CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MRO

Kau bagi tahu tahu apa yang sebenarnya kau buat atau nak aku yang bagi tahu - Aliff Aziz

  [Copy link]
Post time 17-5-2024 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 13-5-2024 01:33 AM
Tp aku tgk sndri detail si kemek book tix utk mz gn aus,email gn no kemek pon aku tahu..dorang g yia ...

Suruh la alep seraikan BA ..panjang2 drama nak buat apa??
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-5-2024 03:09 PM | Show all posts
rbmy replied at 15-5-2024 01:15 AM
kan.. takkan la diam tak terkutik tak terbangun..
takkan la.. tu tiket mas wing tu labuan kk ke k ...

ehem, jgn lupa jogja pun dorang sampai.. ada shooting ke kat jogja tu?
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2024 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki bini sama sundal, senang cerita. Sebab sekufulah baru kahwin. Anak ikan ni pun over pehal. Dah mmg sah pompuan tu still bini orang… laki dia perangai macam lahanat sekalipun tetaplah dia tu bini orang.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2024 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2024 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Manusiabesa replied at 12-5-2024 11:42 PM
Bks bnduan? Bila pulak dia masuk lokap? Ke aku yg tetinggal ketapi. Yihhh aneh.
Gilanya tabiat manip ...

Kes curi hp kat Singapore
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2024 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Laa baru teringat bella bini kauuuuu kahhhhhhh
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 7-6-2024 10:53 AM | Show all posts
Please I hope diorang terbunuh sama sendiri. Please please please.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Sendawg replied at 7-6-2024 10:53 AM
Please I hope diorang terbunuh sama sendiri. Please please please.

Ko dah kenapa nk upkan thread lama? Tebiat? Ke ko ruhainies yg tgh takde job lalu reply kat sini?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-6-2024 03:37 PM | Show all posts
pocongkiutss replied at 7-6-2024 11:10 AM
Ko dah kenapa nk upkan thread lama? Tebiat? Ke ko ruhainies yg tgh takde job lalu reply kat sini?: ...

Ternampak thread ni, and semua aku benci. Alep, MuBBNU, Ruhingus, Bella, semua.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 23056 Replies : 27
Rating ekonomi Malaysia meningkat.JP Morgan naikkan penarafan Malaysia kepada neutral selepas enam tahun
AbahmungRating ekonomi Malaysia meningkat.JP Mor
Views : 6672 Replies : 13
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92279 Replies : 884
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 222330 Replies : 3940
Rambut   dalam roti -kek??? HUMAN hair is in your bread, pizza or pastry!
Truth.8Rambut dalam roti -kek??? HUMAN hair i
Views : 10294 Replies : 7
Datin Intan Najwa Mengandung
irveneDatin Intan Najwa Mengandung
Views : 34610 Replies : 103
Update: Ada  yang menjumpai anak lipas dan rambut di dalam makanan yang dibeli di kantin sebaliknya Kiosk Lebih Murah Dan Bersih’ – Pelajar Pertahankan Cikgu Jual Pelbagai Makanan Di Sekolah
YgBenarUpdate: Ada yang menjumpai anak lipas d
Views : 28454 Replies : 89
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31692 Replies : 216
[JTBC/Netflix 2024] MISS NIGHT & DAY - Jung Eun Ji, Lee Jung Eun, Choi Jin Hyuk
Rahah[JTBC/Netflix 2024] MISS NIGHT & DAY - J
Views : 3787 Replies : 32
Harry-Meghan kantoi lagi
manopHarry-Meghan kantoi lagi
Views : 19223 Replies : 12

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-7-2024 09:38 AM GMT+8 , Processed in 0.054361 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list