Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
22236
View
192
Reply

akademi fantasia paling best dalam sejarah peradaban manusia

[Copy link]

Author: Tottot89       Show all posts   Read mode

Post time 25-4-2011 01:13 PM | Show all posts
Post Last Edit by ladygempak at 25-4-2011 13:16
waaaaaaaaaaaaaaaaaaa....tesalah vote!! sebab tersalah baca tajuk poll tu...waaaaaaaaaaaaa....terbaca ...
ShaCroft Post at 23-4-2011 20:33


patutla ade sorang vote af9..pelik la jgk, sikit2....rupe2 nye kamu..

aku vote af6....suke kat juare dn naib juarenye tu..
juge sukekan tenaga pengajarnye dan pengetuanye yg brwibawa...
tp tak brape nak stuju ngn tajuk 'sejarah peradaban manusia' tu...
over kekdahnye..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-4-2011 11:29 PM | Show all posts
asal AF masuk season baru jek.. ade je la poll yg ala2 mcm nieh..
damia76 Post at 23-4-2011 15:12



    biau ler...af kan da nk abis,awok buat la poll nih
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2011 09:34 AM | Show all posts
korang kata af sampah2 pn,lagu2 retis af korang dgr jgk
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2011 09:34 AM | Show all posts
aku suka af8 boleh?sbb lagu2 kru bwat utk dorang semuanye best
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2011 11:24 AM | Show all posts
tengok af8 sebab ada adira dan af9 sebab nera..
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2011 09:23 AM | Show all posts
AF7 & AF8 paling kreatif dan inovatif sbb pengetua dua2 entertainment entrepreneur

AF7 ada konsert muzikal.. bila tgk balik, not bad.. rasa mcm tgk teater betul..

AF8 budak2 tu siap dapat single sendiri sorang satu, pastu finalist dpt buat video klip siap..

AF9 dah kembali pada konsep persembahan konsert macam AF 1-6.. sbb tu bosan..
xtau la kalo lepas ni ada perubahan yg pengetua Amy nk buat, tp ak rasa sgt unlikely..
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2016 11:06 AM | Show all posts
AF1 paling best..sebab time tu takder sapa tau yg dalam diari ada camera..jadi semua jadi diri sendiri..
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2016 11:06 AM | Show all posts
semua mcm zmn yg x bertamadun
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2016 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
vote af3..tb tersalah vote..sbnrnya nak vote af2..paling best n ramai yg best2 ms ni..
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2016 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
#tp
knp ntah pg2 isnin ni asyik tersalah je
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2016 11:21 AM | Show all posts
Last tgk live kat TV AF4 pastu tahap record jer tgk kemudian...

Paling best AF2 sebab aku ada tervote farah Brip2... Tervote ker..
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2016 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
AF3 the best
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2016 11:55 AM | Show all posts
aku suka af2 sbb ada fan club Mas yang support kuat gler.
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2016 11:58 AM | Show all posts
ladygempak replied at 25-4-2011 01:13 PM
Post Last Edit by ladygempak at 25-4-2011 13:16

AF6 sapa juara & naib juara?
Stacy eh? Naib juara siapa?
Pengetua? Ramli Ms?? Langsung tak ingat dah
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2016 12:05 PM | Show all posts

time ada marsha mawi..
ouhh gedik manja sungguh marsha time tu tp tak annoyying..
ingat depa dua akan couple..
suka tgk marsha usik mawi..
marsha makan nasi ngan ayam goreng..

kalo ada ulangan, mohon buat ulangan yg ada mawi marsha..
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2016 12:15 PM | Show all posts
semua sampah...tq..
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2016 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Af 1 dulu konsert mingguan buat kat upm jah...panggung percubaan
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2016 12:28 PM | Show all posts
af 1 & 2 je best.. yg lain smua sampah.
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2016 12:39 PM | Show all posts
last tgk AF adalah ms AF3 jer
ms AF1 dan AF2 tgk ms awal2 dan final
yg xde rs nk tgk ms AF4
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2016 01:35 PM | Show all posts
AF2 paling memorable !!
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2016 01:35 PM | Show all posts
i tgk af1,2 and 3 jer.....yg lain masa final konsert jer tgk.....
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2016 01:36 PM | Show all posts
millsnboon replied at 25-4-2011 09:44 AM
voted for AF2, the best of all...kalau ada multiple choice aku akanvote for AF1 & AF3 ..yg lain forg ...

AF2 paling memorable kan. makin lama makin sedihhhhh

Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2016 02:50 PM | Show all posts
AF1, 2 dan 3 je ai tgk.. yg lain tak minat.

Tapi paling phenomenal & legendary... AF3 Seko2 dah mcm org gila dok membazir vote sms gitu.. rasanya AF3 paling menguntungkan Astro Ria kan.

Tapi Mawi skrg dah senyap ek..
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2016 02:52 PM | Show all posts
tu la igtkn AF ni akan berkubur..
tup2 kuar utk audition
astro dpt byk untung la tu...wpon rancg ni tahap samph

ape2 pon aku ske AF yg zmn mawi tu...seme best2 bdk2 dia...
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2016 02:54 PM | Show all posts
Harusla AF2...peserta comel2 n muda masa tu, tgk diary AF pun best,enjoy dgn gelagat diorg.
Pengetua plak berkarisma n tegas..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.064144s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list