CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: pakwetizzaqyah

Muka-Muka Yang Patut Jadi Heroin Drama dan Mana Yang Tak Payah

  [Copy link]
Post time 23-5-2024 09:53 AM | Show all posts
Ku kenal Tizz ngan Riena jer. Sorry yg lain maseh lom layak dijadikan heroin.
And...mane Hannah Delisha, Siti Khadijah, Rita Nadira ...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-5-2024 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Sorry to say but TZ dah lain era, sama dengab tekya. Boleh je nak jadi heroin tapi untuk drama target market makcik2 balik kelas mengaji.
Bagi iouls antara pelakon yg berbakat & sedap mata memandang masa kini is Rita Nadira. Tinggi, cantik, berlakon x kayu. Suka sheouls dalam drama juliet kat RTM, walaupon ada scene rambut pelsu keras kejung.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 23-5-2024 08:48 AM
ioll suggest siti hariesa.. cantik jugak dia tu, tapi muka bitch sikit, so kena bawak watak antagoni ...

mati2 ingat adik beradik dgn siti katijah. muka sebijik. tp hariesa muka anak yg nakal. katijah anak yg baik.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
irvene replied at 22-5-2024 06:18 PM
erysha emyra ke chuolss? cuba tgk ig nya utk kepastian.

Anak noriswara tu kan.. (Sory klu i slah eja nma dia)... Memula i ingt adik brdik elfira loy heheheh...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 10:42 AM | Show all posts
Fly_over replied at 23-5-2024 02:19 AM
mati2 ingat adik beradik dgn siti katijah. muka sebijik. tp hariesa muka anak yg nakal. katijah an ...

mcm adik beradik kan dorang dua, nama pun sama siti.. aah betul kalau berlakon boleh jadi adik beradik mcm maria mariana tu.. kakak baik adik jahat


Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Itu pelakon bbnu Arabella ke hapa ngan Shania tu ok tak. Pan asian tapi takde la wow rupanya. Kalo letak sekali alyssa dezek bole berlakon jadi kembar 3.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 23-5-2024 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Wujud lg ko dik pakwetizzaqyah
Ingat lh lupa pasword porem dh…

Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 11:39 AM | Show all posts
https://iluminasi.com/bm/biodata ... ama-chandelier.html

shasha abedul ni not bad gak belakon.. tapi tak menonjol pulak..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-5-2024 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
awex^returns replied at 23-5-2024 09:01 AM
Erysha tu anak Noniswara kan
bagus juga budak tu berlakon.. cuma muka keras sikit
kena banyak latih ...

Haah, i pun dh tk tgk sgt drama sgt sbb tk berkenan dekat pelakon tp Erysha ni boleh la tgk lakonan dia
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
kakakgarang replied at 23-5-2024 11:39 AM
https://iluminasi.com/bm/biodata-shasha-abedul-pelakon-drama-chandelier.html

shasha abedul ni not b ...

Shasha abedul tu lakonan ok tp sesuai jadi budak sekolah/budak kolej je
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 23-5-2024 08:39 AM
Mana nama bella? Tak masuk list ke? Dah sign kontrak setahun dgn a aida..
Motif tak peka?

Haha..lamberttt lagi nak masuk.list...sebelum masuk dia kena masuk rohanis kemut dulu utk lebih adil
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
kakakgarang replied at 23-5-2024 11:39 AM
https://iluminasi.com/bm/biodata-shasha-abedul-pelakon-drama-chandelier.html

shasha abedul ni not b ...

dia nye sore tu rasa sebab mulut dia kecik kut cam ckp pun dlm kelambu

dia tu second lead boleh le
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Fly_over at 23-5-2024 01:29 PM
kakakgarang replied at 23-5-2024 11:39 AM
https://iluminasi.com/bm/biodata-shasha-abedul-pelakon-drama-chandelier.html

shasha abedul ni not b ...


shasha tu vibe2 underground, fefeling art berat pastu later2 fefeling A lister pulak. pelapis nadia aqilah, pah mani and the gang.. stail dorg ni ada bakat tp x kejar fames kot ke mmg x fames. tak mgedik la nk menetek netizen kt socmed mcm peah.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 01:58 PM | Show all posts

ohhh..tq chuols
iols confuse lah ini dua biji
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 02:11 PM | Show all posts
jalfa replied at 23-5-2024 04:27 AM
Haha..lamberttt lagi nak masuk.list...sebelum masuk dia kena masuk rohanis kemut dulu utk lebih ad ...

Ruhanes tu kayu, senyum kemut2 org kata
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 02:46 PM | Show all posts
kepam nye tizz... muke mmg sepeten ena bedul gak ke
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-5-2024 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
pakwetizzaqyah replied at 22-5-2024 11:24 PM
wanna ali mandi bunga kot.. dulu muka mazhab hanafi sangat...

Mandi susu, mandi bunga & minum susu kambing hari2 kot terus jadi flawless & wangiiiii.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
azimodin replied at 23-5-2024 10:03 AM
Sorry to say but TZ dah lain era, sama dengab tekya. Boleh je nak jadi heroin tapi untuk drama targe ...

Sokong dua ratus peratus sis. Tak kayu langsung, layak jadi calon primadona gitew kipas baik punya. Tinggal lagi kena pilih bf yang molek2 sikit.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 03:07 PM | Show all posts
Selalu confuse Siti Hariesa & Siti Khadijah
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 03:28 PM | Show all posts
Missjass replied at 23-5-2024 12:01 PM
Shasha abedul tu lakonan ok tp sesuai jadi budak sekolah/budak kolej je

maybe sbb badan kecil kan.. hahaha

tapi sheolls lakonan best.. iolls minat sheolls
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-7-2024 11:59 PM GMT+8 , Processed in 0.080377 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list