CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: stingerkaypoh

[Tempatan] Baru 10 hari diberi makan bubur

  [Copy link]
Post time 23-5-2024 01:33 PM | Show all posts
macam tak dan nak bernafas baby tu .... ciannnn nyaaaanasib baik tak apa apa dan dah besar 5 bulan .. pun belum sesuai utk diberi makanan pejal ..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-5-2024 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Ternganga aku baca tajuk thread
Video pun aku mampu tgk sekerat je
Ye la…what do you expect kan…warga konoha…yg kat sini pun ada yg bebal
Tak berilmu pun nakkkkk jg jadi parents
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Lbh kurang dgn kes yg aku pernah nmpk. Aku stop dkt RnR. Tgh tggu order siap. Kt depan aku tu ada sorg nenek tgh makan nasik ayam Sambil pangku baby yg dlm 5 bulan rasanya. Cucu dia la agaknya kalau ikut umo nenek tu. Tiba2 baby tu nangis. Dengan selambanya dia pegi suap nasik dkt baby tu. Terkujat aku smpai tak berkelip mata aku tengok. Elok pulak baby tu diam lps nasik masuk mulut
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada orang aku kenal kasi bubur nestum or nasi kat baby 7 hari... mmg rosak perut kena operate baby tu.. masuk ICU 2 bulan..

Meraung kawan aku tu.. anak sulung.. asik melalak sbb nak susu.... mak mertua suruh kasi bubur supaya baby diam kedap perut katanya
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Hurmmm nk komen banyak2 pon tu anak ko,yg mengandung n beranak pon ko,jadi apa2 yg tanggung nanti pon ko jadi sukahati ko lah
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
bnde ni nurun dari orang tua.deme gamaknya dulu susah susu bdn takde nk beli susu tepong pun modal, bg ape ada, Allah pelihara gamaknye sbb susah kan. tp ade jenis mak mak plak beso hidong,tak mati tak tcekik tak komplikasi sbb dia yg betul bukan sbb Allah kasi chan tolong. lepas buat pelik2 dkt anak sndiri, anak aman aman smpi tua, deme ajor/nak buat kat cucu pulak. sabo jelah
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 6-6-2024 10:42 AM | Show all posts
puak @nusaraya
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2024 11:28 AM | Show all posts
green~tea replied at 23-5-2024 07:29 PM
Ada orang aku kenal kasi bubur nestum or nasi kat baby 7 hari... mmg rosak perut kena operate baby t ...

ya allah, kenapa la buat macam tu. nestum ?? perut budak bukan boleh hadam solid pun. nestum pun got sugar content
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Rambut   dalam roti -kek??? HUMAN hair is in your bread, pizza or pastry!
Truth.8Rambut dalam roti -kek??? HUMAN hair i
Views : 10294 Replies : 7
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 221850 Replies : 3936
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 20807 Replies : 22
Datin Intan Najwa Mengandung
irveneDatin Intan Najwa Mengandung
Views : 34610 Replies : 103
Update: Ada  yang menjumpai anak lipas dan rambut di dalam makanan yang dibeli di kantin sebaliknya Kiosk Lebih Murah Dan Bersih’ – Pelajar Pertahankan Cikgu Jual Pelbagai Makanan Di Sekolah
YgBenarUpdate: Ada yang menjumpai anak lipas d
Views : 28454 Replies : 89
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92271 Replies : 875
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31692 Replies : 216
[JTBC/Netflix 2024] MISS NIGHT & DAY - Jung Eun Ji, Lee Jung Eun, Choi Jin Hyuk
Rahah[JTBC/Netflix 2024] MISS NIGHT & DAY - J
Views : 3787 Replies : 32
Harry-Meghan kantoi lagi
manopHarry-Meghan kantoi lagi
Views : 19223 Replies : 12
Teka kerja apa
TomyamPutehTeka kerja apa
Views : 12573 Replies : 67

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-7-2024 09:06 AM GMT+8 , Processed in 0.169094 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list