CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: pakwetizzaqyah

Muka-Muka Yang Patut Jadi Heroin Drama dan Mana Yang Tak Payah

  [Copy link]
Post time 22-5-2024 11:16 PM | Show all posts
Nasib tt tak letak nama intan najwa dalam list. Pompuan tu langsung tak sesuai jadi heroin. Dia sesuai jadi watak budak sekolah, anak remaja lari dari rumah. Badan saiz gitu kan dengan bibir atas panjang sedepa bila bercakap. Drama apa entah dia berlakon dengan bam wemy, dah macam drama pedo…eeiii
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 22-5-2024 11:21 PM | Show all posts
Cleocatra replied at 22-5-2024 11:16 PM
Nasib tt tak letak nama intan najwa dalam list. Pompuan tu langsung tak sesuai jadi heroin. Dia sesu ...

nak letak dalam seranai jangan kuar tv... tapi kang murung lak nanti...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-5-2024 11:24 PM | Show all posts
Mary_jane replied at 22-5-2024 10:58 PM
Wanna ali tu letops dah sekarang eh, dulu muka awam je. Dia jela okay kot, yang lain2 tu lamberttt l ...

wanna ali mandi bunga kot.. dulu muka mazhab hanafi sangat...


Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2024 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by red_velvet at 22-5-2024 11:40 PM

Latest drama siri tiz berlakon is  Adam Bukan Adam...  aku tengok kat Sooka around january hari tu  ..asterok chanel berapa tak sure sbb mmg takde asterok.. dah nmpak tua dah mukA sheols.. memang layak jadi mak2 sajork
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2024 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Bestnya nk perlekeh org.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 22-5-2024 10:44 PM
Muka x reach heroin level. Awam sgt2. Lakonan mmg xpernah tgk klau muka pon x mampu nk catch penon ...

Muka pelakon baru sekarang memang level mcmru je dah tk jumpa yang lawa sgt2 tu. Heroin yang tgh naik sekarang ni Erysha, Qasrina, Siti Khadijah semua basics je yang mix blood mcm Anna Jobling ngn Amelia tu pun tak wow sgt mcm pelakon mix dulu DD, Jue, Sallywho. tapi Erysha ni i pernah la tgk dia berlakon megadrama ngn Hun Haqeem ok la i boleh tgk cerita tu smpai habis sbb biasa nya drama melayu sekarang i tgk 1 ep pun halfway je.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 23-5-2024 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
red_velvet replied at 22-5-2024 11:37 PM
Latest drama siri tiz berlakon is  Adam Bukan Adam...  aku tengok kat Sooka around january hari tu   ...

Sheols memang watak mak2 je sekarang jadi main cast pun memang cerita psl keluarga mcm Adam Bukan Adam tu la. FS je pelakon senior tp still pegang watak heroin anak dara mcm cerita Malang Si Puteri tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
pakwetizzaqyah replied at 22-5-2024 11:21 PM
nak letak dalam seranai jangan kuar tv... tapi kang murung lak nanti...

Sheols ni harap dah jadi Datin ni berhenti je la berlakon.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 23-5-2024 12:19 AM | Show all posts
sukanyanyi replied at 22-5-2024 05:59 PM
Hahah tred ngajak org ngutuk org lain.. iols da insap siket sejak raya baru ni.. nape no.7 takde, au ...

ok dah update no.7
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 22-5-2024 10:20 PM
wafariena okay jugak tapi watak dia jadi limited sebab raut muka dia kasar

buang la noks TZ tu, lev ...

wafa tu blakon mcm ok tgk kt cerita 7 hari mencintaiku. tp aura remp tu memancor terik.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 22-5-2024 10:47 PM
Betul kot dia. Sbb byk sgt muka sepesen gitu. Pioneer nya seripah rose tu. kalau org kata muka ros ...

lahhh iols  br tau yg plakon baru tu anak nonis. ingat seripah rose yg blakon cite tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 23-5-2024 12:23 AM
lahhh iols  br tau yg plakon baru tu anak nonis. ingat seripah rose yg blakon cite tu

Haha muka sepesen kan? Seripah rose masa dia muncul ok lg sbb xbyk muka gitu. Dan ank nonis ni lawa awam muka she
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 01:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Bukan ke ada satu lagi nick nama @pakweneelofa


Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 01:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Missjass replied at 23-5-2024 12:06 AM
Sheols ni harap dah jadi Datin ni berhenti je la berlakon.

Ada je berlakon racun rihanna


Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 01:51 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 23-5-2024 01:46 AM
Ada je berlakon racun rihanna

Racun Rihanna tu shoot lama dah rasa
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 03:18 AM From the mobile phone | Show all posts
riena diana tu comel jugak.. sempoii jer tengok
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-5-2024 07:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 22-5-2024 11:16 PM
Nasib tt tak letak nama intan najwa dalam list. Pompuan tu langsung tak sesuai jadi heroin. Dia sesu ...

badan kecik kepala beşar
hahahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 07:08 AM From the mobile phone | Show all posts
anak nonis tu mcm el buluş

tapi el berlakon sejak kecik macam aqish…so deme memang terror berlakon …

Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 07:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 23-5-2024 12:20 AM
wafa tu blakon mcm ok tgk kt cerita 7 hari mencintaiku. tp aura remp tu memancor terik.

kan. sebab tu meols tak rasa kalau sheols jadi heroin orang akan tertarik
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 07:21 AM | Show all posts
aku tak berapa minat Tiz. Aku suka tgk Siti Khadijah. comel
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-7-2024 07:18 AM GMT+8 , Processed in 0.060912 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list