CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: sora13

BLOCKOUT 2024

  [Copy link]
Post time 12-5-2024 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Sbb itu I bersyukur..walaupun fazura org kutuk x dapat jadi brand Dior bagai..at least dia x jadi hamba utk stop sharing pasal palestin.. still continue .walaupun igs dia da kena limit engagement .. that y kena like dia rendah..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-5-2024 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Korang yg hadap sgt follow artis psl apa?
Dorg tu selebriti bkn keja pejabat mcm kita msuk ofis 9-5 ckup bln sure gaji masuk… klu dorg kisah dr awal, dorg x jd artis/selebriti/ influencer bagai ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 06:59 PM | Show all posts
aku suka konsep blockout2024 ini. dahlia rizal dengan laki nya terus repost pasal palestine dengan tibe-tiber. walhal sebelum ni dont care.
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
wxyz_abc replied at 12-5-2024 06:59 PM
aku suka konsep blockout2024 ini. dahlia rizal dengan laki nya terus repost pasal palestine dengan t ...

Nama dia paling ramai disebut kat tt tu...
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
oklatu85 replied at 12-5-2024 06:53 PM
Sbb itu I bersyukur..walaupun fazura org kutuk x dapat jadi brand Dior bagai..at least dia x jadi ha ...

Pajura bukan influencer ..level dia lain...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-5-2024 07:04 PM | Show all posts
daiyan pun terus off comment kat twitter lepas ada yang cabar dia pasal ni.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 12-5-2024 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak ikan sakan sambut birthday kucing kat lv
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-5-2024 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak pernah minat nk follow semua dlm list blockout Msia tu..
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Binderclips replied at 12-5-2024 06:49 PM
Yg penting nadhir nasar dh explain kat twitter knp dia masih promote brand israel. So, netizen dh bl ...

Post mana? Cam x jumpa pung
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
oklatu85 replied at 12-5-2024 06:53 PM
Sbb itu I bersyukur..walaupun fazura org kutuk x dapat jadi brand Dior bagai..at least dia x jadi ha ...

Tapi jennie lembam benak x faham, dok bangga like idolat bnyk..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-5-2024 07:32 PM | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 07:35 PM | Show all posts
nak boikot mende... social media pun pakai facebook, IG... iphone...dekat rumah tengok netflix.... byk kot household brand israel ni... even aset ketenteraan kita pun pakai supplier yg jual weapon pada israel... silap2 ubat kkm pun dah dipattern israel...
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Yass nampak warga tt pon ramai suruh block jah and follow faz instead.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-5-2024 07:40 PM | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
sleepandream replied at 12-5-2024 07:35 PM
nak boikot mende... social media pun pakai facebook, IG... iphone...dekat rumah tengok netflix.... b ...

I gi buat facial tadi, habis je buat i toleh tengok2 machine dia tu ha bendera israel setepek kat situ. nak kata apa, dahla i mengambik pakej kat situ
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-5-2024 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Terpaling boitkot la korang ni eh diorg ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Geeayden replied at 12-5-2024 07:23 PM
Tapi jennie lembam benak x faham, dok bangga like idolat bnyk..

Iols da penah cakap..yg banyak like jah Tu all around Kelantanese je..sebb bagi diaowg jah and family symbol Kelantanese yg berjaya..kalau X percaya baca comment .. situ jugak uols detect Kelantanese ke tak.. taksuber diaowg berbeza sikit
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 08:16 PM | Show all posts
merepek2 je rakyat B40 ni... padahal korang tu yg chronically online hp melekat kat tangan 24/7, sampai ada masa nak blackout2.. baik korang pergi donate ke or buat something yg lebih efficient.. by doing this sebenarnya nak tunjuk je yg korang tu jealous ngn rezeki celeb2 or life drg.. x boleh brain sampai nak boikot2 mcm ni, ingat drg kesah ke ngan engko ? b40 dan syok sendiri berpisah tiada
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2024 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Nek michelle lebih sayangkan duit dari balenciaga. Bukan ke sheols tu aktivis kemanusiaan juga?


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-7-2024 10:44 PM GMT+8 , Processed in 0.114498 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list