CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MRO

Kau bagi tahu tahu apa yang sebenarnya kau buat atau nak aku yang bagi tahu - Aliff Aziz

  [Copy link]
Post time 13-5-2024 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
sukanyanyi replied at 13-5-2024 01:24 PM
Rasa mcmtu jugak. Mcm, dia taknak npk dayus. So konon2 fight mz ni la. Tp tak caya dah apa yg dia  ...

korang jgn terpdaya lakonan dia nih, tiba2 kat melodi tunjuk mcm laki yg sayang bini sgt tak suka lelaki lain kacau hahahah
Padahal dia bukan kesah pun ada ke syg bini sampai berbelas kali curang??
kalau dia sangat terkesan harus awal2 lagi dia dh minta serai sbb hati terluka sangat.
Kalau perasan dia tiba2 cam meniru cara bini dia yg layan je soalan media pastu acah2 nak berbaik ngn media
Bg teh yg diperlukan media siap tunjuk tepon bagai.
Padahal sblm ni wat muka palat je kan pastu bodohkan wartawan.
Jangan lupa dia dah bitau kat ruru  kat wassap tu tak sayang pun bini tu wartawan yg spin katanya
So nak percaya lagi ker bkn org lain ckp dia sendiri yg ckp.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-5-2024 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik2kepam replied at 13-5-2024 01:26 PM
Kenapa tak tepek yg depan ayat dia tu so org taktau kenapa dia bersuara kali ni

Wahai didi astillah oiii, xde sape lupa kes khalwat alep dengan ruhanat. Xde sape nak tutup kes khalwat abang ipar kau tu. Tunggu jelah perbicaraan mahkamah nanti. Nak tutup celah mana nya? Apa yg dimaksudkan dengan nak tutup kes khalwat? Tanya lah semua orang, semua ingat je kes khalwat alep dengan ruhanat tu.

Tp iols lain sikit la. Kes khalwat alep ruhanat meols xlupa xtutup mata, kes curang nabelah muaz pun meols x lupa xtutup mata. Dua2 iols hencap
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 01:39 PM | Show all posts
Kesimpulan yg ai dapat dari kes mereka semua ni, memetik kata-kata didi nana and jojoe; sesungguhnyaaaa..

DAH DAH TAKDE TAKDE
TAK PAYAH PUTAR BELIT

SEKARANG NI CERITA DIA MEMANG PENCERAIAN NI GARA2 KES ABANG DAN R.

FULL STOP.


Itu je.


Takpayah nak melalut jauh2 sangat uolsss

Kalau korang layan putik ni bermakna plan dia, ruru & topinasi untuk divert issue & tutup kes khalwat dorang ni dah BERJAYA

"Remember, we have a plan.."
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
kakJOYah replied at 13-5-2024 01:18 PM
bellamuaz ada berdua2an dlm rumah macam putikkemut ka..?sampai terkocoh2 jawi & bomba datang nak b ...

Kalau tak kena tangkap kira ok lah kan just bermadu cinta mcm message2 mereka. Kalau ikutkan message & gambar macam kemekmulaz lagi advance ada kiss ada lovebite ada riding. Tapi kan kau nak okay dgn apa kemekmulaz buat ikut suka hang lah. Silakan.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
_kelly replied at 13-5-2024 10:56 AM
nampak gaya si muaz ni macam duk sombong lagi sebab cerita dia tak viral..boleh lagi duk cabar ali ...

Berpaksikan kepada 'acah2 je sebab nak jeleskan putik' dan juga '1 vx 11' Tololwers Kemek ramai je komen 'bukan betul2 pun'
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Adoiii laaaa anak ayah ni... dari bape hari sebelum puasa, membawak ke bulan puasa, membawak ke raya... dah habih raya dah pon.... tak abis2 lg pasal ko je. Agak2 raya haji sok masih berbunyi mende yg sama lagi tak dia??? Hahahaha
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 13-5-2024 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Shayang at 13-5-2024 02:33 PM
Manusiabesa replied at 12-5-2024 11:42 PM
Bks bnduan? Bila pulak dia masuk lokap? Ke aku yg tetinggal ketapi. Yihhh aneh.
Gilanya tabiat manip ...


Hasil google

Aliff dijatuhi hukuman penjara dua minggu dan denda RM1,500 oleh Mahkamah Negara Singapura selepas didapati bersalah mencuri dan berkelakuan tidak sopan di khalayak ramai dalam kejadian yang berlaku tahun lalu. Selepas dua minggu menjalani hukuman terbabit, Alif dibebaskan pada Ahad lalu.27 Sept 2020
Time PKP mmg kita tak perasan sgt laa takut kobid je semua time nih.


Bab mencuri ni mcm byk kali je dia terlibat. Awal2 jd artis pun ada isu curi duit pengurus ke PA aku lupa dah.


Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 02:38 PM | Show all posts
Hypothetically replied at 13-5-2024 01:22 PM
Tak faham celah mana muaz provoke alep, of cos lah muaz kena respond sbb cerita side alep tu tak s ...

iols tgk interview muaz last week ke last 2 wks, punyalah banyak kali muaz masa bagi kenyataan dia putuskan ayat sendiri sebab tak nak tersalah cakap. Nampak nak berdiplomasi lagi

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-5-2024 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 13-5-2024 01:12 PM
Iya sebab wife selalu huduh tak reti jaga diri tak reti kemut tak reti jaga bawah lepas beranak ta ...

Sebab i rasa acik2 yg bekap penyondol harus persis gojes bak miss universe perangai classy anjing poodle tinggi more than average malaysian women’s height (bak mimi lana mungkin?) and skill di ranjang umpama courtersan zaman maharaja china, wpun kawen dulu virgin tak pernah dipegang tangan langsung

Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 03:00 PM | Show all posts
bila org buat kat bini dia kan main lagi sentap mengamuk .. yg dia buat kat gf org, tunang org, skandel org, binik org tak der plk org lain nak bising!
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
stesen tv bodoh mana yg iv dia ni.dah boleh dah ghost dia
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 03:33 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 12-5-2024 11:39 PM
Hamboooiiii tau marah ekkkkk

MARAHHHH EKKKKKK

i like this idea. kena langgar dengan sbs bas masa tgh dating pastu stoke


Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 03:46 PM | Show all posts
ehhh love bite muaz tu terbyg plak.. tu lakonan ke
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Kemik curang last year, apehal suami terpaling baru nak bukak cerita. Apehal x bergasak dengan si anak ikan & panggil press. Expose la kasi londeh terus. Acah2 pemaaf & move on tapi masih mengungkit bila dah jumpa jalan mati. Boooo.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
rbmy replied at 13-5-2024 03:46 PM
ehhh love bite muaz tu terbyg plak.. tu lakonan ke

Betui2
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 04:12 PM | Show all posts
dewi_rina replied at 13-5-2024 10:47 AM
kemek tu bini dia chuols, awak maksudkan kemut ke?

ehhh..silap pulaks iolss... kemut
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-5-2024 04:17 PM | Show all posts
teringat kata2 kawan I, lubang tu tak luak pun kalau dishare dengan ramai lelaki, tapi lubang bini 'aku' hanya utk 'aku'....mungkin itulah anggapan si mamat ini, org punya dia boleh layan, bini dia punya hak eksklusif dia sahaja. skrg kenapa nak marah2
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 04:24 PM | Show all posts
shahima99 replied at 13-5-2024 08:12 AM
ehhh..silap pulaks iolss... kemut

Keliru kan hahaha it's okay asalkan weols paham
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 04:26 PM | Show all posts
rbmy replied at 13-5-2024 07:46 AM
ehhh love bite muaz tu terbyg plak.. tu lakonan ke

yg ni kena tanya muaz apa yg hilang.. rantai ke tahi lalat ke apa
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2024 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Bella salah tapi alep tak layak nak bunyi hahaha. Dah terlambat dah alep. Boikot drama alep jangan berlakon lg kat sini.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 23056 Replies : 27
Rating ekonomi Malaysia meningkat.JP Morgan naikkan penarafan Malaysia kepada neutral selepas enam tahun
AbahmungRating ekonomi Malaysia meningkat.JP Mor
Views : 6672 Replies : 13
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92279 Replies : 884
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 222330 Replies : 3940
Rambut   dalam roti -kek??? HUMAN hair is in your bread, pizza or pastry!
Truth.8Rambut dalam roti -kek??? HUMAN hair i
Views : 10294 Replies : 7
Datin Intan Najwa Mengandung
irveneDatin Intan Najwa Mengandung
Views : 34610 Replies : 103
Update: Ada  yang menjumpai anak lipas dan rambut di dalam makanan yang dibeli di kantin sebaliknya Kiosk Lebih Murah Dan Bersih’ – Pelajar Pertahankan Cikgu Jual Pelbagai Makanan Di Sekolah
YgBenarUpdate: Ada yang menjumpai anak lipas d
Views : 28454 Replies : 89
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31692 Replies : 216
[JTBC/Netflix 2024] MISS NIGHT & DAY - Jung Eun Ji, Lee Jung Eun, Choi Jin Hyuk
Rahah[JTBC/Netflix 2024] MISS NIGHT & DAY - J
Views : 3787 Replies : 32
Harry-Meghan kantoi lagi
manopHarry-Meghan kantoi lagi
Views : 19223 Replies : 12

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-7-2024 09:51 AM GMT+8 , Processed in 0.321740 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list