CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MRO

Kau bagi tahu tahu apa yang sebenarnya kau buat atau nak aku yang bagi tahu - Aliff Aziz

  [Copy link]
Post time 14-5-2024 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Bukan ke hari tu cerai ekspress? Apa benda yang ekspressnya nok. Lagi lembab lagi ada
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-5-2024 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
ninajaybee replied at 13-5-2024 10:00 AM
Semua asyik emo fikir 1 vs 11.

The only justification to allow her kecurangan
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2024 12:44 AM From the mobile phone | Show all posts
abadi84 replied at 13-5-2024 07:45 AM
Alasan semata2 nak bagi Alep jeles
Dah curang tu curang jer lah.

Hahahaha kan…pi lah. Tak perlu alasan. Kalau hati dah cendrong kesitu, no such thing as nak bagi jeles. Tu dah kemahuan sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2024 01:05 AM | Show all posts
abadi84 replied at 12-5-2024 11:53 PM
Dlm kes Alep vs Muaz mmg iolls side Alep.
Menyampah tgk vc Muaz kata Alep maki dia.
Dah kau kacau  b ...

yeah, me too...i side aliff in his issue with muaz..tak tau malu betul si muaz tu kacau bini orang

Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2024 01:26 AM From the mobile phone | Show all posts
_kelly replied at 13-5-2024 08:10 AM
1 vs 11..kat mana2 platform pon dorang duk justify yang ni so kalau bella tu dah ke katil dengan p ...

Gelinyerrrrr…siap dihalalkan bagi dia mencurang sebab dia baru sekali
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2024 01:32 AM From the mobile phone | Show all posts
ninajaybee replied at 13-5-2024 09:52 AM
Dalam kes kecurangan seorang isteri dan penyodok, I pun side suami. Suami tu mencurang adalah kes  ...

Spot on!
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 14-5-2024 01:34 AM From the mobile phone | Show all posts
ninajaybee replied at 13-5-2024 10:10 AM
Dia tak buat apa chuols. Setakat main pondok2 bercinta je. Kalau betul pun apa salahnya kan beeban ...

Dia gentel-gentel jer
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2024 01:35 AM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 13-5-2024 10:11 AM
Dua2 perangai tahi. Kesiann anak2. Dalam hati nak hiburan sangat. Cari rezeki keliling maksiat. CMNE ...

Nak ulangi lagi semua salah, semua berdosa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-5-2024 01:40 AM From the mobile phone | Show all posts
_kelly replied at 13-5-2024 10:56 AM
nampak gaya si muaz ni macam duk sombong lagi sebab cerita dia tak viral..boleh lagi duk cabar ali ...

Dia tau banyak orang sokong dia…konon. Dah tau bini orang, memang lah suami marah walau pun dia sendiri tak betul. Yang siap doakan jodoh BA dengan Muaz tu, aiyoh, cannot brainlah
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2024 01:44 AM From the mobile phone | Show all posts
jalfa replied at 13-5-2024 12:30 PM
Didi alang alang tumpah kopi pahit ni cerita la sekali pasal eriqa .hahah

Ia lah kan. Nak jugak tau apa sebenarnya. Baru adil heheheee
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2024 01:45 AM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 13-5-2024 12:43 PM
Iols xfaham sebenarnya, kenapa setiap kali alep ulas isu ni mesti adik nabelah ni nak berbunyi sam ...

Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2024 01:53 AM From the mobile phone | Show all posts
rbmy replied at 13-5-2024 03:46 PM
ehhh love bite muaz tu terbyg plak.. tu lakonan ke

Gambar tunjuk leher…dah hilang
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2024 06:31 AM | Show all posts
Edited by Hypothetically at 14-5-2024 07:00 AM
abadi84 replied at 13-5-2024 11:04 PM
Ada i tgk interview dia kat tt
Psl klu tak puashati sila jumpa dia
Betullah apa yg alep bisingkan  ...

Sbb alep tu yg provoke dia, kata benda dah settled, lepas tu suruh dia diam jgn kecoh2, alep tak malu lepas kena tangkap khalwat baru besarkan isu bella curang padahal dia pun buat benda yg sama curang, asyik lah petik nama muaz, part dia curang dgn bella taknak emphasized, his rumahtangga sendiri bermasalah stemming out of his perangai, bella tu mmg dah lama lah pendam perasaan, muaz kept his part dah backed off dari jadi 3rd party n duk diam2 tapi bila alep sendiri kena tangkap khalwat terus tak henti2 ungkit kisah bella/muaz. Of cos dia perlu respond sbb dia ada bukti kot he has sticked to his words.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2024 07:26 AM From the mobile phone | Show all posts
abadi84 replied at 13-5-2024 11:04 PM
Ada i tgk interview dia kat tt
Psl klu tak puashati sila jumpa dia
Betullah apa yg alep bisingkan  ...

