CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: pakwetizzaqyah

Muka-Muka Yang Patut Jadi Heroin Drama dan Mana Yang Tak Payah

  [Copy link]
 Author| Post time 23-5-2024 09:43 PM | Show all posts
kakakgarang replied at 23-5-2024 11:39 AM
https://iluminasi.com/bm/biodata-shasha-abedul-pelakon-drama-chandelier.html

shasha abedul ni not b ...

ok... berbakat..boleh berlakon.. tapi jarang kuar tv3... apa barang drama astro
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-5-2024 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
pakwetizzaqyah replied at 23-5-2024 09:33 PM
jangan diungkit kisah salam.. tak pasal2 aku sakit setahun

Sbb jahlop kawin ke?


Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
pakwetizzaqyah replied at 23-5-2024 09:43 PM
ok... berbakat..boleh berlakon.. tapi jarang kuar tv3... apa barang drama astro

Sasha abedul ni iols selalu tertukar dgn isyariana.


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-5-2024 11:37 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 23-5-2024 09:58 PM
Sasha abedul ni iols selalu tertukar dgn isyariana.

alamak lupa letak isyariana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bdk pahang tu pun comel gak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-5-2024 11:37 PM | Show all posts

tak main la pakistan beb
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2024 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka lakonan wana ali. Tak kayu. Versatile. Intonasi pun kena..
Yang nombor 1 tu aku x faham org kata lakonan bagus. Padahal ketara sgt bunyi baca skrip. Monotone
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 24-5-2024 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 23-5-2024 04:28 PM
i minat dia ni since berlakon jadi bini fikry ibrahim drama ayahanda..best sangat muka depa berdua ...

Suka jugak tgk rita berlakon..Hari tu tgk dia berlakon dgn fikri jugak dlm drama kerana dia suka. Makin suka pulak tgk dia..
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2024 01:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka Erisya tapi tak sure level lakonan dia kat mana compare dgn yg lain2. And aku suka jugak Mimi Lana...naturally cantik n ada beauty queen look. Aku cuma tengok kat first drama dia berlakon yg kat jepun belajar kelas karate ke apa ntah..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-5-2024 03:17 AM | Show all posts

Sheol pengkau dah tahap tak boleh nak sorok dah. Tulang kaki sheol lembut, sampai boleh berpusing sebegitu rupa.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2024 09:52 AM | Show all posts
pakwetizzaqyah replied at 23-5-2024 09:43 PM
ok... berbakat..boleh berlakon.. tapi jarang kuar tv3... apa barang drama astro

haha better astro kot dari tibitigasuku yang cerita tahpape
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2024 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 22-5-2024 10:47 PM
Betul kot dia. Sbb byk sgt muka sepesen gitu. Pioneer nya seripah rose tu. kalau org kata muka ros ...

Tapi..suara dia sedap dgr. Muka la awam.  
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2024 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Kancilkering replied at 23-5-2024 09:04 PM
maya karin je x pernah berlakun drama kul 7 ke kul  9 ke kul 10 ke….
the expert tu pun dia nampak t ...

maya karin pelakon filem. dia tak ambik job drama

fasha sandha masa zaman muda2 bujang dulu pon hanya ambik job filem sahaja. lepas dah cerai, baru dia start ambik job drama

untuk artis baru, elizabeth tan konsisten ambik job filem. tapi, slack sikit sebab dia accept job drama gerak khas. kalau tak, status dia pon akan ada film actress. eksklusif untuk filem
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2024 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Bergosip replied at 24-5-2024 01:19 PM
maya karin pelakon filem. dia tak ambik job drama

fasha sandha masa zaman muda2 bujang dulu pon h ...

Jgn jd mcm ratu! Dah elok dpt gelaran primadonna sbb berlakon filem saja. Lps nama dh sendu sikit, terpaksa turun takhta sbb berlakon drama.
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2024 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 23-5-2024 05:06 PM
Dia tu mcm kakpam versi kurus.

Sampai ke sini kakpam mendonia. Byk kne alter klau nk iras siti hariesa. Lubang idung kena surgery. Btw tahniah kakpam hanis haizi mak plg x guna preggy utk kali ke 5 ank apreka
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2024 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Bergosip replied at 24-5-2024 01:19 PM
maya karin pelakon filem. dia tak ambik job drama

fasha sandha masa zaman muda2 bujang dulu pon h ...

Lizzie ada berlakon drama lain.


Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2024 02:28 PM | Show all posts
nmpk benor aku dah tua....

aku tahu cerita tizz jek...

anna n sopeah tu sbb derang ada kontraversi...
klu tak harus jugak la aku tak tahu...

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-5-2024 03:07 PM | Show all posts
isyariana tu pun best gak. takde lah kejung mana.
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2024 04:49 PM | Show all posts
semua muka awam..tapi yg iols approve si lailer je..berlakon lawak onzzz..jahat pun onzzz
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-5-2024 11:07 PM | Show all posts
kakakgarang replied at 24-5-2024 09:52 AM
haha better astro kot dari tibitigasuku yang cerita tahpape

citer apa yang best astro??? che kun che nisa?? drama2 siti rosemizah ke??
giler loklas




Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-5-2024 11:08 PM | Show all posts
MadameOnion replied at 24-5-2024 04:49 PM
semua muka awam..tapi yg iols approve si lailer je..berlakon lawak onzzz..jahat pun onzzz

muka ko masuk tv tak??

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-7-2024 12:02 AM GMT+8 , Processed in 0.237252 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list