CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 3277|Reply: 5

‘Tak Akan Lah Pasangan Kekasih Datang Set Bersama Tak Buat Apa-Apa? Inikan Pula Dah Depan Mata, Berduaan Dalam Rumah’ - Adik Bella

[Copy link]
Post time 13-5-2024 11:04 PM | Show all posts |Read mode






Adik kepada pelakon Bella Astillah iaitu Didi Astillah mendakwa punca perceraian antara kakak dan abang iparnya, Aliff Aziz adalah disebabkan kes khalwat bersama pelakon, Ruhainies.


Menerusi perkongsian di Instagram Story, Didi seakan mempersoalkan kenyataan Aliff yang mendakwa tiada apa-apa yang berlaku sewaktu dirinya dan Ruhainies ditangkap khalwat pada Mac lalu.


"Tak akan lah pasangan kekasih dah ber LU LU, MU MU datang set bersama tak buat apa apa? Umpama kucing menolak ikan. Bau ikan pun kucing dah tertarik sedangkan di set pun berani bermesra-mesra, inikan pula dah depan mata atau berdua-duaan dalam rumah?"


Sementara itu, Didi atau nama sebenarnya Dayang Nazilah Awang Astillah mendakwa sikap abang iparnya itu mula berubah selepas memulakan penggambaran bersama Ruhainies.


"Memang masa abang mula shooting dengan Ruhainies ni lah abang start berubah. Tak payah nak putar belit, sekarnag ni cerita dia memang penceraian ni gara-gara kes abang dengan Ruhainies."


Ujar Didi lagi, tujuannya menyuarkan perkara itu kerana sudah hilang sabar mendengar kenyataan Aliff yang ‘berputar belit’ demi menutup kesalahannya dengan Ruhainies.


"Saya dibesarkan bukan sejenis backup keluarga kalau betul dah buat salah. Yes, kak long saya pernah buat kesalaha, tapi kalau abang sayang, hormat dan perlakukan dia sebagai seorang isteri, mustahil untuk benda-benda itu terjadi."


"Setelah 10 tahun dia terima dan bersabar atas kecurangan abang. Tapi dia dah lama pun bertaubat dan yang paling penting mengaku dan sedar dengan kesilapan. Tapi abang? Bila nak bertaubat? Salah tetap salah."


"Saya percaya apa yang mereka cuba buat adalah untuk mengaburkan mata semua orang dengan kes tangkapan khalwat mereka which is benda ni lah yang paling penting dan utama bukan hal lain."


Terdahulu, kontroversi rumah tangga Aliff dan Bella tercetus lagi selepas Aliff ditangkap khalwat dengan Ruhainies di sebuah kondominium mewah, di ibu negara, Mac lalu.


Pada 11 Mac lalu, Bella telah memfailkan cerai di Mahkamah Rendah Syariah Kuala Lumpur.


Untuk rekod, Bella dan Aliff mendirikan rumah tangga pada 9 September 2016 dan dikurniakan sepasang cahaya mata, Mohamad Ayden Adrean, 7, dan Ara Adreanna, 4.


Sumber: IG Didi Astillah/OhBulan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-5-2024 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Bape bnyk thread nk bukak ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2024 07:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku tgk Kes ni jadi besar sbb Didi ni bukak semua cerita londeh xhbs2..ptt hari tu si putik ni pergi minta court order utk semua org yang xterlibat including family members jenis toxic mcm ni..ntah hape2..konon kemek tu baik..klu baik idoknye semua aib dia jaja luar smpi adik ipar sound2 mcm ni..

Private things settle private la oiii..semak betul kisah laki bini toxic ni..
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2024 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Bella pon patot minta court order sbb alip tak habis2 bercakap psl dia. Bella respon no komen pon dia marah haha
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2024 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Didi masih lagi panggil alep "abang". Pada saya itu masih hormat dan sopan.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2024 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Diam je dulu acik didi. Tunggu dah selamat cerai baru bising. Tengok sejarah kakak yang jilat ludahnya balik.
Reply

Use magic Report

Follow Us
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 196099 Replies : 4540
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 30358 Replies : 178
Ramai yg jawab 100. Tapi sebenarnya salah.
chaconRamai yg jawab 100. Tapi sebenarnya sala
Views : 7461 Replies : 39
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 103984 Replies : 2888
Kereta manual VS kereta automatik,
fahdramliKereta manual VS kereta automatik,
Views : 92757 Replies : 166
Guru lolipop pelajar sedang tidur didakwa.Apakah yang telah berlaku?
YgBenarGuru lolipop pelajar sedang tidur didakw
Views : 7203 Replies : 26
Siapa Pernah Jadi PM, Angkat Tangan
KurexSiapa Pernah Jadi PM, Angkat Tangan
Views : 16474 Replies : 50
Expectation vs Reality
Lavender85Expectation vs Reality
Views : 7777 Replies : 55
Novel yang berbekas di hati anda
fahdramliNovel yang berbekas di hati anda
Views : 57255 Replies : 182
TENDER TERPILIH..... Bunga-bunga Cinta Rasuah Madani telah berputik... UPDATE #45: latar belakang syarikat2 bermasalah siap ada tindakan tatatertib
Perwira2022TENDER TERPILIH..... Bunga-bunga Cinta R
Views : 5408 Replies : 54

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-6-2024 08:40 PM GMT+8 , Processed in 0.064747 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list