CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: sora13

BLOCKOUT 2024

  [Copy link]
Post time 19-5-2024 10:08 AM From the mobile phone | Show all posts
2 beranak ni pun patut ada dalam senarai

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 19-5-2024 10:52 AM | Show all posts
Heydidle replied at 19-5-2024 03:30 AM
Setuju..

Btw, tindakan wardina repost igs netizen yg bagi sheols nama celebrities / influencers u ...

i don't know really. Selama 7 bulan ni, ada tak dia ambil inisiatif tegur or ingatkan rakan-rakan artis untuk bersuara bagi pihak orang Palestine. Kalau  tak ada, then she has no right untuk repost that. She got the list, do her own research and block. That's all she needed to do.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2024 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Heydidle replied at 19-5-2024 03:30 AM
Setuju..

Btw, tindakan wardina repost igs netizen yg bagi sheols nama celebrities / influencers u ...

Sheols ni bias gak ..takde nampak pulak repost nama jah kopek  
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-5-2024 12:55 PM | Show all posts

  
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2024 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
irvene replied at 19-5-2024 10:08 AM
2 beranak ni pun patut ada dalam senarai

2 beranak? Hahhahahhah
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2024 12:06 PM | Show all posts
mmmmmm..baru nak melalak
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 22-5-2024 05:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Forum cari ni pun lately asyik popup ads KFC je. Ke Iolls sorang je yg nmpak?
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2024 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 19-5-2024 07:52 AM
satu je aku nak cakap....tgk apa jadi kat fatiya. Kesian kan?

toksah lah perasan cantik sgt

Dahlia idokle kategori cantik bebeno pun..kalah byk jugak dia dengan retis2.. kalau dengan influencer pun ada yg lagi lawo dr dia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-5-2024 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Hello Mod, mohon delete n block la hat suka spam2 ni.
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2024 09:27 AM | Show all posts
Incanto replied at 19-5-2024 07:56 AM
semalam laki aku baru tahu psl BLOCKOUT retis

dia tak kenal artis Msia sgt so dia tanya aku siapa ...

wakakakaka jawapanmu itu, kalau exam mesti dapat markah 100% kannn


Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2024 09:36 AM | Show all posts
haifawehbe replied at 19-5-2024 06:19 AM
iols mula2 suka gak tgok dahlia ni cantik tapi lama2 menyampah pulak.. show off boleh tahan dia n ...

prasan kan...... putih je pun.... tu pun aku rasa consume produk pemutih, aku tak caya budak2 sekarang ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-7-2024 10:57 PM GMT+8 , Processed in 0.094992 second(s), 34 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list