CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MAL

Impian bergelar penasihat undang-undang bakal tercapai, Wani Kayrie genggam ijazah undang-undang

  [Copy link]
Post time 26-5-2024 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenolen replied at 20-5-2024 03:16 PM
degree msu dik wani takleh pi chambering…
refer sini degree uni yg boleh…


Kolej vivy usop pung tak termasuk ya
Kena buat clp juga la ya untuk practice sini?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-5-2024 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 26-5-2024 05:10 PM
Tak silap Lagu jangan jangan tu masa dia sebelum pmr
Lepas tu dia DPT pmr straight A


Haah sbb masa dia SPM tu lagu jangan jangan dah famous dah jgk tu je la single dia yang ada berjuta views dekat youtube lagu lain semua tak hit pun masuk big stage pun tk naik jgk nma dia
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2024 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 26-5-2024 05:17 PM
Kolej vivy usop pung tak termasuk ya
Kena buat clp juga la ya untuk practice sini?

LSE kena buat CLP untuk practice kebanyakkan uni oversea mmg kena buat CLP sbb degree dorang 3 tahun je.  IPTA mcm UiTM, UKM tu degree 4 tahun dh termasuk professional year.
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2024 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Missjass replied at 26-5-2024 05:39 PM
Haah sbb masa dia SPM tu lagu jangan jangan dah famous dah jgk tu je la single dia yang ada berjut ...

Dia takde aura retis tu..
Sekadar lite2 boleh la Jadi penyanyi..
Elok la Ada karier di bidang yang dipelajari..
Jadi penasihat undang2 pung okay juga...
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2024 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Missjass replied at 26-5-2024 05:44 PM
LSE kena buat CLP untuk practice kebanyakkan uni oversea mmg kena buat CLP sbb degree dorang 3 tah ...

Tapi vivy tu saje nak.belajo je gamaknya...
Janji Aku Ada degree gitchuu..
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2024 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 26-5-2024 06:43 PM
Tapi vivy tu saje nak.belajo je gamaknya...
Janji Aku Ada degree gitchuu..

Tu la i rasa dia mmg tk nak practice pun. Sama jgk dgn Tintan yang buat law dekat BAC tu, BAC pun tk leh chambering jgk
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 26-5-2024 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Missjass replied at 26-5-2024 09:16 PM
Tu la i rasa dia mmg tk nak practice pun. Sama jgk dgn Tintan yang buat law dekat BAC tu, BAC pun  ...

Baru foundation je tintan tu...
Belum masuk degree lagi..
Naseb dah datin
Kalau orang biasa2 neh..masuk Jadi legal clerk je lah kat law firm..huk3...
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2024 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
CGPA 3.5 law gila hebat.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-7-2024 12:37 AM GMT+8 , Processed in 0.239618 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list