CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: sora13

BLOCKOUT 2024

  [Copy link]
Post time 12-5-2024 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 12-5-2024 08:16 PM
merepek2 je rakyat B40 ni... padahal korang tu yg chronically online hp melekat kat tangan 24/7, sam ...

Kesahhhh pulak kamu... Huhuhu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-5-2024 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Block artis, influencer yg suka buat hal. Tapi perangai manusia kan suka tgk drama2... Viral je terus naik follower, traffic
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-5-2024 09:15 PM | Show all posts
Minami2013 replied at 12-5-2024 09:10 PM
Block artis, influencer yg suka buat hal. Tapi perangai manusia kan suka tgk drama2... Viral je teru ...

itulah aktivis cakap, selebriti ni kena puji, dia orang dapat duit, kena kutuk satu dunia pun tetap dia dapat duit, so bila block, dah tak keluar dah muka dia orang kat fyp, mereka pun tak dapat ads revenue.
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 09:17 PM | Show all posts
gerakan ini tersangatlah CRINGE... and niat sebenarnya adalah sbb korang jealous and dengki ngan life dorang khenz, tu lah pasal sibuk nak blockout
kalau betul nak support pegi lah donate doa ke atau buat something yg EFFICIENT instead of gerakan blockout yg jelas2 menunjukkan hidup korang tu bertenggek kat ig retis 24 jam
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-5-2024 09:24 PM | Show all posts
hell0jennie replied at 12-5-2024 09:17 PM
gerakan ini tersangatlah CRINGE... and niat sebenarnya adalah sbb korang jealous and dengki ngan lif ...

orang amerika kenal ke idolat kau since gerakan ni berasal dari sana. cringe tak cringe, Taylor Swift hilang 5 million followers, fans dia rileks je, dia tetaplah complicit in genocide, yang kau gelabah idolat kau masuk dalam list Malaysia tu dah kenapa? INSECURE, much?
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 12-5-2024 01:17 PM
gerakan ini tersangatlah CRINGE... and niat sebenarnya adalah sbb korang jealous and dengki ngan lif ...

Thread yg masuk pun pentaksub pajura nyah
So forumer pun tau siapa rajin komen.obses sungguh dorang ngan jahlop
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 12-5-2024 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Retis kaya yg korang pulak begitu juga life b40
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Buang masa nak blockout..lebih baik jgn guna social media langsung.pegi uninstall facebook instagram terus.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-5-2024 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
DianaSaksen replied at 12-5-2024 09:24 PM
Thread yg masuk pun pentaksub pajura nyah
So forumer pun tau siapa rajin komen.obses sungguh doran ...

Dh mmg betul jahlop support brg israheelll. Knon tpaling purdah tpaling usrah tp xleh tinggal pn brand2 ni. Latest kt igs siap thanks kt lancome lg. Bkn kt forum ni je org kecam dia. Nuh kt twitter tiktok bersepah org mention nama dia. So smua tu pentaksub fazura ke noks dh alim berkelubuung tu biar laa selari dgn pakaian…jadah apa masih lg gila dgn brand israhell..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-5-2024 09:29 PM | Show all posts
DianaSaksen replied at 12-5-2024 09:24 PM
Thread yg masuk pun pentaksub pajura nyah
So forumer pun tau siapa rajin komen.obses sungguh doran ...

sebenarnya aku buat thread nak suruh korang cakna about PALESTINE dan apa pergerakan yang paling senang boleh kita buat sekarang yang agak berkesan. Yang korang sbok hajjah pasal Hajjah kau tu dah kenapa. Jenni yahudi tu datang sini hina DIGITINE ni sebb hajjah kau ada list tu, itu je kan. Korang ni zionist ke, isunya sekarang help Palestinians by blocking artis yg complici with Genocide, peduli apa aku hajjah kau nak mampus ke apa.
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
us yg start movement ni. protes kt negara kafirun lg kuat dr msia. malu jugak kt diri sendiri. lizzo retis international tu pun dan2 post gofundme psl palestin bila nama masuk list. malu la sikit muslim yg yeye nk perlekehkan boikot ni. bila iols craving ayam goreng spicy mekdi tbayang netanyahu kata anjing yg balik pd tuan. patah terus napsu napsi iols.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-5-2024 09:33 PM | Show all posts
markonahlah replied at 12-5-2024 09:27 PM
Buang masa nak blockout..lebih baik jgn guna social media langsung.pegi uninstall facebook instagram ...

sebelum uninstall, kenalah buat damage dulu tu those people and company yg complicit dengan Genocide. I selalu tag mark zuckerberg sebab ucap terima kasih bagi kita orang senjata melalui META untuk lawan dia dan geng2 dia balik.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-5-2024 09:36 PM | Show all posts
DianaSaksen replied at 12-5-2024 09:25 PM
Retis kaya yg korang pulak begitu juga life b40

Actually memang B40 yang banyak kayakan artis, gerakan ni suruh B40 ni miskinkan balik artis yang dia orang kayakan tu. hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 12-5-2024 09:17 PM
gerakan ini tersangatlah CRINGE... and niat sebenarnya adalah sbb korang jealous and dengki ngan lif ...

Are u so sure idup ko tuuu x tertenggek tertonggeng jgk kt igs retis 24/7...?..
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 12-5-2024 09:33 PM
us yg start movement ni. protes kt negara kafirun lg kuat dr msia. malu jugak kt diri sendiri. lizzo ...

I dah lama x beli kfc...goreng sendiri atau beli kat pasar mlm aje kalau teringin
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Xblh boikot sume cubelah boikot yg mane2 mampu..xblh buat semua jgn p tinggal semua..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-5-2024 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
DianaSaksen replied at 12-5-2024 09:24 PM
Thread yg masuk pun pentaksub pajura nyah
So forumer pun tau siapa rajin komen.obses sungguh doran ...

Kat tt tu bersepah org kecam dia ..kat sini plak ko nak sembang lebat ...
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
markonahlah replied at 12-5-2024 09:27 PM
Buang masa nak blockout..lebih baik jgn guna social media langsung.pegi uninstall facebook instagram ...

sikit sebanyak senjata makan tuan la. kalau tutup mcm mana nk spread awareness tu merata.
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
auntyonion replied at 12-5-2024 09:36 PM
Xblh boikot sume cubelah boikot yg mane2 mampu..xblh buat semua jgn p tinggal semua..

Kn. Ape ke bodoh perlekehkan org yg nk boikot semata sbb nama idolat ada dlm list tu. Idolat dan fanss mmg sama sama bodo bengap dan takde common sense
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
DianaSaksen replied at 12-5-2024 09:24 PM
Thread yg masuk pun pentaksub pajura nyah
So forumer pun tau siapa rajin komen.obses sungguh doran ...

Pergi mampus lah dgn obses lopak ko

Dasar forumer akal kat lutut

Ko ingat kat America tu kenal lopak ko ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-7-2024 10:39 PM GMT+8 , Processed in 0.266785 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list