer
B40s boikot israhell produk supporters ngko rengsa ker
Yang ngko korek habes hal rumahtangga fattzura siap scroll satu2 ig deyols cari siaper follow unfollow then tabur fitnah itewww lagi hina iyerr dari peel B40s

Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by alesandra at 12-5-2024 08:35 PM
I.K.A888990 replied at 12-5-2024 08:24 PM
percaya lah benda ni sekejap je
nnt retis2 dlm list tu bagilah justifikasi bagai sebab promote brg l ...


Yg start benda ni gen z kt us sana.tgk berapa lama ,jauh mana dia boleh pegi.kt sana level penyembahan terhadap retis, influencers mmg kronik pun.segala celah kangkang  retis pun nk control ,nak komen,nak gadoh .mcm xdak life.xde beza pun mcm fanatik retis acik porem. tgk  sejauh mana  boleh bertahan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-5-2024 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Ha...ha...baru je seru
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 12-5-2024 08:16 PM
merepek2 je rakyat B40 ni... padahal korang tu yg chronically online hp melekat kat tangan 24/7, sam ...

U do u pc apple. Xtkejut pun u merepekkan org sbb idolat u masih ber LV kheunz
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 12-5-2024 08:16 PM
merepek2 je rakyat B40 ni... padahal korang tu yg chronically online hp melekat kat tangan 24/7, sam ...

eleh sbb ada nama jahlop kan. cube klau ada nama fazura dalam tu,lain skrip kau
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Jah Bungkus masuk list ke?
Ingat terpaling berbungkus terpaling ucetajah rupanya sejenis ignorance. Jahat.
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Hoshhi at 12-5-2024 08:51 PM

Amboi jennie mntang2 sembahan kau dlm list...kau bgi alasan mcm2 plk...cuba klu nama seteru dlm list tu, kau la org prtama yg meloncat kegembiraan smbil fitnah n reka cite mcm2 tntg org tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
who even cares..duk ngadap retis 247 macam takde life sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 12-5-2024 07:41 PM
I gi buat facial tadi, habis je buat i toleh tengok2 machine dia tu ha bendera israel setepek kat  ...

Salon apa ko pegi tu?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-5-2024 08:54 PM | Show all posts
_kelly replied at 12-5-2024 08:50 PM
who even cares..duk ngadap retis 247 macam takde life sendiri

Tak follow seorang pun artis2 tu tapi still i block to hurt their revenues.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-5-2024 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Binderclips at 12-5-2024 08:58 PM
neve4881 replied at 12-5-2024 07:18 PM
Post mana? Cam x jumpa pung


https://x.com/NadhirNasar/status/1789539653303120091

Pergi link ni dan baca status tweet


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
_kelly replied at 12-5-2024 08:50 PM
who even cares..duk ngadap retis 247 macam takde life sendiri

Sepatutnya dorg pn kna limitkn or minimizekn spend masa scrolling med soc or sgala platform yg sokong israel ni… tu pn boikot jugak kn

Ini duk suruh block itu ini, desak org tu stop amek job bagai, sndri pn 18 jam sehari bertenggek kt IG, X, fb, marathon lyn drama movie kt netflix 13 episod,…contoh je i bg
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-5-2024 08:58 PM | Show all posts

  
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-5-2024 09:02 PM | Show all posts
aechae replied at 12-5-2024 08:57 PM
Sepatutnya dorg pn kna limitkn or minimizekn spend masa scrolling med soc or sgala platform yg sok ...

Ni dah macam whataboutism.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-7-2024 10:36 PM GMT+8 , Processed in 0.124168 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list