CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: pakwetizzaqyah

Muka-Muka Yang Patut Jadi Heroin Drama dan Mana Yang Tak Payah

  [Copy link]
Post time 22-5-2024 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
tiz belakon mmg best wpun body kdg2 ok kdg2 gundu , plg best cjp mantap dgn wemy bangla.
last year cite liar tu pun iols suka.

riena - best jugak blakon (few drama iols tgk sume rs ok) muka pun ok

barakbah - sorry tak minat blakon kayu (tgk halfway cite dgn mat aron), skrg tatau la kot dah ok, dlm pic meletop cun, dlm drama tu biasa2 je.

lain2 kenal kat forum je, mmg lama dah x tgk drama melayu, cuti sek nati baru nak tgk drama lelaki itu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-5-2024 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Hat tua2 toksah laa 30 ke atas tu dah patut berlakon jd kakak, mak sedara dan mak2 budak.
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2024 08:13 PM | Show all posts
trisha oii iols tak berkenan betul kalau she jd heroin

Dah la tak lawa, terganggu dgn eyebag she tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2024 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 22-5-2024 07:26 PM
kalau lawa tapi kaku pon tak selera jua kaka

Sape tu kaka? Hampir semua dlm list kot? No.8 tu iols akui la walopun suka cuci mata nengok dlm ig tp cringe lg kalo nk folo lakonan, hence tak tgk mana.. sori peah dear
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2024 08:14 PM | Show all posts
Riena tu kalau berlakon iols boleh terima lagi sbb kdg2 kelako she ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2024 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
No.10 tu level lain dah, author.. tu patut dlm list dgn DD.. dah tak muda mana tp blakon mantop, takde nak control2 ayu.. obses jgk dgn tizzy sekitar 10 taun lepas, siap jd idola pakai tudung dalam cite yg dgn izu sbnrnya sy isteri dia tu..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 22-5-2024 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
raden tu sapa tah. xpernah nampak pun.
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2024 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by bottombikini at 22-5-2024 08:34 PM
anony-mous replied at 22-5-2024 07:14 PM
Oo dia ke ank noniswara tu? Mak lg lawa nyah


sape? si kening lebat tu ke
iols ingatkan adik badik si loy

TZ tu dah yday la
watak kakak2 bole la

wana ali tu yg kecoh bela anjing kan
iols konpius dgn yg anak dato putih tu yg sape ke nama
muka dah la lebih kurang
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-5-2024 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Wanna ali..peah dengan riena tu dah memang tgh on demand kan..riena tu ari tu aku tengok selamba je pakai baju tido je tapau kedai mamak.kecik je orgnya..dlm tv lawa..kat luar awam je haha..tapi aku suka dia berlakon .sekarang cerita cinta untuk dara pairing dgn sapik kail kat tb3 suku.
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2024 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
bottombikini replied at 22-5-2024 08:29 PM
sape? si kening lebat tu ke
iols ingatkan adik badik si loy


TZ dah berlakon jadi mak mak anak remaja dah sekrang
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2024 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Siti khatijah tak masuk carta ke?
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2024 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
syamzana replied at 22-5-2024 08:08 PM
tiz belakon mmg best wpun body kdg2 ok kdg2 gundu , plg best cjp mantap dgn wemy bangla.
last year ...

Riena jadi heroin okay, jadi penyondol dlm Wanita Syurga tu pun okay watak lawak pun ok mmg berbakat la dia. Tracie pun okay je for me pernah tgk dia berlakon 1 million dollar voice tu cuma loghat sabah pekat sgt. Yang tu tak pernah berminat nk tgk dorang jadi heroin, peah pun i tgk lelaki itu ngn movie ada hantu je cerita dia yang lain semua tk interested nk tgk.
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2024 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 22-5-2024 05:18 PM
Awam sungguh muka peah atas tu. sbb now dah kurus nmpk la ok. Hidung pon jambu melayu jah

Yg x sesu ...

Apa yang buat you tk berkenan dgn dia? Muka ke sbb lakonan kayu?
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2024 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
anilanil replied at 22-5-2024 09:06 PM
Siti khatijah tak masuk carta ke?

Rasanya siti la yg no.7 tu.. author tertinggal ni...
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2024 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Missjass replied at 22-5-2024 09:09 PM
Riena jadi heroin okay, jadi penyondol dlm Wanita Syurga tu pun okay watak lawak pun ok mmg berbak ...

Riena tu byk betul dia berlakon lately ni. Kat tv3 back to back cite dia je. Cuma oklah, dia belakon best. Watak sedih, jahat, kelaka, semua dia boleh bawak.
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2024 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
jalfa replied at 22-5-2024 08:45 PM
Wanna ali..peah dengan riena tu dah memang tgh on demand kan..riena tu ari tu aku tengok selamba je  ...

Lagi 1 drama hello jodoh kat tv3. Ada 2 lah drama riena tgh on kat tv3
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-5-2024 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Emma maembong tak leh masuk list ke? Dia pun pandai je lakon.. umo 30 ke atas masih relevan utk jadi heroin.. bergantung kpd cerita apa la.. kalau cerita matang, maka sesuai la.. kalau cerita budak2 bbnu.. heroin pun kena la bbnu.. yg no 1 tu berlakon ok, tapi terlalu muda plak berlakon cerita dgn syukri yahya tu.. muka terlalu muda utk jadi wanita matang..
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2024 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak noniswara tu lehla masuk tv..tapi tula bertudung pulak. Kang xmemasal scene DLM bilik tido nak berlingkup
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2024 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Manusiabesa replied at 22-5-2024 05:22 PM
Sekoq pun xlayak. Semua out. Muka sekoq2 jenih kentut busuk.

hahahaha..lama tk dengaq muka kentut busuk..dlu abg iols tgk pelakon pmpuan kepam mana tah kata muka busuk kentot.hahahahhah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-5-2024 09:52 PM | Show all posts
sukanyanyi replied at 22-5-2024 09:13 PM
Rasanya siti la yg no.7 tu.. author tertinggal ni...

siti sepatutnya masuk kategori negatip......
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 23056 Replies : 27
Rating ekonomi Malaysia meningkat.JP Morgan naikkan penarafan Malaysia kepada neutral selepas enam tahun
AbahmungRating ekonomi Malaysia meningkat.JP Mor
Views : 6672 Replies : 13
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92279 Replies : 884
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 222330 Replies : 3940
Rambut   dalam roti -kek??? HUMAN hair is in your bread, pizza or pastry!
Truth.8Rambut dalam roti -kek??? HUMAN hair i
Views : 10294 Replies : 7
Datin Intan Najwa Mengandung
irveneDatin Intan Najwa Mengandung
Views : 34610 Replies : 103
Update: Ada  yang menjumpai anak lipas dan rambut di dalam makanan yang dibeli di kantin sebaliknya Kiosk Lebih Murah Dan Bersih’ – Pelajar Pertahankan Cikgu Jual Pelbagai Makanan Di Sekolah
YgBenarUpdate: Ada yang menjumpai anak lipas d
Views : 28454 Replies : 89
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31692 Replies : 216
[JTBC/Netflix 2024] MISS NIGHT & DAY - Jung Eun Ji, Lee Jung Eun, Choi Jin Hyuk
Rahah[JTBC/Netflix 2024] MISS NIGHT & DAY - J
Views : 3787 Replies : 32
Harry-Meghan kantoi lagi
manopHarry-Meghan kantoi lagi
Views : 19223 Replies : 12

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-7-2024 09:34 AM GMT+8 , Processed in 0.072516 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list