Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
22749
View
192
Reply

akademi fantasia paling best dalam sejarah peradaban manusia

[Copy link]

Author: Tottot89       Show all posts   Read mode

Post time 26-7-2016 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
elamor replied at 26-7-2016 03:06 AM
opkos la af2

dah alang2 iols dlm thread nih, nah gambar latest faizal yg bakal muncul dgn sing ...

Ya ampun hauknyaaa
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2016 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
ShaCroft replied at 23-4-2011 08:36 PM
waaaaaaaaaaaaaaaaaaa....tesalah vote!! sebab tersalah baca tajuk poll tu...waaaaaaaaaaaaa....terbaca ...

hidup lagi @ShaCroft nih
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2016 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
silampumeja replied at 26-7-2016 10:29 PM
Ya ampun hauknyaaa

nantikan single terbaru heols ya
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2016 01:28 AM From the mobile phone | Show all posts
elamor replied at 26-7-2016 11:06 AM
opkos la af2

dah alang2 iols dlm thread nih, nah gambar latest faizal yg bakal muncul dgn sing ...

Ironinya tajuk lagu dia "Tanpa Dirimu"    
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2016 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
sheashiloh replied at 25-7-2016 11:24 PM
Af2 la best..! Lagipn masa tu semua x batak camera..

Betul tu.. zahid best performance..
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2016 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Pilihan meols:

1. Af2
2. Af1
3. Af7
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2016 10:07 AM | Show all posts
maaf. xpernah layan. boo
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2016 10:38 AM | Show all posts

Bohong ... Kalau x pnh layan mst hang x teringin lgsg nk bkk thread ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2016 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
To me, AF2 is the best.. everything from students(not talking bout their talent but overall  personality and charisma), teachers, songs selection  serta kezutan2 musim ni mcm misha omar pegi rumah zahid semua tu

And rasanya paling hauk and forgettable to me is AF9 yg "KONONNYA" AF terakhir dlm sejarah peradaban manusia moden Iols cuma ingat Hazama juara, ayda jebat kena gugur and ada satu mamat bajet kpop.. tu saja
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2016 04:42 PM | Show all posts
Apai90 replied at 29-7-2016 03:54 PM
To me, AF2 is the best.. everything from students(not talking bout their talent but overall  persona ...

maknenye tak forgetable sgt la tu sbb u ingt lagi hazama ayda dgn kpop-wanna-be Erul hehehee .




Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2016 04:45 PM | Show all posts
af 5 pon ok jugak..
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2016 04:46 PM | Show all posts
cikgojesss replied at 25-7-2016 04:40 PM
zezaman af3 mostly nyanyi sedap yer kecuali kaka reza fuad poyos n aidil pitam.. yg gegirl semua bes ...

fuad poyo gle kottttt.. eeee..

Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2016 07:14 PM | Show all posts
Top 3 :

1. AF 2
2. AF 3
3. AF 5

Bottom 3 :

1. AF 1
2. AF 2013
3. AF 9
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2016 08:37 PM | Show all posts
Apai90 replied at 29-7-2016 03:54 PM
To me, AF2 is the best.. everything from students(not talking bout their talent but overall  persona ...

Satu je akak menyampah ngn af2, linda nawuwil tu hauk kot, tp dipuji seantero malaysia....rs nk tampar muka dua ms nynyi lagu madah berhelah.. Mcm ayam tertelan taik biawak...


Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2016 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
I tgk af start dr season 1 lg. season 1 best sebab contestants semua nmpak jujur sbb xtau kewujudan camera

Af2 plak contestants mengada2 sebab dah tau ada camera semua tu kan. So xsuka sgt hihi

I vote af3 sebab byk drama. Jadi fenomena sebab dah ramai pasang astro kot i dok asrama tp tiap hari kawan yg harian update apa yg blaku setiap malam
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2016 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
AF2 la uols.

Rindu Kaer ok!
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2016 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Satu2 nya af yg iols layan cuma af3 .Siap afundi mawi tu .Masa tu dah kt U ,bilik tv kat U tu penuh dgn org smp ke pintu .Weekend pi pasar mlm lak cari cd cetak rompak konsert mingguan .Lps tu kt hostel ,ada lak students donload diari la  ,trek selps tu compile the best of mawi ,burn dlm cd & jual .kelakar lak bila ingat blk
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2016 08:44 PM | Show all posts
pauliza replied at 30-7-2016 01:59 PM
Satu2 nya af yg iols layan cuma af3 .Siap afundi mawi tu  .Masa tu dah kt U ,bilik tv kat U tu pen ...

AF3 pada 2005 masa itu adalah kemuncak kepada era kegemilangan rancangan realiti hiburan macam nih..

Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2016 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
AF7 in terms of quality
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2016 08:39 AM | Show all posts
Apai90 replied at 29-7-2016 03:54 PM
To me, AF2 is the best.. everything from students(not talking bout their talent but overall  persona ...

Betul.. Masa itu zaman kegemilangan rancangan realiti macam nih..

Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2016 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts
af_mania replied at 28-7-2016 09:21 PM
Pilihan meols:

1. Af2

Af 1 tu kak teh paling suka bila kak nita datang....azizi masa tu terharu sangat bila jumpa idola heshe.
Awal2 dulu dpt rasa lah keikhlasan peserta2..bukan lakonan esp af3 onward
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2016 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
putehkundor replied at 1-8-2016 08:41 AM
Af 1 tu kak teh paling suka bila kak nita datang....azizi masa tu terharu sangat bila jumpa idola  ...

Kak teh merembes dgn azizi ker waktu tu??
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2016 07:06 AM From the mobile phone | Show all posts
I paling suka yg ada azhael tu.
Baik sgt duo ni....mesra aje dgn peminat2.
Bakat pun sgt hebat..
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2016 08:32 AM | Show all posts
micha replied at 29-7-2016 10:38 AM
Bohong ... Kalau x pnh layan mst hang x teringin lgsg nk bkk thread ni

hahahha org da cakap x penah layan...dia nak paksa pulak kata pernah. adui....
kalo kata aku xkawin...aku bukak baca pasal forum org kawin...so aku kena mengaku kawin la
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2016 01:34 PM | Show all posts
AF 1 je aku tengok.....lepas tu aku dah bertambah matang dan xlayan dah AF ni...tapi tak dapat dinafikan kalau bukan sbb AF ni, Malaysia xde talented artis mcm Mawi, Hafiz, Stacy dgn laki dia sape ntah x ingat nama...banyak lagi yg talented sebenarnya cuma sesat di tengah jalan...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.061408s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list