CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MAL

Impian bergelar penasihat undang-undang bakal tercapai, Wani Kayrie genggam ijazah undang-undang

  [Copy link]
Post time 20-5-2024 10:20 AM | Show all posts
tahniah dik wani, harap terus sukses dlm bidang guaman & nyanyian, serta tingkatkan prestasi anda gituhh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-5-2024 10:37 AM | Show all posts
Tahniah Wani. Nama wani bijok2 ye. Wany Hasrita pun study medical kan? ke salah org?
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2024 10:42 AM | Show all posts
tahniah dekk. gunakan degree mu ituuu. practiseeee. jangan tesadai je degree tu ko sebok nak nyanyi balik
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2024 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah...baru betul grad study law tnjuk konvo nak berlagak pun tak malu. ni bljr tak habis jd kerani loyar acah2 terpaling grad law
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2024 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 19-5-2024 06:29 PM
Tahniah la. Tak macam sorang retis kerempeng tu, kenmain lagi tunjuk study sampai pagi. Tapi, hujan  ...

Alaaa...
Siapakah...
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2024 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
prizadane replied at 19-5-2024 11:20 PM
Yes, 7A kot rasanya. For retis, memang power la. Nyanyi pun not bad. Tapi takde rezeki menonjol. I ...

Yang alumni dari Perthlis ni, macam tahu... gerga hadid....
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 20-5-2024 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
vanillaninja replied at 20-5-2024 01:29 AM
Kekdahnya I baru tau MSU ada law school. Congratulations walaupun I tak kenal sheols sape sebenarnya ...

Wani Kyrie ni sepupu Bella Astilla... kan?
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2024 11:03 AM | Show all posts
congrats wani. fly high!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-5-2024 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah Wani!
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2024 12:03 PM | Show all posts
telracs replied at 20-5-2024 02:59 AM
Wani Kyrie ni sepupu Bella Astilla... kan?

Tak tau chuols I first time dengar nama sheols. Acik forum lain cakap sheols penyanyi suara boleh tahan.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2024 12:05 PM | Show all posts
gadis_tulip replied at 20-5-2024 01:39 AM
I pon sama tak kenal. Penyanyi ke pelakon sheol nie?

Penyanyi katanya. Sendu la kot. Yang penting pandai, one day kalau tak minat nyanyi dah boleh la sheols buat legal services.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2024 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Manusiabesa replied at 20-5-2024 09:06 AM
Nk minx nasihat dr penguin tu utk apa pulak? Dh wani ni bijak sndiri dia, jalan je la sndiri. Xdak ...

Kaka, kau penguinkn najwa latif ke tu?
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2024 12:19 PM | Show all posts
Bagus sheols ni, terus iols nampak dia beauty with brain bukan jenis bimbo!
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2024 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Tekya dulu klw xmendadih pun mesti xtingtong mcm skrg kan..aman2 keja lawyer. Otak cerdik, adik dia pun dctor medic. Tp syg. Klu x..bole award dia dgn slogan beauty with brain. Utk dik wani ni aku reserve slogan tu sbb rupa dia xckup piawaian beauty aku punya stndard..  xlawa mana.. cuma bijak pljrn dan pndai jaga diri. Tekya tu xtau apa mslh. Sosial sgt kut time study smpai terbabas..maklum la muka lawa.... rugi... dadih sgt merugikan mnusia
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2024 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah wani...chuols ada bakat dalam bidang akademik kureng nasib dlm bidang seni. Iols suggest guna kan platform seni utk cari market, cari client jah. Aman2 chuols nanti ada income sampai tua xpayah nak bgemis minta bantuan di hujung hari
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2024 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Manusiabesa replied at 20-5-2024 12:24 PM
Tekya dulu klw xmendadih pun mesti xtingtong mcm skrg kan..aman2 keja lawyer. Otak cerdik, adik dia  ...

FL tu mendadih time jadi retis ka time break up dgn AHR? Sebab awai2 aii kat UiTM Shah Alam tuhari ada laa jumpak FL ni kat faculty law. Aii ada ramai kawan kat sana sebab kitaorg ada subject law.mmg rajin laa study group kat library sana sambil cuci2 mata tengok bakal2 lawyer yg handsome
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-5-2024 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
tahniah dik wani
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2024 01:32 PM | Show all posts
vanillaninja replied at 20-5-2024 09:29 AM
Kekdahnya I baru tau MSU ada law school. Congratulations walaupun I tak kenal sheols sape sebenarnya ...

bijak dak wani ni...MSU byk course  skrg ni..medic,engineering,law,IT,education,account,pharmachy dn byk lagi..anak jiran iolss ambik course medic kt MSU ada scholarship lagi....wpun private xde la mahal sgt course nya beza 2,3, ribu je dr ipta gomen
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2024 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasa macam baru je grad diploma? Know know dah grad degree dah. Beribu tania semoga lebih maju lagii
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2024 02:17 PM | Show all posts
tintan yg pegang buku basic law tu pe cer
dah graduate ke belom
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-7-2024 10:50 PM GMT+8 , Processed in 0.064349 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list