U lupa kot the fact tht mmg dorang ni ada plan utk jatuhkan bella ni, so pakai isu bella muaz salah satu darinya, muaz is aware of this fact too,  so kenapa dia perlu jadi kambing hitam n duk diam bila nama dia asyik di sebut2.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2024 08:02 AM From the mobile phone | Show all posts
amarakasih replied at 14-5-2024 01:40 AM
Dia tau banyak orang sokong dia…konon. Dah tau bini orang, memang lah suami marah walau pun dia s ...

netz memang suka jodohkan retis tak kira laki bini orang
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2024 08:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah2 la tu alip. Pegi la tanya khabar anak ko yg baru naik darjah 1 tu. Tanya sekolah cemana ok ke tidak. Ape nama kelas. Sapa nak guru kelas. Sapa nama kawan meja sebelah dlm kelas. Waktu rehat kol berapa. Salu waktu rehat makan ape. Beli ke bawak bekal. Kesian anak ko lep...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-5-2024 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak halal dunia akhirat? Tahu pulak kau halal haram. ingatkan tibai semua sekali janji ada lubang.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2024 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by abadi84 at 14-5-2024 09:12 AM
Hypothetically replied at 14-5-2024 07:26 AM
U lupa kot the fact tht mmg dorang ni ada plan utk jatuhkan bella ni, so pakai isu bella muaz sala ...


Dia berada di posisi yg salah pd waktu yg salah.
Plan nak jatuhkan bella adalah masalah bella, alep, nunis.
Bkn kambing hitam. Mmg muaz buat salah dgn alep pun sbb kacau bini dia.
But still muaz beruntung sbb org tak kecam dia even kesalahan kacau bini org is fatal coz org lebih bencikan Alep.


Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2024 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by abadi84 at 14-5-2024 09:17 AM
Hypothetically replied at 14-5-2024 06:31 AM
Sbb alep tu yg provoke dia, kata benda dah settled, lepas tu suruh dia diam jgn kecoh2, alep tak ma ...


Mmglah alep tu segala jenis jantan tak guna dlm dunia ni.
Bila masa ai kata alep tak salah pulak.
Mmglah alep punca bella pun buat benda yg sama dgn apa yg alep buat
Tp jgnlah jusify kacau bini org ni benda kecik oiii.
Klu setakat jd tempat meluah iolls ok.
Tp masa kau kiss pipi bini org otak kau kat mana??

Dah jantan hauk mcm alep mmglah akan ulang2 kesalahan muaz-bella nak cover salah dia.
Dah korang jugak yg buat salah sampai bagi point kat alep tu.
Walhal tanpa kecurangan bella pun alep tu mmg akan curang jugak. Kita semua maklum tentang itu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2024 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Hypothetically at 14-5-2024 10:12 AM
abadi84 replied at 14-5-2024 09:16 AM
Mmglah alep tu segala jenis jantan tak guna dlm dunia ni.
Bila masa ai kata alep tak salah pulak.
...

Takdelah mana ada i cakap u cakap alep tak salah, skg its abt muaz , for me mmg dia dijadikan kambing hitam, alep manipulate the situation, mula2 suruh dia diam so isu ni tak kecoh, tapi lepas tu besarkan isu muaz bella, pakai isu ni to suit his situation and needs lepas tangkap khalwat, nama dia tetap kena sebut byk kali, org tak kecam sgt sbb tahu alep tu pun curang, its a case of the pot calling kettle black. Pls dont convince me anymore abt muaz, i know he's no angel, tapi dia diam je sblm ni,  betullah dia cakap kalau masih tak puas hati jumpa dia, so mcm mana lagi dorang nak settle benda ni??  If u want to stick to wt u believe its entirely yrs.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Rambut   dalam roti -kek??? HUMAN hair is in your bread, pizza or pastry!
Truth.8Rambut dalam roti -kek??? HUMAN hair i
Views : 10294 Replies : 7
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 221850 Replies : 3936
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 20807 Replies : 22
Datin Intan Najwa Mengandung
irveneDatin Intan Najwa Mengandung
Views : 34610 Replies : 103
Update: Ada  yang menjumpai anak lipas dan rambut di dalam makanan yang dibeli di kantin sebaliknya Kiosk Lebih Murah Dan Bersih’ – Pelajar Pertahankan Cikgu Jual Pelbagai Makanan Di Sekolah
YgBenarUpdate: Ada yang menjumpai anak lipas d
Views : 28454 Replies : 89
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92271 Replies : 875
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31692 Replies : 216
[JTBC/Netflix 2024] MISS NIGHT & DAY - Jung Eun Ji, Lee Jung Eun, Choi Jin Hyuk
Rahah[JTBC/Netflix 2024] MISS NIGHT & DAY - J
Views : 3787 Replies : 32
Harry-Meghan kantoi lagi
manopHarry-Meghan kantoi lagi
Views : 19223 Replies : 12
Teka kerja apa
TomyamPutehTeka kerja apa
Views : 12573 Replies : 67

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-7-2024 09:01 AM GMT+8 , Processed in 0.181569 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list