CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

[Tempatan] PMX menyampaikan Perutusan Negara secara langsung di semua saluran media tempatan pada jam 9.00 malam ini.Apakah?

  [Copy link]
Post time 21-5-2024 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 21-5-2024 09:45 PM
Diesel naik harga dan STR bertambah

Terima kasih kakakaki

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-5-2024 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Perutusan dah abes belum?
Aku nak hucap terima kasih kat pm
1 hang cakap/janji..... 501x Aku percaya
U are the best

I lap u

#mogacepatmelingkop
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 21-5-2024 09:57 PM
Str amender?

Sumbangan Tunai Rahmah
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
penmerah replied at 21-5-2024 10:01 PM
Perutusan dah abes belum?
Aku nak hucap terima kasih kat pm
1 hang cakap/janji..... 501x Aku percaya ...

Jenuh nak hadam maksud ayat uol ni. Sayang ke marah ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
kotakbaju replied at 21-5-2024 10:04 PM
Sumbangan Tunai Rahmah

Ok tengkiu..
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
ajeajelah replied at 21-5-2024 10:47 AM
sape2 yang pandang ringan pasal covid ni memang x tahu nak cakap apa!!! abang kandung aku post covid ...

Post Covid ke, post vaksin Covid?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 21-5-2024 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak penting rupanya. Cei?
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 21-5-2024 10:07 PM
Ok tengkiu..

Welcome

OT sat. Berapa banyak lagi tacang untuk sampai ke level 10 ni.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-5-2024 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Bosan nyer, maleh nk dgr.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
kotakbaju replied at 21-5-2024 10:10 PM
Welcome

OT sat. Berapa banyak lagi tacang untuk sampai ke level 10 ni.

Usaha tangga kejayaan...

Tak lama lagi tu nak capai level 10

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
penmerah replied at 21-5-2024 10:01 PM
Perutusan dah abes belum?
Aku nak hucap terima kasih kat pm
1 hang cakap/janji..... 501x Aku percaya ...

Barren  tak bekerja apa sibuk sangat dgn perutusan?

Ptuiiiiii

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Farnor replied at 21-5-2024 09:54 PM
Itu aje ke nak buat perutusan..ingatkan pasal geopolitical ke atau huru hara.. Baik tido esok baru ...

Awal2 ada ckp psal ni. Terus tukar tgk benda lain
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 21-5-2024 09:57 PM
Str amender?

Brim
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 21-5-2024 10:45 PM
Brim

Okay tengkiu

Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Perwira2022 replied at 21-5-2024 08:13 PM
Perkataan billiyun wajib ada. Kalau takde, aku berenti sebut liwat utk seminggu.

hang tada sepatah 2 kata ke SEBAB2/PUNCA  kobid 'mai balik' ni???
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 21-5-2024 10:33 PM
Usaha tangga kejayaan...

Tak lama lagi tu nak capai level 10

Wahh punya la iols godek2 cari level tacang dalam ni tapi tak jumpa2. Thanks kaka tinot
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-5-2024 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 21-5-2024 09:45 PM
Diesel naik harga dan STR bertambah

maksudnya 'UNTUNG' kat diesel tu depa 'sedekah' kat rakyat le???
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2024 04:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by arnauld at 22-5-2024 08:02 AM

Q1 baru ni hutang negara tambah lagi 34billiyooooooooooooooooooooooooooooooooon #matsabuforpmxi
Debt/gdp=69%!!!
Natinal debt 1.2 trillioooooooooooooooooon
Semua makin meneruk mmg la rakyat susah
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2024 06:47 AM From the mobile phone | Show all posts
syamzana replied at 21-5-2024 09:05 PM
betul kata chuols...baru 4 minit dah keluar beliyun beliyun

Retorik dan kemunafikan dia dah terlalu klise & predictable.

Aku tak dapat bayangkan camne pentaksub-pentaksub dia masih merasa lazat dengar ucapan dia... Dengan gaya meneran-neran, istilah2 bombastik nak bagi nampak hebat & intelek, perasan bagus & suci dari rasuah, perasan diri tu terpaling pejuang rakyat miskin... Geli weh. Bertambah geli kalau kau ingatkan diri yg sedang berucap ni seorang peliwat jubur bersiri.
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2024 07:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Perwira2022 replied at 22-5-2024 06:47 AM
Retorik dan kemunafikan dia dah terlalu klise & predictable.

Aku tak dapat bayangkan camne pentak ...

Setuju sangat dengan hang
Tak ada nya pertumbuhan ekonomi bertambah baik nyerrr
Ramai rakyat yang tengah kesempitan hidup
Contoh baru2 ni begitu ramai yang serbu dan sanggup beratur panjang di pejabat KWSP untuk memohon pengeluaran wang dari Akaun Fleksibel walaupun ada yang cuma dapat sedikit
Hanat betul KWSP dan gomen yang cuma benarkan transfer dari Akaun 2 yang ramai tak punyai jumlah simpanan yang sikit dan ada yang tak punyai balik langsung
KWSP kena sedar diri untuk membina bangunan ibu pejabat baru yang gah serta annual dinner setiap tahun yang begitu grand, punca dana adalah dari duit pencarum rakyat yerrr
Bagi yang dok kutuk2 depa yang sanggup serbu dan beratur panjang untuk buat pengeluaran di pejabat KWSP, perlu di ingat hidup ni macam roda bilamana sekarang ni hidup si pengutuk berada di atas iaitu dalam kesenangan tapi tak mustahil 1 hari nanti akan berada di bawah iaitu dalam kesusahan sama seperti pencarum yang di kutuk so masa tu barulah sedar diri langit itu tinggi atau rendah

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 18440 Replies : 17
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 221486 Replies : 3933
[JTBC/Netflix 2024] MISS NIGHT & DAY - Jung Eun Ji, Lee Jung Eun, Choi Jin Hyuk
Rahah[JTBC/Netflix 2024] MISS NIGHT & DAY - J
Views : 3787 Replies : 32
Datin Intan Najwa Mengandung
irveneDatin Intan Najwa Mengandung
Views : 34474 Replies : 102
Harry-Meghan kantoi lagi
manopHarry-Meghan kantoi lagi
Views : 19122 Replies : 12
Update: Ada  yang menjumpai anak lipas dan rambut di dalam makanan yang dibeli di kantin sebaliknya Kiosk Lebih Murah Dan Bersih’ – Pelajar Pertahankan Cikgu Jual Pelbagai Makanan Di Sekolah
YgBenarUpdate: Ada yang menjumpai anak lipas d
Views : 28369 Replies : 88
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31677 Replies : 215
Teka kerja apa
TomyamPutehTeka kerja apa
Views : 12573 Replies : 67
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92243 Replies : 874
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 20460 Replies : 339

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-7-2024 08:10 AM GMT+8 , Processed in 0.072688 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list