CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MRO

Kau bagi tahu tahu apa yang sebenarnya kau buat atau nak aku yang bagi tahu - Aliff Aziz

  [Copy link]
Post time 13-5-2024 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Kau tk nak cerita ke apa kau buat dgn adik Bellah?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-5-2024 10:11 AM | Show all posts
gogogogogo aliputik
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 10:14 AM | Show all posts
meols rasa dia ni terlupa yg dia kawin dgn manusia bukan malaikat ...

perempuan nih senang jer sebenarnya ... bagi nafkah zahir batin tiptop, setia, bagi duit byk2 ... bagi lagi duit byk2 ... tanya dia cukup ke tak then bagi byk2 lagi ... maka happy lah dia!
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 13-5-2024 10:11 AM
Dua2 perangai tahi. Kesiann anak2. Dalam hati nak hiburan sangat. Cari rezeki keliling maksiat. CMNE ...

Marah isteri tapi dia sendiri curang lepas tu, patut kena bimbing isteri tapi perangai sendiri double triple tahi. Fikir dosa isteri je, dosa dia yg berlambak lambak dgn tuhan plus gagal jadi suami yg baik dia tak ingat???
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 10:20 AM | Show all posts
alip oo alip
xmalu nya ko
kalau 11x ko ada pompuan lain selain bini yg sah
xkan bini baru ada 1 jantan lain ko da poyo2 mcm concern nak marah?

eh mcm bagus pulak ek
ko laki bini asasnya buat benda x elok, sama dengan pompuan2 yg ko dampingi secara tak sah tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 10:20 AM | Show all posts
Putik bodo, kang tersingkap lagi skandal kau nak? Kau & adik kau diam je la kat singapore tu..ruhanat hanjeng betul, dia la mastermind semua chaos ni..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 13-5-2024 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
sofi_sofia replied at 13-5-2024 10:14 AM
meols rasa dia ni terlupa yg dia kawin dgn manusia bukan malaikat ...

perempuan nih senang jer seb ...

alip spesel husband
bagi skandal byk2 kat bini...tak tnya dah cukup ke tak...bagi la...lagi dan lagi smpai kene tgkap. mujur la takde kedengaran lagi ada anak lain
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 10:23 AM | Show all posts
semakin tinggi tahap kebencian iols kat alipp ni..  play victim sgt ..semua salah..ko ceraikan je la bini ko tu g nikah ngn kemek
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-5-2024 10:24 AM | Show all posts
aleponen ni menabur benih merata2 tak takut ke esok dah tua tiba2 ramai yg ngaku anak har*m heshe...harap jgn la ada, kesian sapa yg dapat genes mamat ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 10:26 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 13-5-2024 09:20 AM
Apsal lak ada beda jantan ke katil vs pompuan ke katil? Sama juga, dua2 manusia. Kenapa kalau pomp ...

yang sebenarnya satu je: dorg tak suka Bella
sebelum kes curang Bella ketahuan,
ada je alasan dorg salahkan Bella
konon2 sebab perangai Bella itulah
Alip mencurang

selepas aib Bella tersingkap
apa lagi, bertambah seronok lah dorg
ada modal kukuh mengeji Bella

padahal mcm ticer cakap tu
sama je jijik benda tu




Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 10:28 AM | Show all posts
sudah maafkan salah isteri
tapi buka aib lagi
ada peluang cerai
tak nak cerai
memang hati  hitam sangat
bersekongkol nak jatuhkan ibu anak2 sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 10:33 AM | Show all posts
Dia ingat dosa bella dgn dia je, padahal dosa dia punyalah berlambak2 dgn bella, pada Tuhan, tinggi sgt ke darjat ko, bella tu mungkin dah bertaubat, ko pula sibuk main scandal lagi, sikit pun tak insaf.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 10:38 AM | Show all posts
Esok muncul bini org anak 3 tu mcm tiber-tiber sarah muncul haritu..
Nak masuk ke bulan 6 drama akan makin panas
Kita nantikan watak seterusnya! (bersambung.....)
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku harap lepasni alip terscandal dgn spesis sajat , thailanddd marii....time tu biar alip Cinta mati Kat pondan tu.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah tua sok kut nyesal memasing.. la ni shedap2 sampai tak reti shadap mulut ataih bawah.. tak jumpa jgk bahagia khuenz dah sampai tahap ni.. sebab semua ni penipu2 duniya
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 10:47 AM | Show all posts
shahima99 replied at 13-5-2024 02:23 AM
semakin tinggi tahap kebencian iols kat alipp ni..  play victim sgt ..semua salah..ko ceraikan je la ...

kemek tu bini dia chuols, awak maksudkan kemut ke?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-5-2024 10:51 AM | Show all posts
hujung-hujung adiknya esah bagi alasan abangnya perlukan bantuan, trauma sebab pernah dibuli dulu. si alep ni memang perlu patut kene refer psy dari dulu la sis, bila kes
khalwat ni jadi dan dan la ko nak bagi alasan abang kau ni trauma. kalau betul la family kau function, dari dulu lagi kau tolong abang kau ni. kalau sampai sekarang semua in denial, sampai bila-bila abang kau tetap akan buat masalah. so lepas ni, kalau ada buat masalah lagi, boleh tunjuk card "trauma" la ye
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Hypothetically replied at 13-5-2024 09:53 AM
Fyi, didi spilt tea alep pernah scandal dgn bini org anak tiga, go to 1st page of this thread.

That's why iolls tarik balik alep x ganggu bini org.
Harap ada bukti alep dgn bini org tu.
Seronok sikit nak hencap.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
ninajaybee replied at 13-5-2024 09:56 AM
Dia dimaafkan sama macam isteri curang disorak malah mereka didoakan berjodohan dgn siisteri curan ...

nampak gaya si muaz ni macam duk sombong lagi sebab cerita dia tak viral..boleh lagi duk cabar alif sebab semua orang duk kutuk alif, so dia rasa dia menang lah walaupun duk ulit bini orang you ride me i ride you
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 11:14 AM | Show all posts
xheran pun kalau Bella curang or berskandal tgok lah laki dia siapa...so Aliff dah tahu bini tu curang cerai jer lah...ni duk ulang2 kisah bulan Oktober..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

17-7-2024 12:34 AM GMT+8 , Processed in 0.089304 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list