CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MRO

Kau bagi tahu tahu apa yang sebenarnya kau buat atau nak aku yang bagi tahu - Aliff Aziz

  [Copy link]
Post time 13-5-2024 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Curious pulak nak tau apa muaz buat. Kalau ada adegan xxx, memang salah bella lah. Harap takde lah sampai ke situ.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-5-2024 11:17 AM | Show all posts
Time mencurang terus buat2 lupa yg ko tu suami bella.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 11:18 AM | Show all posts
abadi84 replied at 13-5-2024 10:51 AM
That's why iolls tarik balik alep x ganggu bini org.
Harap ada bukti alep dgn bini org tu.
Seronok ...

Its ok, i know sometimes u just want to be fair n not bias on certain issue. I tak pernah cakap muaz tu pun tak salah, tapi alep is another level.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Ehh kau ni kan.. Haaaaa.. Eikhhhhh geramnya akuuuuuu.. Sedappppp kau berckp eyyerkkkk????
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 11:23 AM | Show all posts
AA = SY, sama karakter mencari sape lagi orang2 lain yg boleh dikaitkan. Bersungguh2 nak tegakkan benang basah shnga sanggup mengaku sbg pendosa yg jujur. AA dah mula nak sensasikan Muaz dlm kancah rumahtangganya. Mungkin Muaz pun kena ambil tindakan perundangan untuk menutup si AA spt surat lawyer kpd SY.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
eslimau replied at 13-5-2024 10:51 AM
hujung-hujung adiknya esah bagi alasan abangnya perlukan bantuan, trauma sebab pernah dibuli dulu. s ...

Selama ni minat juga lah Ecah tu dari zaman AF lagi tengok dia. Tapi rupanya hauk juga. Trying to put the blame on Bella sangat sambil portray abang dia mangsa keadaan siap sama kan dengan Bieber etc. Ingatkan urban sangat rupanya sama je konsep macam acik acik yang semua family dia tak salah orang lain salah.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 13-5-2024 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
anilanil replied at 13-5-2024 09:31 AM
Alep, ko bole senyap tak? Drpd ko memekak baik ko publish bibliography "Memoir Seorang Pencurang Yan ...

i tgk interview alep dlm melodi semalam memekak jerr die x menjawab soalan michelle plak tu..Duk emosi ulang 10 kali hal curang bella-muaz ala2 gangster nk marahkn muaz..Org tanya lain ko spin lain plak..
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 11:28 AM | Show all posts
ni agak2 ada penglibatan nrf tak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-5-2024 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Bella ko ni pun satu hal la. Selama ni ko salahkan laki ko macam no balls dibuatnya member tu. Rupanya ko pun makan luar der. Aje bodo acik forum kena tipu dengan diorang ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
mrsamz replied at 13-5-2024 11:28 AM
ni agak2 ada penglibatan nrf tak

Aku agak la deme2 ni masih berhubung lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
kerani_je replied at 13-5-2024 11:27 AM
i tgk interview alep dlm melodi semalam memekak jerr die x menjawab soalan michelle plak tu..Duk e ...

Semua iv alep ni asyik ulang yg tu je..
Hal khalwat kan dia cakap xde apa2 jadi pon
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 11:37 AM | Show all posts
eslimau replied at 13-5-2024 10:51 AM
hujung-hujung adiknya esah bagi alasan abangnya perlukan bantuan, trauma sebab pernah dibuli dulu. s ...

apa kena mengena trauma kena buli dengan mencurang sampai 11x?? nak minta simpati ke? maaflah...tgk aa ni menangis tak kesian pun

Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 12:03 PM | Show all posts
Wartawan mana xde kerja lapang sangat dok cover cerita die ni. Sudah2 la tu. dah dekat 2 bulan pasal cerita die n family die. Bosan n muak nk termuntah dah..biar die cakap sorg2.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kerani_je at 13-5-2024 12:25 PM
izat123 replied at 13-5-2024 11:25 AM
Selama ni minat juga lah Ecah tu dari zaman AF lagi tengok dia. Tapi rupanya hauk juga. Trying to  ...


Dah nama pun sibling mmg backup la sesama sendirik..Klau x backup adik beradik sape lagi nk backup..Tgk risteena pun mati matian duk backup ke kemut..padahal sah sah adik die jalang..Singaporean pun sama je perangai,  x ada classy mne pun even duk negara maju n pandai speaking..Tetap lah perangai marhaen acik bawang tu ada contoh mak alep n adik dia..Bkn kat kmpung je ada mertua dari neraka n ipar duai toksik..Singapore pun ada..
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 13-5-2024 09:20 AM
Apsal lak ada beda jantan ke katil vs pompuan ke katil? Sama juga, dua2 manusia. Kenapa kalau pomp ...

Ye, cuba kalau bini curang dulu then jantan balas balik start skandal ngan orang lain. Harus 100% salah on wife kan?
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 12:11 PM | Show all posts
izzah_mia replied at 13-5-2024 11:37 AM
apa kena mengena trauma kena buli dengan mencurang sampai 11x?? nak minta simpati ke? maaflah...tg ...

yes sis, tu lah yang i maksudkan. context nya sekarang, abang ko curang. memang tak dinafikan bella pun salah.tapi sekarang ni dah berapa banyak kali abang ko buat taik, masih lagi nak tolong bersihkan. pergi heret abang ko
jumpa therapist sana
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-5-2024 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
kerani_je replied at 13-5-2024 11:27 AM
i tgk interview alep dlm melodi semalam memekak jerr die x menjawab soalan michelle plak tu..Duk e ...

Hilang dah ye imej suara bisik2 bikin romantishh diaa hahah
Takda dah zikrullah yg selalu meniti dibibir
Dia bkn dh berubah tp apa korang nampak kat melodi tu itulah diri dia yg sebenar.
Sama mcm mesej carutan maki hamun kat whatsapp tu
Itu dia yg sebenar bukannya yg soft spoken bisik2 tu.
Bisik2 tu time nak mengaburi mata org, time nk jerat pompuan jerr
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 13-5-2024 01:33 AM
Tp aku tgk sndri detail si kemek book tix utk mz gn aus,email gn no kemek pon aku tahu..dorang g yia ...

Kalau dah ke katil
mmg la tak ok
tapi padan la muka AA tu
mmg selayaknya la utk dia
Karma!
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
jalfa replied at 13-5-2024 08:35 AM
Si skandal tu elok elok nurtizen dah lupa mencapup plak dihujung hujung drama..ko pon sama spesis ja ...

Itu lah
byk bunyi pulak
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 12:29 PM | Show all posts
becir replied at 13-5-2024 12:11 PM
Ye, cuba kalau bini curang dulu then jantan balas balik start skandal ngan orang lain. Harus 100%  ...

I think dia punya theory kalau perempuan curang jatuh derhaka pada suami, suami pula curang kes boleh tutup kalau kawin, padahal isteri tu boleh je bertaubat dan minta ampun pada suami, suami tu curang dosa lagi besar kat sisi Allah kerana Allah angkat dia sbg khalifah utk bimbing keluarga, kat akhirat nanti isteri claim depan Allah, suami gagal bimbing, nak jawab apa nanti.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

17-7-2024 12:34 AM GMT+8 , Processed in 0.382379 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list