CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MRO

Kau bagi tahu tahu apa yang sebenarnya kau buat atau nak aku yang bagi tahu - Aliff Aziz

  [Copy link]
Post time 13-5-2024 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Didi alang alang tumpah kopi pahit ni cerita la sekali pasal eriqa .hahah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-5-2024 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Taiknya....
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kakasotong2 at 13-5-2024 01:26 PM
Wek_omeh2 replied at 13-5-2024 01:19 AM
Saja mengeruhkan apa yg dah keruh


Iols xfaham sebenarnya, kenapa setiap kali alep ulas isu ni mesti adik nabelah ni nak berbunyi sambil bukak kisah buruk baru alep. Kenapa ya? Alep tu dah mmg busuk dah reputasi dia. Semua orang tengah benci maki hamun dia sekarang. Kalau nak cakap alep sengaja nak ulang pasal isu kecurangan nabelah, meols rasa alep cuma menjawab soalan reporter pasal statement muaz tu je. Statement muaz tu yg kurang ajar provok alep. Dah memang nabelah tu mencurang dengan muaz, nak marah apa lagi kt alep dah mmg itu kenyataan nya. Sebab tu meols kata muaz patut diam je dulu, jangan engko sibuk mengulas sebab engko mmg bersalah. Xmemasal alep tu dh beri hint semacam nak beritahu nabelah dah buat salah besar. Benda (aib) yg patut disorok jd macamni pula.

Isu ni dah patut reda, either pihak nabelah & family, alep & family, muaz, ruhanat patut berhenti dah keluarkan statement. Tunggu je la proses perbicaraan mahkamah utk kes cerai & kes khalwat. Isu ni jadi draggy sebab masing2 nak berlawan tunjuk siapa paling baik siapa paling suci. Padahal semua nya sampah belaka. Xdak satu pun yg baik. Sebab tu meols xsuka kesemua watak dalam isu bangang ni.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Untuk cerita baru yg gigih adik nabelah bukak malam tadi, meols harap alep xsebodoh muaz untuk provok laki pada skandal engko dulu. Engko buat salah engko duduk diam2 jangan menegakkan benang yg basah jangan acah2 suci ya alep. Sebab engko memang perangai buruks. Bini orang pun engko hamak ya alep. Asal boleh je.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Aritu kata dah maafkan? Alep ni boleh tahan jugak suka ubah2 pikiran
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Aritu kata dah maafkan? Alep ni boleh tahan jugak suka ubah2 pikiran
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 13-5-2024 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Wek_omeh2 replied at 13-5-2024 11:33 AM
Aku agak la deme2 ni masih berhubung lagi..

Sedangkan dgn peah pun masih berhubung
Apatah lg dgn nunis yg kes khalwat x settle lagi.
Silap2 naik court nanti pakai sedondon mcm norman memey..

Dan iolls pun percaya bella dan muaz berhubung semula utk bercakap ttg perkara ni.  Dan iolls tak heran klu dorang sambung balik apa yg terputus cuma bella kena mintak restu mak muaz lah kot.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 12-5-2024 11:39 PM
Hamboooiiii tau marah ekkkkk

MARAHHHH EKKKKKK

Ios tak rasa putik ni jeles, cuma dia acah2 mcm laki yg cakna kt bini je. Sekadar menonggeng isu yg tgh suam2 kuku.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-5-2024 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 13-5-2024 12:43 PM
Iols xfaham sebenarnya, kenapa setiap kali alep ulas isu ni mesti adik nabelah ni nak berbunyi sam ...

Setuju mmg si muaz ni yg provoke alep pun.
Alep x der salah pun dgn muaz.
Mmg perangai dia hauk tp itu bkn justification utk muaz kacau bini dia.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dua_chzy at 13-5-2024 05:14 AM
becir replied at 13-5-2024 04:11 AM
Ye, cuba kalau bini curang dulu then jantan balas balik start skandal ngan orang lain. Harus 100%  ...


Iya sebab wife selalu huduh tak reti jaga diri tak reti kemut tak reti jaga bawah lepas beranak tak reti puaskan suami tak reti pakai seksi2 depan suami tak reti layan pelacur suma la tak reti hannnnnaaattttttt

Yang suka cakap gini pun, pompuan.

Tengok la thread si Irma tu - IRMA JUGAAKKKK YANG SALLLAHHHHH HANATTT BETOLLLL PORUMER2 POMPUAN NI SUMAAAA
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
QueenIsolde replied at 13-5-2024 05:05 AM
Ios tak rasa putik ni jeles, cuma dia acah2 mcm laki yg cakna kt bini je. Sekadar menonggeng isu y ...


NPD piple ni kuat jeles fyi. Pehtu yeap, dia tak boleh pasangan lebih dari dia.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 01:14 PM | Show all posts
nazurah replied at 13-5-2024 07:58 AM
Tak silap dulu dia ada kes curik phone artis Indo…
Rasa mcm ke dalam kejap. Almaklumlah heols buk ...

Bukan phone je, duit pun dia kelepet. Dia jumpa pompuan tu kat kelab, mengadu nasib ckp gitu gini. Pompuan tu ajak stay tempat dia. Pompuan tu tido dalamm bilik, Aliff tido luar. Beg pompuan tu tinggal kat luar. Esok bangun2 tengok phone hilang duit hilang.

