CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: pakwetizzaqyah

Muka-Muka Yang Patut Jadi Heroin Drama dan Mana Yang Tak Payah

  [Copy link]
Post time 23-5-2024 07:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sambaldurian at 23-5-2024 10:06 AM

Double post
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-5-2024 07:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Siti Khadijah ok kot. Dulu aku x minat sbb errm mcm biasa je. Tp skg dia lawa sikit, berlakon x kayu.
Yg x patut jd heroin terutama utk drama romantic adalah Wanita yg dh berkahwin, bertudung. X feel la nk tgk bini org 'bercinta', klu bertudung pun mcm x kena je klu scene suami isteri kt bilik ke.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
wana ali tu muka mcm melissa barerra sikit. Masa tengok scream meolls tak boleh fokus sbb asyik lah duk terpikir mcm muka siapa dia ni. Haritu tengok abigail pun sama, tapi boleh fokus dah sbb dah tak nampak iras sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 08:39 AM | Show all posts
Mana nama bella? Tak masuk list ke? Dah sign kontrak setahun dgn a aida..
Motif tak peka?
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 08:42 AM | Show all posts

thanks update. yasss iols minat jua HA ni.. nasib uols tak letak harisa sorang lagi. yg tu berbakat tp iols kurang minat nak tgk..ehek. yg adlynn ni comel..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 08:46 AM | Show all posts
ezzany tu bkn yg berlakon dgn shukri yahya kt astro ria ke apa tu, tp x follow la drama nya, tgk masa iklan, lawa org nya
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 23-5-2024 08:48 AM | Show all posts
ioll suggest siti hariesa.. cantik jugak dia tu, tapi muka bitch sikit, so kena bawak watak antagonis/penyondol/mak tiri
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 08:51 AM | Show all posts
SalenaGomez replied at 22-5-2024 09:19 PM
Riena tu byk betul dia berlakon lately ni. Kat tv3 back to back cite dia je. Cuma oklah, dia belak ...

suka dia berlakon cite dgn zizang tu, apa tajuk tu psl org ganu..awak terlalu ganu untuk saya gitula tajuk dia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-5-2024 08:52 AM | Show all posts
jalfa replied at 22-5-2024 08:45 PM
Wanna ali..peah dengan riena tu dah memang tgh on demand kan..riena tu ari tu aku tengok selamba je  ...

hahaha...kat tv kena mekap uolsss
uols pun kalo dimekap letops nyeh

tapi dia mcm kelaka kan
alamak mcm nak tgk je sbb pairing dgn sapik kail
kalo dgn haron eh lamberttt lagi ...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 08:53 AM | Show all posts
pakwetizzaqyah replied at 22-5-2024 09:54 PM
wanna ali tu anak ayu puteh ler

oooo.. yg kawen dgn bekas laki lufya tu sape nyeh
muke mcm sama jek
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
No 3 tu tak perasan citer ape

Nk suggest shaza bae dan rita nadira
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 09:01 AM | Show all posts
Missjass replied at 23-5-2024 12:02 AM
Muka pelakon baru sekarang memang level mcmru je dah tk jumpa yang lawa sgt2 tu. Heroin yang tgh n ...

Erysha tu anak Noniswara kan
bagus juga budak tu berlakon.. cuma muka keras sikit
kena banyak latihan

yang lain semua aku tak minat
bebudak sekarang berlakon kayu tapi sebab ramai followers TV amek je


Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 09:06 AM | Show all posts
kenapa Aqish tak masuk list...dia okay apa..cuma tu lah...asyik dapat watak dak2 kolah je.

tapi si budak 15 thn yang tak sekolah tp blagak dewasa tu mmg tak layak sgt...rengsa la tgk budak tu...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 09:08 AM | Show all posts
siti khadijah tu blh lah nak masuk list. berlakon pun ok x kayu kayan sgt. wafarina tu ak suka je tgk muka dia. unik lah bagi aku walau org kata rempit. kak nab vromm vromm tak masuk list ke? dia pun berlakon not bad lah kan.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 09:08 AM | Show all posts
bottombikini replied at 23-5-2024 08:53 AM
oooo.. yg kawen dgn bekas laki lufya tu sape nyeh
muke mcm sama jek

tu julia farhana chuols
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 09:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Sayang betul tekya renovate muka n xjaga badan...Kl X, mesti tekya mendonia Jadi heroin...muka arab tekya sblm renovate cantik giler
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-5-2024 09:09 AM | Show all posts
qas qas xde eh chuols..comey budaknya tp rengsa sikit tgk dahi sheols
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 09:21 AM | Show all posts
Kancilkering replied at 22-5-2024 11:06 PM
badan kecik kepala beşar
hahahahahahaha

ada sape tah haritu cakap muka dia macam semut
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 09:30 AM | Show all posts
dalam ramai2 tu mana satu gf chuols
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 09:53 AM | Show all posts
Ku kenal Tizz ngan Riena jer. Sorry yg lain maseh lom layak dijadikan heroin.
And...mane Hannah Delisha, Siti Khadijah, Rita Nadira ...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-7-2024 07:19 AM GMT+8 , Processed in 0.059766 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list