CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MRO

Kau bagi tahu tahu apa yang sebenarnya kau buat atau nak aku yang bagi tahu - Aliff Aziz

  [Copy link]
Post time 13-5-2024 09:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dua_chzy at 13-5-2024 01:23 AM
jargon replied at 12-5-2024 05:33 PM
Tp aku tgk sndri detail si kemek book tix utk mz gn aus,email gn no kemek pon aku tahu..dorang g yia ...


Apsal lak ada beda jantan ke katil vs pompuan ke katil? Sama juga, dua2 manusia. Kenapa kalau pompuan buat, macam hina jijik sangat?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-5-2024 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
kakJOYah replied at 13-5-2024 01:00 AM
kekdahnya lelaki untung, buat maksiat macamana pun tetaplah pompuan yg salah
beriya pulak korang ekk ...

Tu la. Pompuan lak tu fikir, komen2 gitu. Eh hellloooooo why uols why?
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 09:27 AM | Show all posts
jargon replied at 13-5-2024 01:33 AM
Tp aku tgk sndri detail si kemek book tix utk mz gn aus,email gn no kemek pon aku tahu..dorang g yia ...

Kitorang pun tak tahu sejauh mana alep tu bawa scandal2 dia, cuma bella je yg tahu dlm hal ni. Tunggu je bukti2 tu masuk court nanti. So kalau nak condem org lain, kena make sure diri sendiri pun bersih lah juga, jgn singkap pasal org lain, nanti perangai jahanam sendiri pun kena selak.

Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 09:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Alep, ko bole senyap tak? Drpd ko memekak baik ko publish bibliography "Memoir Seorang Pencurang Yang Jujur". At least bole gak generate income. Ada je nnt fans ko beli buku tu. Pergh..bini org dari Terengganu yachh. Tokey batik ke kopok lekor? Sedak ork makang nasi dagang??
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 09:33 AM | Show all posts
miss_strangers replied at 13-5-2024 08:01 AM
Mengikut Kata stori si didi, alip najis Ada scandal jugak dgn Bini org Anak 3 dari ganu

kalau lah  bini org ni  lakinya bdn beruniform ... mmmmm jgn lps ni masuk berita jumpa mayat dlm guni kat gaung sudah la ye..
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 09:38 AM | Show all posts
The bigger question is "KENAPA TAK WAR2 KAN BELLA CURANG SEBELUM KES KHALWAT TU"??  Kenapa tak make a big deal out of it waktu itu?? Wldnt it be easier utk cerai kan dia ketika itu and then moves on to another relationship??  U waited sampai kes tangkap basah, that means that grace period korang still trying to salvage the marriage tapi at the same time alep buat perkara lain???
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 13-5-2024 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
abadi84 replied at 12-5-2024 11:53 PM
Dlm kes Alep vs Muaz mmg iolls side Alep.
Menyampah tgk vc Muaz kata Alep maki dia.
Dah kau kacau  b ...

Bab penyondol lelaki kacau bini org ni kan

Kenapa jarang nk dgr ayat "bini kau pun sama melayan" dari netijen

Selalu kalau peyondol perempuan bnyk dpt sokongan bila bini org tu merempan..akan kedengaran ayat "laki kau pun sama melayan"
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Weh..sapa skandal putik bini org anak 3 ni..selera pulak dia ye kat bini org..makin upgrade pulak ko punya level skandal..ko jgn nk bg alasan lepas nabelah curang..ko balas dendam dgn berchenta dgn bini org lain pulak

Btw kalau laki pompuan curang tu rasa nk bunuh alip ni..rileks bang..bini ko pun sama melayan..ko ceraikan je kawin baru
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-5-2024 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Muaz, apa ko buat dik non? Ko muda lagi yang ko pergi kacau bini orang buat apa? Walaupun dia bini Lip Jis tapi dia masih bini orang. Ko seb baik kat Mesia dik non. Kalau kat Brunei mampus kena sebat 100 kali. Bini orang tu pulak kena rejam sampai kiok
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
abadi84 replied at 12-5-2024 11:53 PM
Dlm kes Alep vs Muaz mmg iolls side Alep.
Menyampah tgk vc Muaz kata Alep maki dia.
Dah kau kacau  b ...

Dalam kes kecurangan seorang isteri dan penyodok, I pun side suami. Suami tu mencurang adalah kes berasingan. One wrong or how many pun tak justify another wrong.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
abadi84 replied at 13-5-2024 08:54 AM
Itulah iolls tarik balik skandal Alep xder bini org.
Klu Alep vs Suami skandal iolls akan side sua ...

