CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: sora13

BLOCKOUT 2024

  [Copy link]
Post time 12-5-2024 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
auntyonion replied at 12-5-2024 09:36 PM
Xblh boikot sume cubelah boikot yg mane2 mampu..xblh buat semua jgn p tinggal semua..

Kn. Ape ke bodoh perlekehkan org yg nk boikot semata sbb nama idolat ada dlm list tu. Idolat dan fanss mmg sama sama bodo bengap dan takde common sense
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-5-2024 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
DianaSaksen replied at 12-5-2024 09:24 PM
Thread yg masuk pun pentaksub pajura nyah
So forumer pun tau siapa rajin komen.obses sungguh doran ...

Pergi mampus lah dgn obses lopak ko

Dasar forumer akal kat lutut

Ko ingat kat America tu kenal lopak ko ke?
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 12-5-2024 09:17 PM
gerakan ini tersangatlah CRINGE... and niat sebenarnya adalah sbb korang jealous and dengki ngan lif ...

Ko punya bodo tu simpan sikit

Cuba kalau retis pujaan ko tak ada dlm list

Lain pula ayat munafiq ko bagi kan?
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 12-5-2024 09:17 PM
gerakan ini tersangatlah CRINGE... and niat sebenarnya adalah sbb korang jealous and dengki ngan lif ...

Ko mengata diri sendiri ke bertenggek kat iG ?
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
auntyonion replied at 12-5-2024 09:36 PM
Xblh boikot sume cubelah boikot yg mane2 mampu..xblh buat semua jgn p tinggal semua..

Betul tu...ikut kemampuan
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Most of the list international retis tu aku x kenal pun.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 12-5-2024 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah kenapa Kak Nabjali pun nak diboikot? Janna? Ish. Berpadalah kot. Dah jadi macam kalau tak promote pasal Palestin dosa besar sampai kena tutup periuk nasi diorang? Brand2 yg diboikot ni pun entah siapa2 buat list pastu semua mengikut je. Macam boikot McD tu. Mengarut. Nak boikot, kau je lah.
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Fuhh nasib Rita iols x masuk dlm list
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-5-2024 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Benak Jah Ni kalau Jah follow d...J..l diorang pun follow gamaknya
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Geeayden replied at 12-5-2024 09:36 PM
I dah lama x beli kfc...goreng sendiri atau beli kat pasar mlm aje kalau teringin

Smlm iols singgah kat aeon nilai lps beraya rmh kawan.. lalu dpn kfc dlm aeon tu.. haiyoo xde sorg customer pun.. even ayam yg dh goreng pun xde letak kat tmpt display tu.. meja2 yg kat luar tu org lepak mkn aiskrim, mkanan lain je..
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 12-5-2024 09:57 PM
Smlm iols singgah kat aeon nilai lps beraya rmh kawan.. lalu dpn kfc dlm aeon tu.. haiyoo xde sorg ...

Kfc kat tempat aku ni tutup dah .. berkesan ok boikot2 ni ..jgn main2
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Lantak la korg nk boikot ke tak retis2 ni tp atleast bila ada move mcm ni, org akn kembali share psl palestin. Sbb aku tgk since raya hritu smua mcm dh kurg peduli psl palestin. So skrg ni time kemuncak rafah kena serang, elok lah ada gerakan mcm ni. Biar smua kembali cakna dgn apa yg jd pd palestin. Ada faham?
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku x join boikot blockout ssb aku mmg x follow dorg & x ambil tau kisah hidup dorg aku cuma follow tokti je & thanks to tokti bukak platform utk  fans & general public donate ke palestin thru
yayasan nurjiwa. Tokti pun rajin update ke mana sumbangan tu disalurkan kat palestin, mcm sediakan makanan, buat tandas, bagi kasut etc
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
sora13 replied at 12-5-2024 01:15 PM
itulah aktivis cakap, selebriti ni kena puji, dia orang dapat duit, kena kutuk satu dunia pun teta ...

Setuju.
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Terkesan jugak retis2 yg ada dlm senarai tu.. tetiba share pasal palestine ... benak2 je merepek ..
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Minami2013 replied at 12-5-2024 09:10 PM
Block artis, influencer yg suka buat hal. Tapi perangai manusia kan suka tgk drama2... Viral je teru ...

Kat US sana boikot ni berkesan.
Kat Malaysia ni cancel culture not strong enough.
Si penzina pun org boleh sanjung, penyondol pun dpt job.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-5-2024 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
wxyz_abc replied at 12-5-2024 06:59 PM
aku suka konsep blockout2024 ini. dahlia rizal dengan laki nya terus repost pasal palestine dengan t ...

Mira basic pun sama, dulu pernah pin satu post je sekarang tetiba ada kat igs pasal pelestin
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by missHaidiD at 12-5-2024 10:31 PM
hell0jennie replied at 12-5-2024 08:16 PM
merepek2 je rakyat B40 ni... padahal korang tu yg chronically online hp melekat kat tangan 24/7, sam ...


Eleh cuba kalau faz ada dlm list.. Mau ko meratib faz mkn darah rakyat palestine

Baik ko meniggal je la jennie oiiii
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
sora13 replied at 12-5-2024 08:54 PM
Tak follow seorang pun artis2 tu tapi still i block to hurt their revenues.

joke of the day
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
aechae replied at 12-5-2024 08:57 PM
Sepatutnya dorg pn kna limitkn or minimizekn spend masa scrolling med soc or sgala platform yg sok ...

kann, kalau betul ada life, keje 9-6, personal life lagi..kot nak belek ig, fb pon bila nak baring tido je 15-20min..tu pon nak update isu semasa kawan2 je..yang duk bertunggu tangga kat ig retis ni kerja apa ek..kalau student busy dengan assigment bagai..kalau suri rumah busy dengan laki ngan anak2 pulak..jadi TT ni golongan mana
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 18440 Replies : 17
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 221486 Replies : 3933
[JTBC/Netflix 2024] MISS NIGHT & DAY - Jung Eun Ji, Lee Jung Eun, Choi Jin Hyuk
Rahah[JTBC/Netflix 2024] MISS NIGHT & DAY - J
Views : 3787 Replies : 32
Datin Intan Najwa Mengandung
irveneDatin Intan Najwa Mengandung
Views : 34474 Replies : 102
Harry-Meghan kantoi lagi
manopHarry-Meghan kantoi lagi
Views : 19122 Replies : 12
Update: Ada  yang menjumpai anak lipas dan rambut di dalam makanan yang dibeli di kantin sebaliknya Kiosk Lebih Murah Dan Bersih’ – Pelajar Pertahankan Cikgu Jual Pelbagai Makanan Di Sekolah
YgBenarUpdate: Ada yang menjumpai anak lipas d
Views : 28369 Replies : 88
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31677 Replies : 215
Teka kerja apa
TomyamPutehTeka kerja apa
Views : 12573 Replies : 67
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92243 Replies : 874
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 20460 Replies : 339

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-7-2024 08:24 AM GMT+8 , Processed in 0.127183 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list