Bukan sekali je sial ni kena tangkap mencuri. Tahun 2014 pun pernah kena tangkap mencuri phone orang. Tahun 2020 kena tangkap curi rokok dengan lighter. Betapa sialnya nasib bella terkahwin dengan jantan ni


Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
sukanyanyi replied at 13-5-2024 01:01 PM
Aritu kata dah maafkan? Alep ni boleh tahan jugak suka ubah2 pikiran

Dari sumber yg sangat dipercayai maaf akak takleh nk bitau kat mana dapat receipt ni sbb tanak media cilok yg pasti ni bukan drpd adik ke mak tp tet….
Takyah la caya alip tu ckp konon takde closure hahah menda mmg dh setel pun dan ada bukti semua tu
Org tu pun kalau boleh tanak bersuara dh pun, tp dia terus2 juga ungkit sampai ke melodi plak pasnih kat platform mana plak lagi dia nk menceceh.

Akak percaya dia sengaja je nak kecoh2 ungkit ni sbb nak tutup kes khalwat tu
Jadi org tak fokus kat kes tu dah.padahal budak muaz ni takda mengena pun kes dia ngn ruru tu
So akak rasa dh sampai masa utk pihak2 yg berkenaan kuarkan perintah injuksi kepada alip sudah2lah heret orang lain dalam isu khalwat dia.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 01:18 PM | Show all posts
ninajaybee replied at 13-5-2024 10:08 AM
Serupa je lah yg cakap Putik ngeseks dgn Erika, dgn Kemut. Pun takde bukti juga.

bellamuaz ada berdua2an dlm rumah macam putikkemut ka..?sampai terkocoh2 jawi & bomba datang nak bukak pintu..?
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 01:22 PM | Show all posts
abadi84 replied at 13-5-2024 01:06 PM
Setuju mmg si muaz ni yg provoke alep pun.
Alep x der salah pun dgn muaz.
Mmg perangai dia hauk tp ...

Tak faham celah mana muaz provoke alep, of cos lah muaz kena respond sbb cerita side alep tu tak sama with his narrative, muaz dah cakap dia dah byk kali minta maaf sampai tahap kena maki hamun dgn alep byk kali sampai akhirnya dorang settled. Muaz dah backed off. Benda dah settle secara peribadi, muaz tu ada bukti perbualan dorang sbb tu dia nak tekankan what is the truth from his side, alep tu yg patut  tak payah nak besar kan isu ni cuma nak tutup isu dia sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik2kepam replied at 13-5-2024 01:17 PM
Dari sumber yg sangat dipercayai maaf akak takleh nk bitau kat mana dapat receipt ni sbb tanak med ...

Rasa mcmtu jugak. Mcm, dia taknak npk dayus. So konon2 fight mz ni la. Tp tak caya dah apa yg dia buat semua sbb nak fight for marriage, termasuk yg pasal taknak lepas bella. Rasa mcm semuanya demi untuk cuci nama je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-5-2024 01:25 PM | Show all posts
Acik2kepam replied at 13-5-2024 01:17 PM
Dari sumber yg sangat dipercayai maaf akak takleh nk bitau kat mana dapat receipt ni sbb tanak med ...

Yup muaz boleh keluarkan je semua bukti perbualan dorang, apply for injunction.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Wek_omeh2 replied at 13-5-2024 01:19 AM
Saja mengeruhkan apa yg dah keruh

Kenapa tak tepek yg depan ayat dia tu so org taktau kenapa dia bersuara kali ni

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 01:32 PM | Show all posts
abadi84 replied at 12-5-2024 11:53 PM
Dlm kes Alep vs Muaz mmg iolls side Alep.
Menyampah tgk vc Muaz kata Alep maki dia.
Dah kau kacau  b ...

Anyway , selagi seseorg tu bergelar laki org or isteri org ... org lain tepi mereka tetap la org luar
tak yah laa menyebok hal rumahtangga org
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Hypothetically replied at 13-5-2024 12:29 PM
I think dia punya theory kalau perempuan curang jatuh derhaka pada suami, suami pula curang kes bo ...

Menurut Aliff dia dah maafkan Bella, mak dia dah maaf kan bella waktu ibubapa bella dan ibubapa Aliff bersemuka di hotel room.

Mak Aliff kata Kifarah untuk perbuatan Aliff sebelum ni yang curang pada Bella..

Then Aliff treat Bella cam princess tapi cam dah terlambat. Bella dengan muka takde perasaan minta cerai waktu derang bergaduh due to small matter. Tapi Bella tarik balik.

Aliff mungkin tersakiti sebab first time di curangi dan mengadu nasip pada Sarah, Ruhanis dan wanita yang sudi mendengar.


Dia nak belas dendam dan nak menjatuhkan bella dengan bantuan Ruhainis dan Topinasi tapi tak berjaya sebab skandal keluarkan bukti kukuh akan plan jahat mereka tersebut.

Kalau bukan Sarah i think Aliff, Ruhinis dan Topinasi akan aibkan Bella cukup2.

Apa pon i hope Aliff dan Bella bercerai dan move onnnnnnn.

Frankly kan, i sangat yakin Aliff Aziz sangat menyesal dan kalau boleh nak continue dan x nak ceraikan Bella.

Dia mendunia bila bersama Bella dan Bella jer perempuan yang sanggup hadap Laki curang 11 kali. Bella sanggup buang adik untuk Aliff sampai saudara mara di Sabah marah giler.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

17-7-2024 12:35 AM GMT+8 , Processed in 0.081866 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list