CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: pakwetizzaqyah

Muka-Muka Yang Patut Jadi Heroin Drama dan Mana Yang Tak Payah

  [Copy link]
Post time 23-5-2024 03:31 PM | Show all posts
Fly_over replied at 23-5-2024 01:25 PM
shasha tu vibe2 underground, fefeling art berat pastu later2 fefeling A lister pulak. pelapis nadi ...

nadia aqila tu muka so so je.. tapi bakat ada.. pah mani ok, mmg iolls suka cara lakonan..

shasha ni pun satu gak, iolls minat kat sheolls tapi maybe tak mengedik pomot diri mcm peah,, so susah la nk dpt watak heroinn/. hahahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-5-2024 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Siti Hariesa tu ok what...dalam drama si jantung hati kat Astro dengan Syarul Ezani best bagi ok.siti khadijah pun ok...Rita Nadira pun ok lawo
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 04:28 PM | Show all posts
azimodin replied at 23-5-2024 02:03 AM
Sorry to say but TZ dah lain era, sama dengab tekya. Boleh je nak jadi heroin tapi untuk drama targe ...

i minat dia ni since berlakon jadi bini fikry ibrahim drama ayahanda..best sangat muka depa berdua serasi dlm drama tu..plus i suka tgok muka n tinggi sheolss so i namakan anak i nadira jugak..rita je x bubuh

Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Manusiabesa replied at 22-5-2024 05:22 PM
Sekoq pun xlayak. Semua out. Muka sekoq2 jenih kentut busuk.

Ada kentut wangi?
Hahaha
Lawak la uols neh
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Sbb aku dah kertu mmg tak kenal dah siapa dlm list tu. Nama2 pulak jenis tongue twister ahaks

Btw yg first tu yg pegang watak farah dlm wanita syurga ke
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 23-5-2024 08:48 AM
ioll suggest siti hariesa.. cantik jugak dia tu, tapi muka bitch sikit, so kena bawak watak antagoni ...

Dia tu mcm kakpam versi kurus.

Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 23-5-2024 05:13 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 23-5-2024 09:06 AM
Dia tu mcm kakpam versi kurus.

Kakpam kalau kurus mesti cantik lah kan, cuma kakpam kemetot.. Kena tinggi lagi baru hot
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 23-5-2024 05:13 PM
Kakpam kalau kurus mesti cantik lah kan, cuma kakpam kemetot.. Kena tinggi lagi baru hot

Kaki pengkor.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-5-2024 05:15 PM | Show all posts
Edited by dewi_rina at 23-5-2024 09:17 AM
cikenit2007 replied at 23-5-2024 08:03 AM
Siti Hariesa tu ok what...dalam drama si jantung hati kat Astro dengan Syarul Ezani best bagi ok.sit ...

i tak minat syarul ezani tu, muka dia masa rambut kembang tak hensem tapi mcm ramai jugak kata dia hensem
mata i rabun kot

Rupanya heols yg dalam KAMI tu dgn liyana jasmay.. lerrr
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 23-5-2024 08:48 AM
ioll suggest siti hariesa.. cantik jugak dia tu, tapi muka bitch sikit, so kena bawak watak antagoni ...

Lemau la dia berlakon.. tgk drama rajuk karina.. ngantuk layan
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts



Dua- dua best berlakon...muka lawa, body pun ok .cuma tinggi lampai, hero ramai ketot

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 23-5-2024 05:14 PM
Kaki pengkor.

tersedak2 di pagi hari si kepam pengkor di bumi yu es
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Nozot replied at 23-5-2024 06:21 PM
Dua- dua best berlakon...muka lawa, body pun ok .cuma tinggi lampai, hero ramai ketot


Wanna ali ke ni? Suka tgk sheols berlakon dgn alif satar. Cite tu kalau awal2 gi jumpa doktor takdelah nak stress depress teruk. Last2 baru tahu sheols ada fibroid ke cyst.


Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 23-5-2024 05:06 PM
Dia tu mcm kakpam versi kurus.

Ada jgk yg sama pikiran dgn iols
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 23-5-2024 06:37 PM
Wanna ali ke ni? Suka tgk sheols berlakon dgn alif satar. Cite tu kalau awal2 gi jumpa doktor takd ...

Bukan, rita nadira..bawah tu mimi lana
Dua - dua best berlakon..
Wana Ali pun makin lama makin best...
Yg kening tebal anak nonis tu pun ok juga..mula - mula tengok dengan hun hakeem. Better la dari seripah bunga mawar. Nak tengok dia pairing dengan merqeen..macam best
Dah penat tengok datin semut, kemut adik beradik, scha eliyana, seripah bunga mawar jadi heroin..tak sesuai jadi heroin..jd extra sesuai sangat. Nasib la mira basic dah xjadi heroin dah
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
maya karin je x pernah berlakun drama kul 7 ke kul  9 ke kul 10 ke….
the expert tu pun dia nampak tua walaupun baya baya faz nabila hüda tiz….sopia jane yg lagi tua dari dia still look far more attractive dari maya  dbag
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 23-5-2024 09:31 PM | Show all posts
aechae replied at 23-5-2024 11:36 AM
Wujud lg ko dik pakwetizzaqyah
Ingat lh lupa pasword porem dh…

tu gambor kak chae ke tuh??
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-5-2024 09:33 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 23-5-2024 01:45 AM
Bukan ke ada satu lagi nick nama @pakweneelofa

jangan diungkit kisah salam.. tak pasal2 aku sakit setahun
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-5-2024 09:39 PM | Show all posts
deebiz14 replied at 23-5-2024 09:53 AM
Ku kenal Tizz ngan Riena jer. Sorry yg lain maseh lom layak dijadikan heroin.
And...mane Hannah Deli ...

hannah delisha dah tawen.. asyik up berita risau bila nak bunting je.. keluar list lerr..

siti khadijah muka awam.. rita nadira mamak pineng... so tak masuk list..

IMO


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-5-2024 09:43 PM | Show all posts
kakakgarang replied at 23-5-2024 11:39 AM
https://iluminasi.com/bm/biodata-shasha-abedul-pelakon-drama-chandelier.html

shasha abedul ni not b ...

ok... berbakat..boleh berlakon.. tapi jarang kuar tv3... apa barang drama astro
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-7-2024 07:20 AM GMT+8 , Processed in 0.389190 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list