CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MRO

Kau bagi tahu tahu apa yang sebenarnya kau buat atau nak aku yang bagi tahu - Aliff Aziz

  [Copy link]
Post time 13-5-2024 08:27 AM | Show all posts
bukan kes dh nk stop ke.. nape tetibe alip ni bukak citer pulak.. hari tu bukan main lagi senyap sunyi... x berkutik.. ke dia tension bella cakap no comment? ke dia mengharapkan bella kutuk2 dia..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-5-2024 08:31 AM | Show all posts
muaz tetap salah sebab curang dengan bini orang tapi alip ko tak payah la nak meroyan lebih2 sebab apa2 pun semua ini berpunca dari ko jugak. kalau ko suami yang baik isteri takde nya nak buat hal jugak. sedar diri plak ye yang ko tu suami bella. time mencurang time tu hilang ingatan ke apa status ko.. patut ko & si muaz ni dedua pun diam jelah. haihh
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 08:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak side siapa pun tak boleh sebab semua sekali hauk
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 08:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Aiyooo...ko dah lost, hilang trust, hilang isteri, hilang chance utk easily make money in msia. Cukup la tu. Bellah n muaz dah move on. Ko nk drag derang lg sebagai annoyance, so that derang pun stuck mcm ko ke ni? Its not gonna work. Selagi u drag, ruhainies and all those skandals pun akan still terpalit
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 08:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Si skandal tu elok elok nurtizen dah lupa mencapup plak dihujung hujung drama..ko pon sama spesis jahat..binj orang pon kau tibai...
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 08:36 AM | Show all posts
Ala ni plan si alip je saje nak nyusahkan binik tu. Jadi cacian tak sumer kat heols jerrr. Aliputek jatuh, Bellakemek pun mesti jatuh! Gituhh.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 13-5-2024 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah xde benefit n faedah apa2 pun dr tindakan liplip berbunyi sekarang. Lg teruk dia punya side kena, adik n mak akan disebut2 lg, ex skandals akan diungkit2 lg. Semua tu perkara busuk je. Semoga lip2 dpt job in spore cpt. So that cpt2 isu mati, sbb dia busy keja baru. Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 08:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by abadi84 at 13-5-2024 08:50 AM
pocongkiutss replied at 13-5-2024 02:18 AM
Sama je dia skandal tetap dosa mcm hanat dahla bini org

Tp masalahnya laki dia ni kalau baik leve ...


-deleted-
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-5-2024 08:47 AM | Show all posts
hahahhahaa.... biolllll...
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 08:53 AM | Show all posts
Sakit otak dia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
miss_strangers replied at 13-5-2024 08:01 AM
Mengikut Kata stori si didi, alip najis Ada scandal jugak dgn Bini org Anak 3 dari ganu

Itulah iolls tarik balik skandal Alep xder bini org.
Klu Alep vs Suami skandal iolls akan side suami skandal Alep..
Ha gitu..

Alep vs Muaz iolls side Alep.
Tp dua2 mamat ni pun iolls menyampah.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah macam dendam kat bella pulak alep ni,apesal aku curang kena cerca berjemaah oleh netizen,tapi bella muaz curang netizen restu..
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
bila lelaki munafik berbicara
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 08:59 AM | Show all posts
abadi84 replied at 13-5-2024 08:43 AM
Setakat ini tak ade skandal alep bini org.
Yg ni iolls ada respek kat Alep sbb dia boleh jer layan ...

Org mcm alep ni is an opportunist, he'll go to whomever yg bagi dia attention and reciprocate dgn kegatalan dia, cuma i rasa dia blm ada peluang bercinta dgn isteri org, kalau dia boleh ikut pintu belakang utk jumpa ruhainies dan ruru sibuk cakap signal blm clear atau tidak, tanda nya ruru ada je hubungan dgn org lain, but dia tetap on and ruru merelakan. Jgn cakap hubungan dia dgn ruru tak sama dgn menyondol isteri org, tapi hakikat dia tetap jadi org ketiga, sama je kalau dapat peluang dgn isteri org yg reciprocate his feelings, u rasa dia nak tolak.

Bella had a relationship with muaz but it stopped, whereby alep terus jadi kan alasan bella curang utk dia terus ada scandal lain, tak fairlah kata dah settled, lepas kena tangkap khalwat terus besarkan isu bella curang, kenapa dia tak besarkan isu ni biar semua org tahu sebelum kena tangkap khalwat?? Bella tu is in worst position, alep scandal dgn adik angkat sendiri, dia masih boleh katup mulut, tapi i rasa scandal dgn bff tu mmg umpama tikam belakang lah. I baca muaz tu kata dah puas kena maki dgn alep kot dan dia ngaku je ada affair dgn bella. Alep tu dari kes peah dan lain, waima dgn erica sampai tangkap khalwat dgn ru pun taknak mengaku. So i rasa muaz tu one up sikit lah dari alep (not anything to be proud of juga). I rasa dorang skg jealous kan bella je, kalau dorang jatuh, they want to make sure nama bella jatuh sekali, ibarat dah jadi dendam kesumat lagilah tgk bella tengah laku skg.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 09:00 AM | Show all posts
kekdahnya lelaki untung, buat maksiat macamana pun tetaplah pompuan yg salah
beriya pulak korang ekk nak justify konon bella dah sampai ke katil lah, apa lah..
jgn fitnah la, kalau betul tunjuk bukti
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 09:01 AM | Show all posts
Muaz buat apa muaz?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-5-2024 09:05 AM | Show all posts
Semua berlumba lumba nak nampak baik depan orang ramai. Habis segala macam aib nak cerita. Dua dua bodoh taktau malu
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Bella tu dah curang bulan seploh, kalo ko tak dapat terima bini ko curang, ceraikan dia time tu, malukan dia, bukak aib dia masa tu jugak, tapi ko react mcm ko tak kisah pun dosa bella tu, ko makin naik syaik non stop jadi puki hunter ,singapore ada, ruhanat pun ada, peah pun ko layan, yg naik bas pun ko ngap

Sekarang knp alep barbie  sangap buat character suami paling tersakiti ?terdesak ke alep?


Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
ntah la...tiga2 pun ada buat salah.. just wait and see.. hanya masa menentukan..
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 09:18 AM | Show all posts
Wtever lah alep, claim wtever u want to claim, for bella life must go on, say wtever u need to say in court nanti, lepas tu tutup buku and moves on. Dont get stuck n repeat back the same cycles, enough is enough girl.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

17-7-2024 12:33 AM GMT+8 , Processed in 0.070104 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list