CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 17840|Reply: 182

Muka-Muka Yang Patut Jadi Heroin Drama dan Mana Yang Tak Payah

  [Copy link]
Post time 22-5-2024 04:41 PM | Show all posts |Read mode
Edited by pakwetizzaqyah at 23-5-2024 11:44 PM

Amacam?? Kontolversi tak tajuk gosip ni. Pakwe sebenarnya mmg layan drama2 Melayu ni.. orang yang kutuk2 drama Melayu ni poyo..

Ok produser2 dan orang2 TV sila ambil perhatian

Yang patut diangkat jadi Heroin drama Melayu TV untuk tempoh satu tahun akan datang:-

1. Ezzanie Jasny



ok la lawa... sedap mata memandang...

2. Wanna Ali



lawa bdk ni walau muka hindustan dia pekat...

3. Raden Zaharatul



lawa jugak la bdk ni...

4. Riena Diana



comel bdk ni... berbakat... cuma ada citer yang dia berlakon tak best... mcm kampung pipel tu..

5. Tracie Sinidol



geli hati tengok bdk sabah ni citer puaka cuti semester.. hahahaha

6. Anna Jobling



dia ni lawa.... ok la jugak dia ni berlakon... cuma citer dia berlakon citer tak best.. hahahahah

7. Harissa Adlynn



comel bdk ni... nampak berbakat.. ini kalau dibiarkan begitu saja boleh dirosakkan org2 industri... perhatian kepada ibu bapa atau penjaga...

8. Sophia Al-Barakbah



dia ni mmg mengancam... tapi biasa la.. orang lawa ramai dengki... pelik gak dia ni tengok mcm anak orang kaya.. cemane la leh terjebak dngn bangsa2 selekeh ni...

9. Wafariena Roslan



lawa anak orang pineng ni.. tapi selalu keluar awesome tv... apa barang awesome tv...

10. Isyariana



budak pahang ni pun comel gak... tapi jarang berlakon.. perlu rajin2 kuar tv muka lawa2 mcm ni

Honorary Mention -  Tiz Zaqyah



nape jarang berlakon drama tv tiz ni ye?? sbb penuaan ke?? last skali tengok drama raya dia tahun lepas..

Yang patut diberikan watak sampingan, watak jahat.. atau tak keluar TV pun takpe takde sapa terkesan pun:-

1. mula2 pakwe dah taip.. tapi pakwe malas nak layan saman2 ni... pakwe jemu la turun naik mahkamah mengadap muka2 pendaftar ni.. nanti kita list down kang diorang ni koyak lak.. mental la apa la... potong rezeki orang la.. ok takpe la.. korang je la komen kat bawah...


apasal forum ni boring je?? tak mcm dulu2?? penuh dengan bongkar membongkar korek mengorek peribadi forumer lain??? huhuu

ketipak ketipung bawang korang memang suka memBAWANG!!!!!!!!!!!!!!


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-5-2024 05:11 PM | Show all posts
Phia Barakhbah tu tak payah la. Tak best dan akward dan control sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2024 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Awam sungguh muka peah atas tu. sbb now dah kurus nmpk la ok. Hidung pon jambu melayu jah

Yg x sesuai jd heroin yg tgh berlakon skrg kt tb3, kening lebat, pakai tudung. Xtau nama sheol
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2024 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekoq pun xlayak. Semua out. Muka sekoq2 jenih kentut busuk.
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2024 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahah tred ngajak org ngutuk org lain.. iols da insap siket sejak raya baru ni.. nape no.7 takde, author? Sekian..
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2024 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Anna bkn level pelakon drama kol 7 skrg. Anna hanya berlakon movie indo je skrg
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 22-5-2024 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 22-5-2024 05:18 PM
Awam sungguh muka peah atas tu. sbb now dah kurus nmpk la ok. Hidung pon jambu melayu jah

Yg x sesu ...

erysha emyra ke chuolss? cuba tgk ig nya utk kepastian.
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2024 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by asfaz at 22-5-2024 06:22 PM

Tizz aje layak .
No 1-5 siapa tu nokksss tak kenal .mahap lerr..
AJ dgn Piah tu tak tgk dramanya . Kenal sb kontroversi aje
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 22-5-2024 06:38 PM | Show all posts
sukanyanyi replied at 22-5-2024 05:59 PM
Hahah tred ngajak org ngutuk org lain.. iols da insap siket sejak raya baru ni.. nape no.7 takde, au ...

dibuang semasa suntingan akhir.. hahaha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-5-2024 06:43 PM | Show all posts
anony-mous replied at 22-5-2024 05:18 PM
Awam sungguh muka peah atas tu. sbb now dah kurus nmpk la ok. Hidung pon jambu melayu jah

Yg x sesu ...

nak letak nama dia antara muka yang jangan jadi heroin.. tak sampai hati lak... murung dia dengan mak dia nanti .. kakakakaka
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-5-2024 06:44 PM | Show all posts
asfaz replied at 22-5-2024 06:21 PM
Tizz aje layak .
No 1-5 siapa tu nokksss tak kenal .mahap lerr..
AJ dgn Piah tu tak tgk dramany ...

wah... peminat tiz jugak nampaknye
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2024 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
pakwetizzaqyah replied at 22-5-2024 06:43 PM
nak letak nama dia antara muka yang jangan jadi heroin.. tak sampai hati lak... murung dia dengan  ...

Oo dia ke ank noniswara tu? Mak lg lawa nyah
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2024 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau lawa tapi kaku pon tak selera jua kaka
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2024 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
pakwetizzaqyah replied at 22-5-2024 06:38 PM
dibuang semasa suntingan akhir.. hahaha

Hahaha... sapela tu agaknya ye...
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2024 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
sebab lawa je ke kena angkat jadi heroin?
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2024 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 22-5-2024 07:14 PM
Oo dia ke ank noniswara tu? Mak lg lawa nyah

Yup2.. iols tgh tertgk drama sheols ni n baru pikir benda yg sama, maknya lg lawa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-5-2024 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku kenal tiz zaqiyah je
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2024 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka tgk ezzanie.
Napelah tt letak gmbr wanna ali yg mcm tu. Ok je dia berlakon dgn alif satar.
Wafariena tu nmpk rempit skit.


Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2024 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Tizy muka tua naw..dah bleh jd mak heroin...zaman nur kasih dah lama berlalu
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2024 08:07 PM | Show all posts
Lakonan tiz tetap mantap
yang lain2 tak pernah tengok
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-7-2024 07:17 AM GMT+8 , Processed in 0.500465 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list