CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: maklukpenggoda

Blockout: Scha hilang 100 ribu followers IG

[Copy link]
Post time 21-5-2024 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
September14 replied at 21-5-2024 08:14 AM
Sikit sgt sapa la bangang2 yg duk folo retis2 ni smpai juta2.. bila diorg ni smua nak kena boikot eh

Followers boleh di beli.duhhh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-5-2024 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
aciksenah replied at 21-5-2024 09:33 AM
Tak pe..apalah lah sangat 100K kata sha..nanti boleh beli autofollow..

Ntahh kann.bots fake followers semua tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 10:02 AM | Show all posts
dia tak kesah, sikit jer pun....rezeki Allah yang tentukan bukan netz....kata nyehhhh
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 10:08 AM | Show all posts
jalfa replied at 21-5-2024 09:37 AM
Mmg pelik pelik pon netizen.ari tu aku lalu hiwat tiktok tok bured buat live. 5800 org dok tengok... ...

yang tengok semua tu kita boleh tahu level minda diorang macamana. kalau educated punya orang memang takkan ada masa nak tengok semua tu kan
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 10:08 AM | Show all posts
selalu tertanya macam mana artis malaysia boleh dapat followers berjuta-juta.
padahal kerja dekat malaysia ni je pun, pelakon k-drama yang drama hit duk main dekat netflix ke, artis kpop yg ke, follower pun tak sebanyak tu

tapi kalau tengok Post Engagement pun sendu je, memang nampak sangat la beli follower
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 11:00 AM | Show all posts
terganggu betul i tengok lobang idung dia..
jangan la amik gambar depan-depan gitu kalau dah tau lobang besar..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 21-5-2024 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Fly_over at 21-5-2024 11:10 AM

retis2 malaysia punya follower ni masing2 mcm follower mati je. yeyeo berjota2 follower nak dpt 100k like pn semput.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 11:25 AM | Show all posts
masa shamimia tu kaw2 sheols kena boikot.. siap zoom dalam rumah ada patung david lagi..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-5-2024 11:26 AM | Show all posts
hilang semua pun tak pe....sombong ya amat ayat2 dia
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 11:28 AM | Show all posts
boikot lipstick merahhh
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah block sheols laki bini lamaaa dulu before kempen blackout ni in fact mostly retis msia yg dlm list mmg dah lama iols block berkurun lamanye termasuk jah kopek sefamily tapi terkejut punya banyak ye followers sheols..ntah sape lah bangang2 yg follow Tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 11:40 AM | Show all posts
LauraRichis replied at 21-5-2024 11:38 AM
Dah block sheols laki bini lamaaa dulu before kempen blackout ni in fact mostly retis msia yg dlm li ...

apa nak heran, zaman sekarang follower pon beli beli uolss
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 11:45 AM | Show all posts
aku tak boleh hate dia wpun aku dah block.

aku hate her action but not the person

semoga Allah murahkan rezeki Scha dgn cara lain

Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Manusiabesa replied at 21-5-2024 08:11 AM
Ya tuhan ada lg atikel cina ipoh ni yek !!!! Rimassss. Xlaki, bini yg bunyi. Xbini, laki yg bunyi. S ...

Cina ipoh cantik2 kot.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 21-5-2024 11:00 AM
terganggu betul i tengok lobang idung dia..
jangan la amik gambar depan-depan gitu kalau dah tau lob ...

pdhal she dongak sikit je. terus terpampang lobang hidungnya..
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 20-5-2024 11:27 PM
Ooo

Ingatkan terus hilang 2 juta followers.


kalau memang x follow kena block gak ke?

tapi the way she ngan her wifey react memang akan dapat reaksi yang tidak menyenangkan

diam2 but bodo sudah sebb all this while pun buat bodo kan … why not teruskan wat xtahu

sbb bila dilayan haruslah theyolss yang akan dihighlight
yang highlighted sama aman2 sebab dah ada yang jadi perisai
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-5-2024 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
jalfa replied at 21-5-2024 09:37 AM
Mmg pelik pelik pon netizen.ari tu aku lalu hiwat tiktok tok bured buat live. 5800 org dok tengok... ...

Bodohnye laa yg 5800 org tu.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 21-5-2024 12:05 PM
pdhal she dongak sikit je. terus terpampang lobang hidungnya..

Bak kata laki akujgn jeles sb org lobang hidumg besor ni mudah sedut oksigen berbanding yg lobang hidung kecik
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Kempen blockout memang buat retis malaysia ni xsenang duduk. Kalau x, takkan la gelupor masing2 post psl palestin. Takut la tu masing2. Hilang 100k followers xmemberi kesan pd scha? Dia kalau xterkesan kalau kehilangan followers, dia buat bodoh je taw dengan movement ni. Ni x, sheols dengan awallah dondang sama naik merentan. Untuk scha dengan awal mmg deyols akan terkesan dgn movement ni sebab deyols cari makan pakai media sosial je, promote branding schawal dengan anak2 deyols. Awallah pun kekadang jah dapat job hosting.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 12:33 PM | Show all posts
damian_lee replied at 21-5-2024 12:10 PM
kalau memang x follow kena block gak ke?

tapi the way she ngan her wifey react memang akan dapat  ...

matlamat BlockOut bukan untuk followers sahaja sebab semua tahu fans akan stick to the artist, very loyal. Kalau ada yang unfollow tu kira berprinsiplah orang tu atau bukan fans, saja je follow nak tengok perkembangan sheols. Yang menjadi kerisauan artis ialah block yang dibuat oleh bukan followers sebab bila diblock, ads yg dia orang endorse tak reach kita semua, so less engagement, less profit. So, kita pun takdelah lagi menyumbang kepada kekayaan mereka secara tidak sengaja.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-7-2024 06:08 AM GMT+8 , Processed in 0.058807 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list