CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: maklukpenggoda

Blockout: Scha hilang 100 ribu followers IG

[Copy link]
Post time 21-5-2024 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp kan..kalau sheols tetibah share pasal Palestin pun nmpk mcm tak ikhlas dh..mcm si DT

Post2 terbaru scha mmg ada share ke atau collab product2 yizroel?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-5-2024 12:52 PM | Show all posts
Baki yg tinggal tu entah2 majoriti bot dgn followeres dibeli, tu yg dia xpuas hati sgt tu kut huhuhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelik betullah follow2 retis ni. Serious. Teringin sgt ke nak di-influence by them? By their standards?
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
sama la ngn akak chriss   tiba up story psl
plastine.sblm she ignore aja.tu ank jutawan tu ,pun kisah takut ilng follower
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 01:04 PM | Show all posts
Muka da la mmg x lawa. mulut puaka.hrap body figure je cantik.elokla tu.

mantan she tersenyum sinis.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 21-5-2024 12:28 PM
Bak kata laki akujgn jeles sb org lobang hidumg besor ni mudah sedut oksigen berbanding yg lobang  ...

nk korek lombong pun senang
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 21-5-2024 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahahaha Adan uke
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau MANUSIA pun boleh dibeli
ni kan pulak ig followers tu apa lah sgt
papepun dia dgn bini dia awal mmg menyampah sgt2
terpaling bitter acah classy
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-5-2024 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
sora13 replied at 21-5-2024 12:33 PM
matlamat BlockOut bukan untuk followers sahaja sebab semua tahu fans akan stick to the artist, ver ...

iyer iols salah sorg x folo mana2 retis/influencers dlm dan luar negara kecuali cepwan. tp tokwan tu mcm lama x nmpk posting ke iols kene remove tatau la

koser nak folo depa2 ni sbb masuk forum pun blh tau mcm2 kisah retis glamer dan sendu pakej tepek pic segala. lgpun depa tak private segala medsoc, so blh je nak belek2 tgk tanpa folo.

iols pun takde masalah nak block depa sume ni
betul ya, bila block retis2 yg engaged dgn brand2 beso ni, segala iklan dior chanel ysl pelbagai tu takde penampakan dah di ig iols.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 02:24 PM | Show all posts
yg nurtizen yang menegur tu pun..posting ke pasal falestine?
salah org je nampak..aku tgk masing2 pun takde pun konsisten posting pasai tu..
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
sora13 replied at 21-5-2024 12:33 PM
matlamat BlockOut bukan untuk followers sahaja sebab semua tahu fans akan stick to the artist, ver ...

Penat jugak nak skrol sorang sorang retis nak memblok tu..kita bukanya polow retis malaysia pon..adala seketol dua.nak tau pasal retis masuk porom je semua ada..haha tak payah bertunggu tangga ka ig retis pon...apatah lagi nak.mengomen...yeww sgt
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Banyak tu je...Dia tak terkesan pun...follower masih 6m lebih
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Manusiabesa replied at 21-5-2024 08:13 AM
Ni slh satu wanita yg muka xlawa. Xda xfactor lgsg. Nk rpair kt mana pun xtau. Klu repair hidung saj ...


Hahahahaa betul2 smua nya dri segi rupa dan juga kembar templatenya
Tapi 1 je scha ni, dia pakai pape cantik terletak. Bagi lah baju baggy ke baju slim ke, cantik letak kat badan dia. Tu je lah iols puji scha ni. Rupa tu Mmg xde
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Tasikchini replied at 21-5-2024 02:31 PM
Banyak tu je...Dia tak terkesan pun...follower masih 6m lebih

itu followers yg unfollow....yg bkn followers yg BLOCK dia xtau brp ramai....ituler dier meroyannn
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 03:50 PM | Show all posts
tunduk sikit
melubang sgt tu

Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa dia terkesan jugak tu dgn kehilangan 100k followers. Dlm business, word of mouth mmg akan bawak kesan negative. Imagine dlm 100k followers, real people yg mungkin potential customer utk brand yg diaorg endorsed tu. Profit loss tetap ada. Skrg mmg nampak sedikit kat mata korang..Long term ttp akan bagi kesan.
Tapi helok jugaklah couple kuat show off ni kena penangan mcm ni. Dah kata rezeki dari Allah kan. So kalau rezeki berkurang tu, be grateful jugaklah ya. Dah nak jadi neutral sgt kan..maybe tak kisah dgn genocide sbb bukan keluarga sendiri yg hilang nyawa.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-5-2024 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
laki dia plak hilang berapa???
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 04:18 PM | Show all posts
Scha nie graduate uni mana eh? Ke sampai spm je

Bini dia awal tue, graduate itm kan?
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 05:55 PM | Show all posts
selamat iols all these time cuma follow ig anjing kucing je..lagi menarik

Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Artis ni ingat kite hadap sgt dgn dorg.. mentangkan kaya , high class gitu . Kami tak hadap lerr
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-7-2024 10:39 PM GMT+8 , Processed in 0.256918 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list