CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

[Tempatan] PMX menyampaikan Perutusan Negara secara langsung di semua saluran media tempatan pada jam 9.00 malam ini.Apakah?

  [Copy link]
Post time 21-5-2024 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak bagi cuti umum sempena wesak esok kot semua wajib cuti
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-5-2024 04:13 PM | Show all posts
Perutusan termasuk menjawab isu MAHB,KK Mart...
kalau x ada cakap pd mlm ni memang lemah lah pengurusan kerajaan menangkis tohmahan pd isu-isu semasa ..
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Perutusan pasal serangan sana sini ke?


Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Turun lah ko pmx.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Pkp kot. Covid dah naik
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 06:36 PM | Show all posts
aku syak pasal covid. Tiba2 kes naik jadi teruk gile. Gelombang baharu dengan varian virus yang lebih ganas bakal (atau mungkin dah) melanda seluruh dunia. Korang tak caya, boleh baca berita antarabangsa!
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 21-5-2024 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Ape bondo la pmx ni nk ckp ye. Psl sabsidi gone sy ulam kah atau nk suh pkp lg sekali
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 06:42 PM | Show all posts
sepanjang tahun 2023 - feb 2024, sangat susah nak dengar kes covid baharu. tetibe, sejak awal mei 2024, 4-5 orang yang aku kenal atau orang2 di sekeliling aku kena covid.

tapi aku heran apsal kat porom ni macam buat relaks je pasal covid?!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-5-2024 06:44 PM | Show all posts
COVID NAIK MENDADAK bulan mei ni. tah2 ada pkp balik?
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 06:47 PM | Show all posts
sape2 yang pandang ringan pasal covid ni memang x tahu nak cakap apa!!! abang kandung aku post covid paru2 dia jadi lemah dan amat mudah terkena jangkitan kuman!!!! batut berlarutan susah sangat nak baik. dia sendiri rasa badan dia rasa "lain" berbanding sebelum kena covid.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Kaki jubo cm nuart mmg batak perhatian pon
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
ajeajelah replied at 21-5-2024 06:47 PM
sape2 yang pandang ringan pasal covid ni memang x tahu nak cakap apa!!! abang kandung aku post covid ...

Eh diam la kau!!!
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 07:20 PM | Show all posts

eh eh ko pesal!!!!!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
ajeajelah replied at 21-5-2024 06:36 PM
aku syak pasal covid. Tiba2 kes naik jadi teruk gile. Gelombang baharu dengan varian virus yang lebi ...

Tapi aq yakin xkan ada pkp,kita dh x mampu nk pkp balik walaupon kes dh naik ke level 5 angka atau 6 angka sekalipon,paling2 dia akan suh pakai mask n jaga jarak,xpon vaksin sekali lagi
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 21-5-2024 07:18 PM
Eh diam la kau!!!

hehee
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
New bapa perutusan kah ini......
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-5-2024 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
ajeajelah replied at 21-5-2024 06:47 PM
sape2 yang pandang ringan pasal covid ni memang x tahu nak cakap apa!!! abang kandung aku post covid ...

Sabar la dik.......jangan pening2 kepala. Tambah la booster. Itu kegunaan 2nd and 3rd 4th booster.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa P.M nak speak about issue melanda dalam negara basically ada anasir2 nak menggugat stability dia. Dan juga tentang situasi geopolitic luar negara juga. Sambil tu dia speak juga dia dah tambah 50 Billion .
Dan nasihatkan jangan lupa pakai face mask, jaga jarak. Lambat sangat korang ni nak mati.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 07:49 PM | Show all posts
minyak....
tol.....
turun.....

dan...formula baru....

saya ulammmmm.........!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
ajeajelah replied at 21-5-2024 06:42 PM
sepanjang tahun 2023 - feb 2024, sangat susah nak dengar kes covid baharu. tetibe, sejak awal mei 20 ...


Sb cobid tuh agenda jerrrr...tmbh plak baksin pun xberkesannnn...berdrkan pemerhatian aku lah dlm tiap2 benang2 yang buka...agenda nk matikan dunia
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-7-2024 12:31 AM GMT+8 , Processed in 0.125010 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list