Fyi, didi spilt tea alep pernah scandal dgn bini org anak tiga, go to 1st page of this thread.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
pocongkiutss replied at 13-5-2024 09:42 AM
Bab penyondol lelaki kacau bini org ni kan

Kenapa jarang nk dgr ayat "bini kau pun sama melayan"  ...

Dalam kes Kemek-Mulaz, I berpendapat bukan sibini melayan tapi sibini yg initiate. Kan sibini pun dah mengaku gitulah situasinya. Katanya dia guna Mulaz sedangkan Mulaz budak baik.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
_kelly replied at 13-5-2024 12:08 AM
muaz ni pun patut dikecam sebaris dengan penyondol yang lain..just because wasep convo dengan gambar ...

Dia dimaafkan sama macam isteri curang disorak malah mereka didoakan berjodohan dgn siisteri curang kerana konon 11 kali curang vs 1 kali curang olok2.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Bila nak habis cerita semua mangkuk hayun ni?
Bosan betul.
Ya semua org tahu bini ko curang, dah tu lepaskan je la. Buat apa nak simpan. Dah pergi main jauh².
Pergi cari perempuan yg sekufu, baik, setia, cantik, bla bla bla....
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
amarakasih replied at 13-5-2024 01:58 AM
Kan…dia tau pun Bella tu masih isteri Alep masa tu. Bole pulak pakat dengan Bella nak bagi Alep j ...

Semua asyik emo fikir 1 vs 11.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Maz_Jeffri replied at 13-5-2024 01:32 AM
Kak long tak ckp tp wakil adik dia pulak yg berbunyi. Bosannnnmm. Cpt la ceraii. Sume benda nak cite ...

Adik pun dah sekian lama nak famous nak tololwers ramai. Nyanyi2 dari kecik tp kakak je boom sbb isu laki. Now turn adik pulaklah nak juga tempias fame. Nak harap bakat dulu masuk pertandingan nyanyian, buat group nyani, pun tak juga nama dikenali.

HalipHaris tarik nafas lega.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-5-2024 10:08 AM From the mobile phone | Show all posts
kakJOYah replied at 13-5-2024 09:00 AM
kekdahnya lelaki untung, buat maksiat macamana pun tetaplah pompuan yg salah
beriya pulak korang ekk ...

Serupa je lah yg cakap Putik ngeseks dgn Erika, dgn Kemut. Pun takde bukti juga.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
cm_vungtau replied at 13-5-2024 08:31 AM
Nak side siapa pun tak boleh sebab semua sekali hauk

Yang ni i setuju.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 10:10 AM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 13-5-2024 09:01 AM
Muaz buat apa muaz?

Dia tak buat apa chuols. Setakat main pondok2 bercinta je. Kalau betul pun apa salahnya kan beebanding Putik 11kali?

hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Dua2 perangai tahi. Kesiann anak2. Dalam hati nak hiburan sangat. Cari rezeki keliling maksiat. CMNE tu..Aliff memang salah cura g sana sini. Bella pun salah. Aliff ada hak nak marah isteri dia camtu Sebb dia masih isteri.dosa apa semua dia tanggung
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 23056 Replies : 27
Rating ekonomi Malaysia meningkat.JP Morgan naikkan penarafan Malaysia kepada neutral selepas enam tahun
AbahmungRating ekonomi Malaysia meningkat.JP Mor
Views : 6672 Replies : 13
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92279 Replies : 884
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 222330 Replies : 3940
Rambut   dalam roti -kek??? HUMAN hair is in your bread, pizza or pastry!
Truth.8Rambut dalam roti -kek??? HUMAN hair i
Views : 10294 Replies : 7
Datin Intan Najwa Mengandung
irveneDatin Intan Najwa Mengandung
Views : 34610 Replies : 103
Update: Ada  yang menjumpai anak lipas dan rambut di dalam makanan yang dibeli di kantin sebaliknya Kiosk Lebih Murah Dan Bersih’ – Pelajar Pertahankan Cikgu Jual Pelbagai Makanan Di Sekolah
YgBenarUpdate: Ada yang menjumpai anak lipas d
Views : 28454 Replies : 89
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31692 Replies : 216
[JTBC/Netflix 2024] MISS NIGHT & DAY - Jung Eun Ji, Lee Jung Eun, Choi Jin Hyuk
Rahah[JTBC/Netflix 2024] MISS NIGHT & DAY - J
Views : 3787 Replies : 32
Harry-Meghan kantoi lagi
manopHarry-Meghan kantoi lagi
Views : 19223 Replies : 12

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-7-2024 09:50 AM GMT+8 , Processed in 0.074131 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list