CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MRO

Komando disyaki cuba rogol remaja perempuan 15 tahun ditahan

[Copy link]
Post time 23-5-2024 07:44 AM From the mobile phone | Show all posts
5 pagi tulah waktu best senyap sunyi sejuk waktu ngam untuk seggama. Padanlah sanggup redah je. Kepala bawah dah kuasai segalanya. Bapak dia boleh plak perasan ya. mesti sejenis bangun tahajjud sampai tunggu azan subuh..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-5-2024 07:47 AM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 23-5-2024 07:44 AM
5 pagi tulah waktu best senyap sunyi sejuk waktu ngam untuk seggama. Padanlah sanggup redah je. Kepa ...

Anak nye tengah berimamkan komando
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Budak perempuan ni patut kena tindakan sekali..sebat kat bontot ke apa..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 07:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Umur cikaro tu 15  mmg tgh membuak nafsu nk romen…dua2 gatal…dah selalu projek..tp kali ni kantoi…sundellll
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Rogol sbb bwh umur kan.. tapi perlakuan suka sama suka.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 08:34 AM | Show all posts
seeremmmmmmmmmmm
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 23-5-2024 09:52 AM | Show all posts
grooming nih. komando taste2 budak bawah umo. komando plak tu, haruslah cikaro bawah umur berlecak kerangnya
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
pompuan ni mesti badan besar mcm org dewasa, yg komando pun sesia je training bagai nak mampos ujung2 camni jadinya gara2 kote takdan nak ikat
salah dua2 tp opkos la komando dipertanggungjawabkan dah tua pun bodoh.
hebat ko dekk membirah sampai komando pun terkulai
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-5-2024 10:14 AM | Show all posts
komando pon xder otak. carik ler awek baya2 ko bangang oiiiiii. nihhhh budak umo 15 baru tumbuh bulu yang ko ndak kan.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 10:19 AM | Show all posts
jari10 replied at 22-5-2024 10:33 PM
Kenapa pulak “xguna punya polis”???

Tu komando polis. Vat69
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 10:57 AM | Show all posts
sayangnya kerjaya ko tu kalau kena caj rape budak tu.
bodo ye boleh pulak set2 bodo ni masuk gomen
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 11:24 AM | Show all posts
komando 29thn blum kahwin? ntah2 dh ado bini..nk try budak br nk tumbuh bulu..wow
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 11:25 AM | Show all posts
bontot kau barai kena sebat, yang tino sedap sambung membelen..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 11:37 AM | Show all posts
sia2 trenin komando, last2 kena dakwa kes bawah umur...
moga kau bertaubat dan insap selepas menjalani hukuman
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 12:35 PM | Show all posts
ni bukan yang kat edisi siasat tu ke..actually da main dengan anak dia tu 2 kali kot,suka sama suka..ape yg detik cemas nya hahaha pompuan tu yg cemas sebab terkantoi kot
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
j3m4h replied at 23-5-2024 05:02 AM
Dah knp polis tu plak xguna noks?oberdos ke ni

Komander tu kan Dari squad VAT 69...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-5-2024 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Xfhm apa best bdk 15thn..klu kira besar pun xkn besar mana la..putik baru..hmmm..otak mmg dh flush dlm jamban gamaknye..bdk tu confirm sesal xsudah bila dh besar nnt
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Thunderclouds replied at 23-5-2024 06:15 AM
Mcm biase.
Boh sia tkantoi ngn apak sendri bwk jantan masuk umah klem nk kne rogol.
Choi!

Claim apa pulak..statutory rape..ko sebut la guane pun.tetap yang laki lebih umur 16thn tu salah xde krompromi
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 06:13 PM | Show all posts
28/29 tahun dah patut kawin ... baru aman sikit ... burung tak berkeliaran
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Dh kenapa ko komando wey,umur 29 tu patut leh fikir kesan akibat dari perbuatan sndri,ke budak pompuan tu umur 15 tapi rupa cam 25 sampaikan komando ni tertipu...ayah budak pompuan tu x dinyatakan pulak umur berapa ye,kira kuat gak ayahnya dapat tangkap komando ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-7-2024 11:43 PM GMT+8 , Processed in 0.066297 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list