CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MRO

Kau bagi tahu tahu apa yang sebenarnya kau buat atau nak aku yang bagi tahu - Aliff Aziz

  [Copy link]
Post time 13-5-2024 01:19 AM From the mobile phone | Show all posts


Layan drama bila nak habis

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-5-2024 01:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Kak long tak ckp tp wakil adik dia pulak yg berbunyi. Bosannnnmm. Cpt la ceraii. Sume benda nak cite kt public. Baik laki baik bini. Akal letak kt lutut. Kesian anak2
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 01:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Tp aku tgk sndri detail si kemek book tix utk mz gn aus,email gn no kemek pon aku tahu..dorang g yia,bki..hari yg sama tp time flt lain2…kemek g sorg..mz g gn aus…agak2 sampai ke katil ke blom dorang ni…klau jantan curang wlupun smpai main,tetap lah jantan biase la kan tp pmpuan BINI dah MAK org klau smpai tahap main…ke acik porem okay je sbb baru 1,putik dah 12..itu klau tahap ke katil la
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 01:58 AM From the mobile phone | Show all posts
abadi84 replied at 12-5-2024 11:53 PM
Dlm kes Alep vs Muaz mmg iolls side Alep.
Menyampah tgk vc Muaz kata Alep maki dia.
Dah kau kacau  b ...

Kan…dia tau pun Bella tu masih isteri Alep masa tu. Bole pulak pakat dengan Bella nak bagi Alep jeles. Apa mende buat jeles sampai ‘dah hilang’, ‘culik lah saya’ Kalau tak kantoi, memang menjadi
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 02:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Maz_Jeffri replied at 13-5-2024 01:32 AM
Kak long tak ckp tp wakil adik dia pulak yg berbunyi. Bosannnnmm. Cpt la ceraii. Sume benda nak cite ...

Semua bengap hahaaa
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 02:03 AM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 13-5-2024 01:33 AM
Tp aku tgk sndri detail si kemek book tix utk mz gn aus,email gn no kemek pon aku tahu..dorang g yia ...

Sekejap ada video ‘kiss’ kan, pastu gambar tunjuk leher dengan caption ‘dah hilang! hmmmm
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 13-5-2024 02:15 AM From the mobile phone | Show all posts
KAU KALAU KAU SETIA LEVEL PATAH AMIN KE EDIKA YUSOP KE ATAU BETO KUSYAIRY, IZZUE SELAM TU LAIN LA CITER HANATTT
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 02:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Maz_Jeffri replied at 13-5-2024 01:32 AM
Kak long tak ckp tp wakil adik dia pulak yg berbunyi. Bosannnnmm. Cpt la ceraii. Sume benda nak cite ...

Ko pegi la pm si alip tu suh dia ceraikan..talak kt tgn dia..hancing
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-5-2024 02:18 AM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 13-5-2024 01:33 AM
Tp aku tgk sndri detail si kemek book tix utk mz gn aus,email gn no kemek pon aku tahu..dorang g yia ...


Sama je dia skandal tetap dosa mcm hanat dahla bini org

Tp masalahnya laki dia ni kalau baik level beto ke edika yusop ke lain la cite..dia sendiri lg hanattttttt tp nk kutuk bini tu lelebih pulakkk..eh kauu..mcm takde cermin!! Kalau iols la jd dia..iols diam je sbb sedar diri aku tu lg teruk..ceraikan terus nabelah tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 04:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Hoola at 13-5-2024 05:49 AM

korg smbang berdua dh la,
atau ber3 dgn sorg lg plaku

netijem xkuasa nk amik tahu
rmhtngga korg,korglah handle!!
rmtgga xleh hndle, npsu apath lg xleh handle!!

korg sekor2 terplg skandal
msg2xsedar diri
lg nk berbahas dpn rkyt jelata sapa patut jmpa sapa??!!
hakkkpthuihhhh!!!!mmg xde kemaluan sekor2!!!

Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 05:50 AM From the mobile phone | Show all posts
rosmahisham replied at 12-5-2024 11:59 PM
Bosannya kisah derang ni.klu ada niat curang mesti pikir jgk r/tangga pasti melingkup cpt atau lamba ...

Tak abis2 dah2 lah tu skrg ni byk lagi kes aib lain tunggu turn
Kes halim putar, kes ponder baju raya
Sian kes2 tu sejuk je gara2 org asik sebut kes alip
Dah2 laaa alip, pokus je laa job yg bersusun tu

Dah abis syawal ni woihh letihla asik nk baca kes dorang jer
Ko kalau dah menyampah tahap gaban kat bini baik ko seraikan je dia terus
Nih kat tv ckp lain kat mahkmah lain plak bunyinya
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by abadi84 at 13-5-2024 08:53 AM
amarakasih replied at 13-5-2024 01:58 AM
Kan…dia tau pun Bella tu masih isteri Alep masa tu. Bole pulak pakat dengan Bella nak bagi Alep j ...


Alasan semata2 nak bagi Alep jeles
Dah curang tu curang jer lah.

Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 07:48 AM | Show all posts
Shayang replied at 13-5-2024 05:50 AM
Tak abis2 dah2 lah tu skrg ni byk lagi kes aib lain tunggu turn
Kes halim putar, kes ponder baju r ...

kes founder baju raya yg mana sis
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 07:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Manusiabesa replied at 12-5-2024 11:42 PM
Bks bnduan? Bila pulak dia masuk lokap? Ke aku yg tetinggal ketapi. Yihhh aneh.
Gilanya tabiat manip ...

Tak silap dulu dia ada kes curik phone artis Indo…
Rasa mcm ke dalam kejap. Almaklumlah heols bukan retis papan atas… gosip semedang pasal pompuan, kes lain pun ala2 sendu lalu netizen pun lupa
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 08:01 AM From the mobile phone | Show all posts
abadi84 replied at 13-5-2024 07:45 AM
Alasan semata2 nak bagi Alep jeles
Dah curang tu curang jer lah.
Skandal2 Alep pun xder bini org  ...

Mengikut Kata stori si didi, alip najis Ada scandal jugak dgn Bini org Anak 3 dari ganu
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
abadi84 replied at 13-5-2024 07:45 AM
Alasan semata2 nak bagi Alep jeles
Dah curang tu curang jer lah.
Skandal2 Alep pun xder bini org  ...

ada uolls..tu haaa..adik kemek dah tumpah teh dah...hahahahaahah...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-5-2024 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 13-5-2024 01:33 AM
Tp aku tgk sndri detail si kemek book tix utk mz gn aus,email gn no kemek pon aku tahu..dorang g yia ...

1 vs 11..kat mana2 platform pon dorang duk justify yang ni so kalau bella tu dah ke katil dengan penyondol jantan sekalipun, dia masih suci
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Kau takde hak nak mengamuk pun sbb kau sendiri dah curang berkali2 continuously never ending...lousy husband to Bella and lousy father to ur kids. Ceraikan Bella...dan berambus kau balik Sgpore...
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Kau lepaskan je kemek tu putik oi. Kau sah-sah not a good husband, n kemek pun pernah mencurang sebab ketandusan kasih sayang. Berdamai la dengan takdir yang korang not meant to be together. Buat apa la kau siksa putik kau tu, n kau dera kerang kemek.

Kurang-kurang kemek nak buat dosa ke apa pasni, tu dosa dia dengan Allah je. Kau pun nak celup mana pun pasni, takkan affect kemek dah
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 08:24 AM From the mobile phone | Show all posts
ceraikn je bella.
jadi lah lelaki yg baik. walau pun sekali
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

17-7-2024 12:31 AM GMT+8 , Processed in 0.080059 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list